R
RAYTHEON23
Гостин
ДА ТОЧНО ИСТО Е И СО СДСМ и таму има потомци...еден народ сме не може една партија да ги лапне сите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги прашавте тие во холандската партија?
Сфаќам свој став, ама да се каже дека симболот на холанѓаните и овој новиот на СДСМ не се толку проклето слични (да не кажам исти) е вистинска небулоза....
Еве да видиме што викат некои
http://www.brandsoftheworld.com/history/2001/12/39536.html
logo author: Partij van de Arbeid
Претпоставувам дека тоа значи дека ги имаат авторските права....
boja plagijat?
objanimi kako mo\e boja da e plagijat koga taa e osnova- boja
a simbol sosem normalno moze da e plagijat. obicno koga falat idei se prepisuva.
Освен ако некој од вас што го "браните логово" не учествувал во неговиот диэајн, пардон copy-paste...
Да, но не исклучиво на денешната партија ВМРО, туку на секој кој влече корени од Македонските комити од 1903, што значи на секој Македонец. Тие симболи се прво искористени од страна на тогашното ВМРО, а денешново направи плагијат, со тоа што не само симболите, ами името си го присвои како свое.
A koj ucestvuvase vo copy-paste na simbolite na komitite od 1903? Pa i pradedovci moi imalo vo niv, a sega nekoj si tamu gi stavil kako svoi.
Za ova dobiv crveno:
Ke go svatam kako poraka deka nema sekoj Makedonec pravo na svojata (Makedonska) istorija, ami samo partijata VMRO.
Koj da gi prasa? Jas? So k*r faktor sum :pos2:
Добро СЕКОЈА можна тема овде ќе биде претворена во или-или иэбор помеѓу ВМРО и СДСМ..?!?
Темата е эа "НОВИОТ СИМБОЛ" НА СДСМ эа којшто човеков што ја поставил пронашол дека е плагијат. Имаш нешто да кажеш околу тоа или ќе продолжиш да се однесуваш како 2-годишно детенце што му го эеле лижавчето..?
Те мачат Македонските симболи и нивната употреба од страна на ВМРО..?
Кој те спречува да отвориш нова тема, да го иэнесеш своето мислење околу тоа и да видиш каква дискусија ќе се отвори..?
Или стварно си немаш попаметна работа, па "онака, си лупаш беэ врска"..?
koga ke se pocne pesnata koja sdsm i nivnite slugi ja pejat, togas ne se toa razliki vo mislenja, niti ima toa nekakva vrska so demokratija, toa e "SAMO" ANTIDRZAVNA propaganda i (bi trebalo da e?) e krivicno delo.
Обрни внимание во иднина на фонтот, иритира.
Љубчо зеде бугарско државјанство по напуштањето на ВМРО-ДПМНЕ.
Секоја македонска партија има право да ги користи македонските симболи и да се идентификува со нив.
Темата е эа "НОВИОТ СИМБОЛ" НА СДСМ эа којшто човеков што ја поставил пронашол дека е плагијат. Имаш нешто да кажеш околу тоа...
Братот, нели според некои форумџии(вклучувајќи те и тебе) Протуѓеров беше Бугарин што убивал македонски националисти ?Шефот на кабинетот на Груевски - правнук на револуционерот и масон Протоѓеров
М-р Мартин Протоѓер, шефот на кабинетот на претседателот на ВМРО - ДПМНЕ, е трето колено од лозата на генералот Александар Протоѓеров
Добро СЕКОЈА можна тема овде ќе биде претворена во или-или иэбор помеѓу ВМРО и СДСМ..?!?
Темата е эа "НОВИОТ СИМБОЛ" НА СДСМ эа којшто човеков што ја поставил пронашол дека е плагијат. Имаш нешто да кажеш околу тоа или ќе продолжиш да се однесуваш како 2-годишно детенце што му го эеле лижавчето..?
Те мачат Македонските симболи и нивната употреба од страна на ВМРО..?
Кој те спречува да отвориш нова тема, да го иэнесеш своето мислење околу тоа и да видиш каква дискусија ќе се отвори..?
Или стварно си немаш попаметна работа, па "онака, си лупаш беэ врска"..?
koga ke se pocne pesnata koja sdsm i nivnite slugi ja pejat, togas ne se toa razliki vo mislenja, niti ima toa nekakva vrska so demokratija, toa e "SAMO" ANTIDRZAVNA propaganda i (bi trebalo da e?) e krivicno delo.
Vo koja drzava smejs ti da propagiras za rushenje na drzavata?
SuicideMessiah: навистина ме интересира дали имаш коментар? Што велат членовите на СДСМ, дали воопшто ги тангира дека овој симбол е плагијат? Претпоставувам не ни регистрираат такво нешто, но сакав да чујам од тебе, се разбира доколку ме/не удистош.
Абе да земаш Бугарски пасош треба да чекаш 3 до 4 години. Така да според тебе Љубчо се пишал Бугарин кога ни ја водел државата.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе плагијатори, дури и на груевски поздравот му го ископираа
![]()
Еееееееееееее... Кога Бранко вака го поздравуваше народот, Гвујо сеуште немаше влакна на к...т!!!
А за плагијат зборите а...??? Па има ли поголем плагијат од тој на ДПМНЕ...??? Користат разни симболи од кои се бунат де Бугарите, де Грците... хехехехехе...!!!