Прашање во врска со Државна матура по македонски

• Креатор на темата Креатор на темата AleksandarT
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А знајте дека ќе можи да се излегува на 5 мин. Таман колку да видиш тоа шо ти треба.

Аха,да само шо еден од тестаторите иде со тебе. :nesum:

Еј мајко му не знаев. Ќе му речам види пилето и ќе му избегам ако можи нека ме стигни. А како бе ако одам во вц со мене ќе иди. Ако е млада и лепа нека иди немам против.

Аха,да само шо еден од тестаторите иде со тебе. :nesum:

Е како ако им се излага на сите 15 души:pos2: 15 тестатори ќе идат?

Еј мајко му не знаев. Ќе му речам види пилето и ќе му избегам ако можи нека ме стигни. А како бе ако одам во вц со мене ќе иди. Ако е млада и лепа нека иди немам против.

хаха богами нека дојде:pos2:

Е како ако им се излага на сите 15 души:pos2: 15 тестатори ќе идат?
Излегува 1 ученик и додека не се врати тој заедно со тестаторот,не може да излезе друг.Така барем ни кажаа математика. :smir:

Излегува 1 ученик и додека не се врати тој заедно со тестаторот,не може да излезе друг.Така барем ни кажаа математика. :smir:
Мене па ми кажаа дека минатата година излегувале колку сакале и без некој да трча по нив....

Лани за лани.
И не е толку битно тоа.Ако мислиме така да се извадиме,ништо не правиме..

Абе без стресови непотребни ќе биде се ок:smir:

Абе без стресови непотребни ќе биде се ок:smir:

И јас би играл вака :helou::smir:, ајде одам пак на учење :helou:

Aко има некоја новост, пишете одма не чекајте :helou::helou::smir::smir:

I ne zaboravajte dokument za identifikacija da si zemite, pasos ili licna karta.

Аман некој ако има примери за овие деловниве писма нека клај да видиме оти ништо не прајме се рушив барање не можам да најдам ни еден пример само за записник и за вест имам.

Аман некој ако има примери за овие деловниве писма нека клај да видиме оти ништо не прајме се рушив барање не можам да најдам ни еден пример само за записник и за вест имам.
Јас само за молба имам. Еве пример :smir:

Attachments

Obrnite vnimanie kako se pise CV(biografija), oti kolku sto jas slusnav od moja profesorka najverovatno ke ima.
I ako ima nekoj primer za vest kako se pise neka stave.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom