Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
Да, дефинитивно ќе си го проживее ако замине на одмор у Грција.Народот си е ок само сака да си го проживее животот.
Да, дефинитивно ќе си го проживее ако замине на одмор у Грција.Народот си е ок само сака да си го проживее животот.
Това нешто е наполно нормално.Секи един сака да иде на одмор.Некои можат,некои не.Некои можат само во Охрид,некои можат и надвор,други немат пари от дома да излезат.
Това каде ке иде човек е негово решение,а и ако се запрашате ГР вие наjблизко и е нормално.Голем дел от хората не ги интересират политичките проблеми.Хората сакат да заведат семеjствата си на одмор,да си прекарат добре,без да ги интересира каде.
Да, дефинитивно ќе си го проживее ако замине на одмор у Грција.
Ти си плакjaиш,не си тамо на гости,а си со парите си.Коjто плакja,тоj порачва музиката.Ако хората сакат тамо-нека одат.Хората сакат да живеjaт.Стига веке железни зидове,забрани за одмор,шетане и така натаму.Брат ... како прво ти нема везе постов ... Као Охрид да е за цигани само ... Со цените се тука-негде ако израчунаш виза/пат итн итн ...
Види сеа ... тоа у времето на Југославија па *Грчка је најближе* палело ... Од 91 па на даље дур те колнат/пцујат и НЕГИРААТ како народ ... КАЈ Е ГРЦИЈА НАЈБЛИЗУ ? НАЈДАЛЕКУ Е !
Ама пустиве соросоиди и безкичмењаци идат таму за да бидат видени ... Не зашто е најблизу !
Кажи ми како ке си поминам јас и моето семејство добро по места каде што при секое изустување на зборот Македонец/Македонија те гледаат као мајка да си им опцул и се спремни да те удават дур чекаш нарачка ?
Што ке мислат моите деца ако јас кажам дека сум *Скопиа* или *Фиром* таму за да си обезбедам подобра услуга ?
Што е мн. , мн. е !
:kesa::kesa:
Абе немора некаде да се објави вест па макар и на А1.Тоа е така и нема што да се лажеме дека е дезинформација.Секој ден нашите граѓани масовно се по Грчките градови.Ине да ги метат граничните премини туку и да почнат........пак ќе одат.За жал такви сме ние.Никој не ни е крив.Тоа што си го правиме самите си го правиме.Штом е на А1 објавена веста, сомнително ми е, ако го земеме во предвид фактот дека А1 вестите се така направени за да го уништат Македонецот психички.
Незнам, до 91 година 8 години по ред сум идел у Грчка, од 91 наваму не сум ни помислил, можеби ми недостасува тоа суфлакито, го таманевме со брат ми ко термити :pos2:. Се сеќам игравме фудбал ко деца и брат ми отиде да пие вода од една чешма, еден грк и еден германец не му давале да пие ме викна мене матер сме им ебалеБрат ми се обрачуна со гркчето а ја со швабата, баш се сеќам док го тресев му викам, ја патризан матер ти ебам нацистички :pos2::pos2::pos2:
Да, дефинитивно ќе си го проживее ако замине на одмор у Грција.
Неќу да се понижавам, факт е дека ние им го изградивме приморјето и они денес т.е последниве 20 години така да се однесуваат едноставно не е људски. Плус не им чекам за виза па пари да ми дадат. Јадран, Охрид ми се доволни. Дури и планина може да заврши работа ако се собереме добро (љубители на чашката ) друштво. Познавајќи се себе каков инат сум, мислам дека никад повеќе нема да отидам у Грчка.А зашто не си отишол по 91 ?
Ете најпросто прашање за сите што се вадат на *па кај да идам* =) ?![]()
Сите бугари на одмор во Турција- пуштете народот да си живее , доста веќе железни ѕидови- забрани.....Ти си плакjaиш,не си тамо на гости,а си со парите си.Коjто плакja,тоj порачва музиката.Ако хората сакат тамо-нека одат.Хората сакат да живеjaт.Стига веке железни зидове,забрани за одмор,шетане и така натаму.
Малце са хората,които ке робуват на зборове да не се оди тамо.
Сите бугари на одмор во Турција- пуштете народот да си живее , доста веќе железни ѕидови- забрани.....
koga plakam so moi pari jas odlucuvam kade odam i sakam da me tretiraat kako sto zasluzuva.inaku crna gora imam odeno dosta pati i sum si pomunuval super i ne e tolku skapo kako sto pisuvaat deka gejlada bila najevtina i najblizu.vo crna gora si makedonec a ne skopjanec ili firomec.