Новиот симбол на СДСбјрм - ПЛАГИЈАТ!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Која е воопшто ползата за нас од новото лого на СДСМ?

Петокрака и тупаница.... :toe: нема потреба ништо да се додава на оваа симболика, доколку треба да го одразува карактерот на партијата, односно идеологијата.

Срамежливо, со логово си го оправдуваат местото на мојата тема за Левицата :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Па кажа Бранко дека симболот е сменет бидејќи така направиле сродните партии од Европа. Што значчи дека би требало да го носат и СДСМ истиот знак.

M

MKEUpatriot

Гостин
Овој напредок може и нешто значи еј симбол сменија па тоа е голем прогрес за СДСМ таму обично се стои.Ај па за 40 години може и лидер да сменат.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Не виде на сајтот на Холанѓаните? Велат кој сака може да си ја земе и да си ја користи во својата партија. Бесплатно! Сепак се Холанѓани :smir:

Epa kaj e problemot togas pa da se otvori cela tema za toa, pa uste da se maltretiraat mozoci na 10 strani?

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
ти мора да му си девојка на самоубиствениот месаја?))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A ti kako selski evidenticar dojde da se interesiras za devojki.Ovde se zbori za politika .A za tvojot problem odi na podnaslov " 1000 soveti kako da si gopovratite libidoto"- a da ne maltretirate devojki na tema politika :uvo:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
а бе лажат дека смениле ))))))))))

СДСМ го повикува здружението на граѓани Јасна иднина јавно да обелодени кој ги финансира
Кој ги плати огласите на невладината организација Јасна иднина од село Небрегово Долнени или на коалицијата Отпор кон Бранко Црвенковски, ако се знае дека само еден печатен оглас чини 900, а оној во електронските медиуми 5 илјади евра, прашуваат во СДСМ.
- СДСМ го повикува здружението на граѓани Јасна иднина, да ја исполни својата законска обврска и јавно да обелодени кој ги финансира и во колкав износ. Интересно е што реториката на ова здружение е идентична со реториката на македонскиот премиер и претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Од тука, ја повикуваме владејачката партија да престане да се затскрива зад невладини организации, рече Емилијан Станковиќ, портпарол на СДСМ.

(27.05.2009)

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89

Kajgana Shop

На врв Bottom