Кујната на Иванов --> 160.000 евра

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Каква мизерија од народ сме понекогаш, просто да не поверуваш...
Не е ни чудно што БАНАНА телевизии од типот на А1 се најгледани...

И што е поентата на овој текст...

Како прво кујната не е за Иванов туку за претседателот (повторно манипулирање со зборови)...
Второ не ја купи тој туку е купена на тендер од страна на владата...
Трето ако се толку способни од А1 нека најдат податоци за кујните на Тадич, Топи, Месич и нека ги споредат нивните цени...Така ќе може да коментираме дали е скапа кујната или не...
А не прашале газда на некој локален ресторант и неговата кујна ја споредуват со онаа на претседателот...

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Ајдеее...па не се тоа негови пари како прво, не одлучува он за реновирање на резиденцијата, башка во таа резиденција сите претседатели понатамошни ќе престојуваат и живеат додека им трае мандатот, што имаше врска ова со децата без родители.

Нема врска човекот со тоа, не е негово тоа па он да одлучува.
Епа нормално дека парите се потрошени затоа што не се негови.
Инаку за секој председател ќе сака по нешто да смени во резиденцијата па од ова пак ништо нема да остане.
Парите можеле да се употребат на нешто што е потребно.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Na Gruevski letnata garderoba mu e uzas ..tamu treba da bidat nasoceni parite :)

Шо му фали на Грујо си носи Лакосте маички...
Или ко Бране да биде , да оди на фудбал во костум...

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Може да се очекува како ќе се развива дискусијава:)icon_evil ми ги трошат парите за глупости, народот нема што да јаде...)
Леле а1 опасни сте со вестиве

но ова да го имате во предвид
Како свекрви сте...:smir:
ме изнасмеа :pos:

B

Borg_Drone

Гостин
Култузин ај те молам објасни што сакаш да кажеш со ова??

Како прво кујната не е за Иванов туку за претседателот (повторно манипулирање со зборови)...
Можеш ли да ми објасниш каде е тука манипулирањето???

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
so bojata gresi malku ....i treba i nekoja maicka bez jaka da zeme

Вкус е тоа бе друже...
Или сакаш Грујо тебе да ти се јави да те праша...
Незнам што се фурате толку на костуми...

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
so bojata gresi malku ....i treba i nekoja maicka bez jaka da zeme

Така е!

Наместо да купува маици, нека ги даде тие пари некоја фабрика да се отвори:tapp:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Инаку за секој председател ќе сака по нешто да смени во резиденцијата па од ова пак ништо нема да остане.
А каде ти прочита дека Иванов тоа го барал? Владата направила таква одлука, нема врска претседателот дали сака или не сака. Тоа е резиденција на највисока извршна власт, каде доаѓаат највисоки претставници од други земји. Нормално дека треба да биде обезбедена со се и сешто. Како што рекоа пред мене, нема Иванов после кујната со себе да ја носи дома. Тоа си останува и понатаму за претседателите.

И одлука за такви работи не прави претседателот.

Само значи медиумиве да оцрнуваат, без малце трошка памет и без да размислат убаво пред да напишат нешто.
Немаат за што да се фатат, па измислуваат.

Не ми се верува за што напишав толкав пост. Боже, за КУЈНА еееј! До каде стигнаа луѓево..

А

Ајсшутер

Гостин
Пример на нешто потребно за 160.000 илјади евра да ги украдат можеби како другите предходни влади знаете кои или пак да ги стават на швајцарски сметки ?

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Култузин ај те молам објасни што сакаш да кажеш со ова??

Можеш ли да ми објасниш каде е тука манипулирањето???

Иванов нема да си ја земе кујната со себе кога ќе му заврши мандатот...
На повеќе наврати сум зборувал за манипулативниот начин на известување на А1...
Значи кујната е на претседателот, моментално тоа е Иванов а после 5 години кој знае кој...

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
abe se zezav malku so letnata garderoba na Gruevski

inaku on topik .....160000 evra se 4 dvosobni stanovi ( Vladata namesto Kujna mozese da im gi dadese so povolni krediti na 4 mladi bracni dvojki bez obezbedeno stanbeno prasanje i 4 mladi smejestva ke imaa nasmevka na licata )

B

Borg_Drone

Гостин
Иванов нема да си ја земе кујната со себе кога ќе му заврши мандатот...
На повеќе наврати сум зборувал за манипулативниот начин на известување на А1...
Значи кујната е на претседателот, моментално тоа е Иванов а после 5 години кој знае кој...

Ааааа ок, добро и јас тоа го мислам, значи делиме исто мислење, јас те разбрав на подруг начин али ок.

Поздрав

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Повторно кученцата на Груевски почнаа да р`жат на другите. Иронии...
Нема шанса на некоја тема да не се фрлите врз некој кој не го поддржува важиот господар.
Размислете правилно, нормално е да се трошат пари за глупости во оваа криза?
Нема врска партијата пак ќе напоменам, жално е некој да умира за парче леб а друг да купува кујни од илјадници евра.
Па јајцето пржено на око пак е јајце, без разлика дали е пржено во тава од 1200 ден или 1200 евра. :uvo:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кит - катче, намали со етикетите, нитy ги знаеш луѓето што постираат тука, нитy го имаш правото да ги нарекуваш кучиња. Поентата е дека медиумите пренапумпуваат девојко. Кое право ТИ си мислиш дека го имаш за да етикетираш други луѓе?

Kajgana Shop

На врв Bottom