Грција прва дестинација за македонските туристи

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Това нешто е наполно нормално.Секи един сака да иде на одмор.Некои можат,некои не.Некои можат само во Охрид,некои можат и надвор,други немат пари от дома да излезат.
Това каде ке иде човек е негово решение,а и ако се запрашате ГР вие наjблизко и е нормално.Голем дел от хората не ги интересират политичките проблеми.Хората сакат да заведат семеjствата си на одмор,да си прекарат добре,без да ги интересира каде.

Брат ... како прво ти нема везе постов ... Као Охрид да е за цигани само ... Со цените се тука-негде ако израчунаш виза/пат итн итн ...

Види сеа ... тоа у времето на Југославија па *Грчка је најближе* палело ... Од 91 па на даље дур те колнат/пцујат и НЕГИРААТ како народ ... КАЈ Е ГРЦИЈА НАЈБЛИЗУ ? НАЈДАЛЕКУ Е !

Ама пустиве соросоиди и безкичмењаци идат таму за да бидат видени ... Не зашто е најблизу !

Кажи ми како ке си поминам јас и моето семејство добро по места каде што при секое изустување на зборот Македонец/Македонија те гледаат као мајка да си им опцул и се спремни да те удават дур чекаш нарачка ?

Што ке мислат моите деца ако јас кажам дека сум *Скопиа* или *Фиром* таму за да си обезбедам подобра услуга ?

Што е мн. , мн. е !

:kesa::kesa:

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
Проблемот за името не го прави грчкиот народ туку фашистичката влада што е на власт моментално, протестите кои се одвиваа зимово се доволен доказ за тоа.
Она што е чудно е од муабетите што ги слушам секојдневно, очекував помалце луѓе да идат во грција.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Ебате бељата, јаките туристи. Се пикнале по камповине, мкнат од овде приколки и храна и по цел ден-од јутра до сутра ќе висат на плажа. ЈАК ОДМОР-
Ќе јадат домати и леб, ќе спијат по шаторчиња , .....туристи- тоа се тие - безсрамници, без гордост,чергари - бетер од ЦИГАНИ-дркотини .:drk:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Да, дефинитивно ќе си го проживее ако замине на одмор у Грција.

Незнам, до 91 година 8 години по ред сум идел у Грчка, од 91 наваму не сум ни помислил, можеби ми недостасува тоа суфлакито, го таманевме со брат ми ко термити :pos2:. Се сеќам игравме фудбал ко деца и брат ми отиде да пие вода од една чешма, еден грк и еден германец не му давале да пие ме викна мене матер сме им ебале :duel:Брат ми се обрачуна со гркчето а ја со швабата, баш се сеќам док го тресев му викам, ја патризан матер ти ебам нацистички :pos2::pos2::pos2:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Какви туристи..?!? Зар има такви "македонски" во оваа напатена Македонија?:tapp:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Брат ... како прво ти нема везе постов ... Као Охрид да е за цигани само ... Со цените се тука-негде ако израчунаш виза/пат итн итн ...

Види сеа ... тоа у времето на Југославија па *Грчка је најближе* палело ... Од 91 па на даље дур те колнат/пцујат и НЕГИРААТ како народ ... КАЈ Е ГРЦИЈА НАЈБЛИЗУ ? НАЈДАЛЕКУ Е !

Ама пустиве соросоиди и безкичмењаци идат таму за да бидат видени ... Не зашто е најблизу !

Кажи ми како ке си поминам јас и моето семејство добро по места каде што при секое изустување на зборот Македонец/Македонија те гледаат као мајка да си им опцул и се спремни да те удават дур чекаш нарачка ?

Што ке мислат моите деца ако јас кажам дека сум *Скопиа* или *Фиром* таму за да си обезбедам подобра услуга ?

Што е мн. , мн. е !

:kesa::kesa:
Ти си плакjaиш,не си тамо на гости,а си со парите си.Коjто плакja,тоj порачва музиката.Ако хората сакат тамо-нека одат.Хората сакат да живеjaт.Стига веке железни зидове,забрани за одмор,шетане и така натаму.
Малце са хората,които ке робуват на зборове да не се оди тамо.

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Штом е на А1 објавена веста, сомнително ми е, ако го земеме во предвид фактот дека А1 вестите се така направени за да го уништат Македонецот психички.
Абе немора некаде да се објави вест па макар и на А1.Тоа е така и нема што да се лажеме дека е дезинформација.Секој ден нашите граѓани масовно се по Грчките градови.Ине да ги метат граничните премини туку и да почнат........пак ќе одат.За жал такви сме ние.Никој не ни е крив.Тоа што си го правиме самите си го правиме.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Незнам, до 91 година 8 години по ред сум идел у Грчка, од 91 наваму не сум ни помислил, можеби ми недостасува тоа суфлакито, го таманевме со брат ми ко термити :pos2:. Се сеќам игравме фудбал ко деца и брат ми отиде да пие вода од една чешма, еден грк и еден германец не му давале да пие ме викна мене матер сме им ебале :duel:Брат ми се обрачуна со гркчето а ја со швабата, баш се сеќам док го тресев му викам, ја патризан матер ти ебам нацистички :pos2::pos2::pos2:

А зашто не си отишол по 91 ?

Ете најпросто прашање за сите што се вадат на *па кај да идам* =) ? :duel:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Да, дефинитивно ќе си го проживее ако замине на одмор у Грција.
А зашто не си отишол по 91 ?

Ете најпросто прашање за сите што се вадат на *па кај да идам* =) ? :duel:
Неќу да се понижавам, факт е дека ние им го изградивме приморјето и они денес т.е последниве 20 години така да се однесуваат едноставно не е људски. Плус не им чекам за виза па пари да ми дадат. Јадран, Охрид ми се доволни. Дури и планина може да заврши работа ако се собереме добро (љубители на чашката ) друштво. Познавајќи се себе каков инат сум, мислам дека никад повеќе нема да отидам у Грчка.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Ти си плакjaиш,не си тамо на гости,а си со парите си.Коjто плакja,тоj порачва музиката.Ако хората сакат тамо-нека одат.Хората сакат да живеjaт.Стига веке железни зидове,забрани за одмор,шетане и така натаму.
Малце са хората,които ке робуват на зборове да не се оди тамо.
Сите бугари на одмор во Турција- пуштете народот да си живее , доста веќе железни ѕидови- забрани.....

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Сите бугари на одмор во Турција- пуштете народот да си живее , доста веќе железни ѕидови- забрани.....
:vozbud: Боже за бугарите Турциja е топ дестинациja от 2 лета.Евтино,квалитет-пробваj и ти.Но темата не мислам дека беше Бугариja,нали?

Член од
29 јули 2008
Мислења
247
Поени од реакции
3
koga plakam so moi pari jas odlucuvam kade odam i sakam da me tretiraat kako sto zasluzuva.inaku crna gora imam odeno dosta pati i sum si pomunuval super i ne e tolku skapo kako sto pisuvaat deka gejlada bila najevtina i najblizu.vo crna gora si makedonec a ne skopjanec ili firomec.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
koga plakam so moi pari jas odlucuvam kade odam i sakam da me tretiraat kako sto zasluzuva.inaku crna gora imam odeno dosta pati i sum si pomunuval super i ne e tolku skapo kako sto pisuvaat deka gejlada bila najevtina i najblizu.vo crna gora si makedonec a ne skopjanec ili firomec.

Садо-Мазо народ сме бе :pos2::pos2:

Шала на страна јас се надевам дека ке им биде одморот од *соништата* во Гејлада па и да си останат таму може .... Ионака сме фул на *Квази македонци* :helou::helou:

Член од
29 јули 2008
Мислења
247
Поени од реакции
3
jas mislam deka ovaa e sansa da se popolni bugetoto ako se vovede davacka za vlez vo makedonija od grcija i patarinite da se zgolemat za odenje vo grcija.minimum 500 evra za vlez pa togas neka odat pak na odmro vo gejlada.

Kajgana Shop

На врв Bottom