Епа седи си ти дома, јас ќе ти ја дадам дипломата на крајНе, не ...Втора смена секој ден од 1.30 до 7.30 во школо, претерано е ... Имам тренинзи, ајде сега кога е почеток не се учи толку, ама за недела-две?Среќен ќе бидам ако најдам време за школо и за тренинг, а не па и за девојката ...
Има време за се, и јас имав по 7 часа секој ден + тренинзи и плус имав време за девојки, сеа ако си најдеш некоја напорна ќе немаш време за друштвотоНе, не ...Втора смена секој ден од 1.30 до 7.30 во школо, претерано е ... Имам тренинзи, ајде сега кога е почеток не се учи толку, ама за недела-две?Среќен ќе бидам ако најдам време за школо и за тренинг, а не па и за девојката ...
Јас се тоа и плус на курс англиски :smir: а btw гледам у последно време девојчињава или се растураат или се напорни. Што е работава?Има време за се, и јас имав по 7 часа секој ден + тренинзи и плус имав време за девојки, сеа ако си најдеш некоја напорна ќе немаш време за друштвото![]()
Има и такви што се и напорни и се растураатЈас се тоа и плус на курс англиски :smir: а btw гледам у последно време девојчињава или се растураат или се напорни. Што е работава?![]()
Јас уште прееска отидов офтопик али морам да ти кажам дека си во право:smir:Има и такви што се и напорни и се растураат
(отидов офтопик али морав да го пишам ова)
Добро де ве мрзи да прочитате книги од по 70-80 страни, ај и 100 нека се , што сакате се на готово? :zid: :zid:da ne ima nekoj kratka sodrzina od makedonska krvava svadba i krpen zivot ??? Ajj pls ako ima neka pise..pozz
Сигурно^Ако си по стариот систем нема да имаш потреба од полагање на матура![]()