Финале Лига на Шампиони: Барселона-Манчестер Јунајтед (27.05.2009,Рим)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке владее со фудбалска Европа ?

• Барселона

Гласови: 90 54,9%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 74 45,1%

• Вкупно гласачи
    164
Статус
Затворена за нови мислења.
:uvo: Ај молим те не кењај кај ќе стигниш.... форумов е место кај што секој можи да си кажи мислење, дали тоа ти се свиѓало на тебе или не - тоа си е твој проблем!!!!
Не се прај најпаметен и некој што одвекови навива за Барса, и не вреѓај мнозинство нареден пат.... :smir:
Патем за копиљ од 16-17 години те сметам ништо повеќе - и ти ќе збориш за навивање :pos2: :pos2:
И едно не ми е јасно - зошто си исфрустриран толку?!

Не сум јас крив ако се пронајде. Ај одјеби и ти и твојот пацерски тим. Вештачки тим.

Не сум јас исфрустриран, вие сте тие што неможете да се помирите со судбината. А јас ќе славам тројна титула.

se gleda deka nekoi navivaci a posebno navivacite na celzi se uste ne mozat da se pomirat so sudbinata:vozbud:

Не сум јас крив ако се пронајде. Ај одјеби и ти и твојот пацерски тим. Вештачки тим.

Не сум јас исфрустриран, вие сте тие што неможете да се помирите со судбината. А јас ќе славам тројна титула.

se gleda deka nekoi navivaci a posebno navivacite na celzi se uste ne mozat da se pomirat so sudbinata:vozbud:
Префрлете се во темата Лига на Шампиони таму ќе праиме муабет оваа кај и да е ќе биде затрворена.
Да не сакате можеби да ја направите темава од 100 страници да биде.
Сепак ова финале не заслужува таква чест.
Преминете на горенаведената тема а за оваа :locked:

Како што очекував.
Фудбал за оние деца од 4-5 годишна возраст кои слушаат само балади.
Вакво финале еднаш се играло(вчера) и никогаш повеќе не сакам да видам.
Среќа што пред тоа накај 17-18 часот легнав и кога имаше финале не ми се спиеше иначе одма ќе ми се затвореа очите.Абе Рабонтички - Македонија Ѓорче Петров беше подобро финале од ова.Жалам што го пропуштив убавиот филм на А1 поради вакви балади но сепак извлеков поука од тоа вчера.И плус овие играчиве на Барселона дали имаат чувства во себе или пак овие од Манчестер.Овие од Манчестер повеќе се израдуваа на среброто отколку Барселона на златото.Ми мириса како наместена сцена за финалето.Да се надеваме дека ќе се сруши некогаш традицијата за екипата која што освоила ЛШ да го одбрани пехарот.Екипата на Милан покажа дека покрај 3 англиски екипи може да се освои ЛШ а вчера Барселона тоа и го докажа.Поздрав.

Офф мајкооооооооооооооо... чудно ми е како само на некои фанови на Челзи им мириса на вакво нешто.:toe: Немојте со ваквите коментари, смешно е ова. Имаше грешки во судењето, имаше пенал за Челзи, немаше црвен за Абидал, Дрогба паѓаше на секој најмал контакт, немаше жолт за Алвес, имаше пенал за нас во првиот натпревар. И да, единствен тим кој беше оштетен беше Челзи:tapp: Не е ова ни време ни место да се води ваква дискусија. Оставете не на мира да си славиме Тројна Круна.

Верувај никаде не се пронајдов јас.....ти ги читав глупостиве што ги постираш и неможев да оддолеам да не ти пишам, а само сакав да те потсетам да престанеш да јадеш гомна за фанови на други клубови, ама изгледа ептен си гладно бе братче.... :pos2: :pos2:
И припазувај на изразување алооо... не си правиш муабет со другарчиња од маало...

Офф мајкооооооооооооооо... чудно ми е како само на некои фанови на Челзи им мириса на вакво нешто.:toe: Немојте со ваквите коментари, смешно е ова. Имаше грешки во судењето, имаше пенал за Челзи, немаше црвен за Абидал, Дрогба паѓаше на секој најмал контакт, немаше жолт за Алвес, имаше пенал за нас во првиот натпревар. И да, единствен тим кој беше оштетен беше Челзи:tapp: Не е ова ни време ни место да се води ваква дискусија. Оставете не на мира да си славиме Тројна Круна.

Друже постот ти е на место :smir: секоја чест - поштувам..... Победивте и точка. Сеа гол у последна секунда.... тоа е... така требало да биди. Смешно е да се кометира местенка или било што, ама некој мислат поинаку... тоа си е нивно право, нели?!
само колегава ваш што се ку*чи овдека - не чини!!!!!
Терајте славете си никој не ве ремети за тоа
позз...

Верувај никаде не се пронајдов јас.....ти ги читав глупостиве што ги постираш и неможев да оддолеам да не ти пишам, а само сакав да те потсетам да престанеш да јадеш гомна за фанови на други клубови, ама изгледа ептен си гладно бе братче.... :pos2: :pos2:
И припазувај на изразување алооо... не си правиш муабет со другарчиња од маало...

Едноставно ми се може. На врвот сме сеа.:)

ОК :pos2: :pos2: Па така кажи - да знам што ти е филмот..... бреееј.... значи сум те преценил, е дури сега почнувам да сумњам дали имаш и воопшто 16год. :pos2::uvo:
уживај си... и не гњави веќе
Позз....

Абе ти не земаш ниту титула ниту награда и не си ти на врвот туку фудбалерите на Барселона.
Инаку можеби и ти си на некој ВРВ може си се искачил на некоја висока планина и го стави Македонското знаме.
Секоја чест ако е така.
Остани ми поздравен и отиди сега на друг ВРВ да докажеш кој и што си.

Абе ти не земаш ниту титула ниту награда и не си ти на врвот туку фудбалерите на Барселона.

А јас како нивни ептен жесток фан сеа свршувам и свршувам и свршувам и свршувам и свршувам ....... И ве гледам вас кутрите како плачете дека било нефер.

Иначе на тебе Милан кога не ти игра во ЛШ навиваш за челзи, или така ти текна оваа сезона за челзи?
- Нема веза, ај здравје другата сезона за Волсбург, и они ќе играт ЛШ.:)

А јас како нивни ептен жесток фан сеа свршувам и свршувам и свршувам и свршувам и свршувам ....... И ве гледам вас кутрите како плачете дека било нефер.

Иначе на тебе Милан кога не ти игра во ЛШ навиваш за челзи, или така ти текна оваа сезона за челзи?
- Нема веза, ај здравје другата сезона за Волсбург, и они ќе играт ЛШ.:)

grevce...:drk:

doprva ke dojdat crni denovi za mancester.

anderson ne moze da e zamena za skols, anemicen napad bez tevez a moz i bez ronaldo, so 2 defenderi centralni tesko, vidovme vidic kolku znae i slabo da izigra, evans e izguben slucaj. evra ako zamine ronaldo e beskorisen kako atc beck.
prvata sezona bez cl ili premier tiituala ocekuvajte alex da se penzionira.......zenitot e dostignat go ocekuva udolnica, kolku strmna ke vidime.

Ајде сеа, и финалето беше наместено. :pos2::pos2::pos2:
Ништо не беше наместено во ЛШ, само во финалето се виде дека погрешен тим влегол во него, односно Челзи - Барса и Челзи - Ливерпул беа поголеми финалиња од ова. Ама, треба да се има и среќа во спортот, полесни противници...и пројде Манчестер. Лани Челзи така помина, то е то.

Зборувам за овие на форумот. Тешко да има некој пред времето на Абрамович, тогаш Челзи беше просечен тим во Англија.
Челзи беше тим од рангот на Астон Вила, или подобро Евертон + екипа со европски трофеј и екипа која веќе беше на работ на пласман во ЛШ. Така шо, се ти паѓа во вода.
Друго, Челзи како единствен цврст орев за Барса сезонава, нормално ќе ти е „трн во око“, следствено на тоа - фрустрации, иако не разбирам зошто. :toe:

Офф мајкооооооооооооооо... чудно ми е како само на некоифанови на Челзи им мириса на вакво нешто.:toe: Немојте со ваквите коментари, смешно е ова. Имаше грешки во судењето, имаше пенал за Челзи, немаше црвен за Абидал, Дрогба паѓаше на секој најмал контакт, немаше жолт за Алвес, имаше пенал за нас во првиот натпревар. И да, единствен тим кој беше оштетен беше Челзи:tapp: Не е ова ни време ни место да се води ваква дискусија. Оставете не на мира да си славиме Тројна Круна.
Секој фан, навивач по наше, на Челзи кој вели дека има нешто местено, е паднат под влијанието на енглезите, кои не можејќи да се помират дека нема уште едно англиско финале пласираа најразлични глупости за заговори. Не дека немаше логика во такво нешто, но нема никаква теорија, не верувам дека УЕФА и Платини можат да паднат толку ниско.
Се се сведува на болдираното, и ќе се види дека е само тоа работата кога овај судија нема да суди појќе никаков поважен натпревар во меѓународна конкуренција, барем во наредниов период.

Барселона сосема заслужено го доби вчера финалето. Ама мора да се признае дека имаше огромна помош од судијата на Стемфорд Бриџ.
Не дека ми е криво или така нешто, можеби и од Челзи ќе загубевме, ова мислење го држам уште од кога беше одигран тој меч.
Но, тоа е тоа. Нема враќање назад.

Инаку можеби и ти си на некој ВРВ може си се искачил на некоја висока планина и го стави Македонското знаме.
Секоја чест ако е така.
Остани ми поздравен и отиди сега на друг ВРВ да докажеш кој и што си.
Така е они се на врвот. Ама како прав навивач тој исто така е на врвот, бидејќи навива за овој тим со цело срце. Само тие навивачи се радуваат искрено на секоја победа на својот тим и жалат на секој пораз на својот тим. Така да ова што го пиша погоре не ти држи вода оти ако си вистински фан се чувствуваш како дел од тимот.
Барселона сосема заслужено го доби вчера финалето. Ама мора да се признае дека имаше огромна помош од судијата на Стемфорд Бриџ.
Не дека ми е криво или така нешто, можеби и од Челзи ќе загубевме, ова мислење го држам уште од кога беше одигран тој меч.
Но, тоа е тоа. Нема враќање назад.
Добро бе чисто информативно само до кога ќе ги баете сега тие грешки на судијата? Како само Челзи да беше оштетен на тој натпревар. Многу работи и против Барса беа досудени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom