Професорот кој не ги признава Македонците, стана член на МАНУ

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
се сериозно ќе почнам да се тркалам од под
како прво мирка знаела за приемот во ману бидејќи

Во МАНУ е во тек постапката за неговиот прием.

Потоа мене не ми е јасно зошто би сакал место во ману кога човеков веќе има институти именувани по него и cv за кое ќе паднеш на гз
малце е смешно да речеш дека човек кој бил советник во кока-кола и други гиганти дека сакал место во ману

Второ не треба гатачка за да види дека со таков министер за финансии многумина ќе советуваат за договор со ММФ(колку само за потсетување ни го намалија кредитниот рејтинг)

И пола статија беше млатење празна слама
а не реални докази

И злоупотреба на општо познати факти сериозно вие нова лајнарија ја сметате за весник?

ајде да прашаме пак
вие нова лајнарија го сметате за весниК?
со оглед дека има украдено статија од кајган и испечатено како своја а таа статија беше првоаприлска шега ?
Мислам сериозно?
Или само ви треба некоја шкрабаница во некој шкљ весник која се поклопува со вашите параноично-шизофрени гледишта на политиката каде има на секој чекор заговори ?

:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:

цело вмро е лајнара

marsovke, zadrzise na toa so go napisala mirka...uste poodamna i gledaj sega dali toa ne se ostvaruva.

inaku nova makedonija momentalno e nnajdobro pecateno dnevno izdanie
Џабе е огледало приврзаниците на СДСМ никогаш не одат на соочување на тоа што се каѓало или напишало туку на лична дискфалификација презир итн

Џабе е огледало приврзаниците на СДСМ никогаш не одат на соочување на тоа што се каѓало или напишало туку на лична дискфалификација презир итн

Оффф море мајко вие ли ќе зборите за презир

Па вие сте едина власт во светов која највише работи на опозицијата

ПА вие сте бре кретени над кретените.

Тајна средба во Охрид, Груевски си заминал

Во организација на шефот на државата, медијаторот Адижас минатото лето имал тајна средба во Охрид со Бранко Црвенковски и Никола Груевски. Тој состанок, на кој е разговарано за серија предлози на гостинот од САД, Груевски експресно го напуштил со зборовите дека „не слушнал ништо ново“. Минатата недела, пак, финансиерот на минитурнејата низ „Западен Балкан“ на експертов за менаџмент, не издејствувал и негова средба со Груевски.

Немој бе овака да ми се местиш на пенали,прочепкај низ форумов за наводнава средба во Охрид од кого била организирана,во чија вила и кој се присуствувал на тајнава средба.:helou:

се сериозно ќе почнам да се тркалам од под
како прво мирка знаела за приемот во ману бидејќи

Во МАНУ е во тек постапката за неговиот прием.

Потоа мене не ми е јасно зошто би сакал место во ману кога човеков веќе има институти именувани по него и cv за кое ќе паднеш на гз
малце е смешно да речеш дека човек кој бил советник во кока-кола и други гиганти дека сакал место во ману

Второ не треба гатачка за да види дека со таков министер за финансии многумина ќе советуваат за договор со ММФ(колку само за потсетување ни го намалија кредитниот рејтинг)

И пола статија беше млатење празна слама
а не реални докази

И злоупотреба на општо познати факти сериозно вие нова лајнарија ја сметате за весник?

Н А П Р Е Д А Д И Ж Е С! Адижес за премиер. Адижес за претседател. Адижес за цар!!!!

Оффф море мајко вие ли ќе зборите за презир

Па вие сте едина власт во светов која највише работи на опозицијата

ПА вие сте бре кретени над кретените.
Kaко да не работиме на опозицијата кога гледај каква е само навреди клевети цинкарења употребува? Вие сте губитници над губитниците убаво да си го мините времето во опозицијата:helou:

Kaко да не работиме на опозицијата кога гледај каква е само навреди клевети цинкарења употребува? Вие сте губитници над губитниците убаво да си го мините времето во опозицијата:helou:

Време е и вие да донесете една важна одлука за државава, а не само плачете ко пиченциња сдсм смени ова, сдсм направи ова. Ќе ве протераат од државава слушај ми го зборот.

Време е и вие да донесете една важна одлука за државава, а не само плачете ко пиченциња сдсм смени ова, сдсм направи ова. Ќе ве протераат од државава слушај ми го зборот.

А да идеш ти до белградски пашалук, па таму да исправаш криви-дрини...

Што се однесува до релацијата позиција/опозиција....
Твоето ценето сдс има 2% подршка на терен и губи 5 избори по ред...
Па ти сега види....

Кој тоа некого ќе протерува....?:smir:

Шо се однесува до мирка, па шо знам, беше најдобар другар со БЦ, доооолгоооо време...
ако некој знае за БЦ тоа ти е мирка бачко.....
Без разлика за каков шкљњљњ весник пишува....

Чим Бранко до сега не е протеран камо ли нас...

Па ти сега види....

Анкетите не значат ништо не се реални не е лошо да им го однесе Бранко во Србија одма ке ги преименува ме им смени личен опис

Па ти сега види....

Шо се однесува до мирка, па шо знам, беше најдобар другар со БЦ, доооолгоооо време...
ако некој знае за БЦ тоа ти е мирка бачко.....
Без разлика за каков шкљњљњ весник пишува....

Белградски пашалук или Јужна Бановина не правам јас разлика

се грижам за секое парче од мојата територија

Чим Бранко до сега не е протеран камо ли нас

бранко не глумеше антички патриотизам

вие го споденавте дел од народот а сите знаеме како ќе заврши

после тоа друго чаре немате, со лопати, вили, мотики кој со што стигне ќе ве намотаат

:pos2::pos2::pos2: а за Косово?

Косово је Срце Србије :smir:

Гледам дека уште не можеш да се ослободиш од некоја југо-носталгија.
Јужна Бановина, нема бачко.sorry.
Не се трескај од земја тоа ти е реалноста.:helou:
Таквите размислувања, скапо ве чинеа, да те потсетам...
Хрватска, Босна, Косово, Војводина, Црна Гора.....може ќе има и уште некоја територија...ќе видиме...:helou:
затоа најдругарски те советувам да си го гледаш сопствениот астал....

И тргни го македонското знаме од потпис смешен си.

Па ти сега види....

Чим Бранко до сега не е протеран камо ли нас...
Анкетите не значат ништо не се реални не е лошо да им го однесе Бранко во Србија одма ке ги преименува ме им смени личен опис

:pos2::pos2::pos2: а за Косово?

бранко не глумеше антички патриотизам
вие го споденавте дел од народот а сите знаеме како ќе заврши
после тоа друго чаре немате, со лопати, вили, мотики кој со што стигне ќе ве намотаат
Косово је Срце Србије :smir:

А АДИЖЕС?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom