Токсикологија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy Diamond
  • Време на започнување Време на започнување

толку време пиплање за да се добие камуфлирана копија на

:|

јас мислев дека ќе го направат поубав спотот за Смеј се и пеј,ама пак е копија.па до кога ќе копираат вака!дај нека смислат нешто нивно,а не цело време да копираат :toe:

Не е копија бе луѓе шо сакате сеа секој втор спот е таков...

Ај сеа у на слаткар спотовиве има пи*ки и на 11000 други спотови има пи*ки и шо копија се сите...

Не е копија бе луѓе шо сакате сеа секој втор спот е таков...

Ај сеа у на слаткар спотовиве има пи*ки и на 11000 други спотови има пи*ки и шо копија се сите...

Не кенкај, ова е апла копија ебате -.-

Од Токсикологија има еден низок со долга коса. Ќе ме просветли некој да ми каже кој е тоа?

Нај лајк фор да њу шит ! :)

Се очекува дека промоцијата за новиот спот за Чекераукц ќе биде оваа недела (1.11.2009) во Хард Рок. Како и да е, таму ќе бидат Токсикиве.

А отсега па натаму, секој четврток има журче насловено ` Дружење со Токсикологија` со Диџеј Димитри Је Ја Јо + Live act MC. Во SIMPLE caffe, (29.10.2009) во ТЦ Бисер - приземје, со почеток во 22.00 и happy hour од 21.30.

Маалска повраќаница. Значи неможеше да излезе НЕШТО полошо у малава ни држава.
Полоши се од тони фен, геј геј радишански, денис екс и елвир мекик заедно.... шлајмот на рапот.
Наместо да земат да работат нешто, да растат деца, да гледаат фамилии 30 годишни дегени се снимаат у тренерки по ниви.....пизда вам лепа да вам јебем пизда материна

Блескави ноќи, ѕвезди на небото се курчат која повеќе свети само мрчат

Репрезент репрезент Фифти сенс :хаха: Интересна песничка :)

Не знам колку бевте информирани, но синоќа од 1:00 се оддржа промоцијата на Чекераукц во Хард Рок. Јас бев и лично, убаво си поминав.
Димитри Је Ја Јо беше диџејот на вечерта и воедно еден од диџеите на Токсикологија. Правеше warm-up со песни од Легијата измиксано со некои амерички хитовски хип хоп траки и заврши со микс на олд скул со њу скул.
Спотот е супер, целата екипа е опфатена во видео-записот, а во Хард Рок вчера присуствуваа и настапуваа само Пука козметика, Скит, Желе, СиГи, Џоле, Гоги, Кацар и Боро Лаказ, а тука беа и Слаткар и Тони Зен (кој патем на 8.11 ќе има свој настап во Хард Рок со специјален гостин - Слаткаристика).
Спотот беше пуштен на видео бим, и потоа одеше цела вечер. Потоа горенаведените настапија во живо со две нумери од албумот Чекераукц : Чекераукц и Смеј се и пеј. Настапот беше одличен, имаше одлична поддршка од публиката, ја живнаа атмосферата уште повеќе. Потоа имаше уште дружба, Токсикологија беа речиси низ цел Хард Рок..на сепариња и на подиумот. Слаткаристика и Тони Зен беа најрасположени за играње и останаа до крај забавувајќи се.
Во глобала тоа е..моментално немам можност да го постирам спотот.. Затоа подоцна, ако не, нека го направи некој друг тоа наместо мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom