Аха,да само шо еден од тестаторите иде со тебе. :nesum:А знајте дека ќе можи да се излегува на 5 мин. Таман колку да видиш тоа шо ти треба.
Еј мајко му не знаев. Ќе му речам види пилето и ќе му избегам ако можи нека ме стигни. А како бе ако одам во вц со мене ќе иди. Ако е млада и лепа нека иди немам против.Аха,да само шо еден од тестаторите иде со тебе. :nesum:
Е како ако им се излага на сите 15 души:pos2: 15 тестатори ќе идат?Аха,да само шо еден од тестаторите иде со тебе. :nesum:
Еј мајко му не знаев. Ќе му речам види пилето и ќе му избегам ако можи нека ме стигни. А како бе ако одам во вц со мене ќе иди. Ако е млада и лепа нека иди немам против.
Излегува 1 ученик и додека не се врати тој заедно со тестаторот,не може да излезе друг.Така барем ни кажаа математика. :smir:Е како ако им се излага на сите 15 души:pos2: 15 тестатори ќе идат?
Мене па ми кажаа дека минатата година излегувале колку сакале и без некој да трча по нив....Излегува 1 ученик и додека не се врати тој заедно со тестаторот,не може да излезе друг.Така барем ни кажаа математика. :smir:
И јас би играл вака :helou::smir:, ајде одам пак на учење :helou:Абе без стресови непотребни ќе биде се ок:smir:
А ако е тестаторка ќе ми држи додека мочам:pos2:Аха,да само шо еден од тестаторите иде со тебе. :nesum:
E, da! Moze do wc-to da dojde ama da vleze vnatre, nema sansi.А ако е тестаторка ќе ми држи додека мочам:pos2:
нема логика брат:nesum:
Јас само за молба имам. Еве пример :smir:Аман некој ако има примери за овие деловниве писма нека клај да видиме оти ништо не прајме се рушив барање не можам да најдам ни еден пример само за записник и за вест имам.