Скулптура со облик на ВЦ шоља: поставена па отстранета!

• Креатор на темата Креатор на темата itar pero
  • Време на започнување Време на започнување
Какви идиоти раѓа македонскава земја чудо едно :toe:.

Да беше женско ќе си помислев дека Фреди те мувал, ама (при)бидејќи си “Силен“, сигурна сум дека ти е идол.

Него, наместо шоља требале да стават едно огледало, и да го крстат “Уште едно гомно во шољата“. Да не си помисли некој дека е нешто поразличен, подобар или полош од другите.

Сигурно се превртува во гробот Шатев, кога има вакви наследници на ова македонско тло... ако му се наследници воопшто, комуњарите југо-сдс-овски.

Има кој да го памети Шатев, и да се гордее со него... Комуњарите не се и не можат да бидат негови наследници, и драго ми е што е така...

Сигурно Бранко се крие зад ова....гарант.

АХ тој бранко немирно и палаво дериште само белји прави по маало ај кога ја наместил таа шолја да монтирал и казанче за вода па да биде се како што доликува на едно WC мајката,па после тоа да си ја запееме онаа од Бора Чорба.
Пусти пусти воду
нека говна оду

тамо доле испод шахте
плове моје брун јахте
Бане министер за култура ЦАР :vozbud::vozbud:

Мене таа шоља ми личи на СДС. Како шољата ги собира сите лајна, така и СДС ги собира лајната...

Мене таа шоља ми личи на СДС. Како шољата ги собира сите лајна, така и СДС ги собира лајната...

Дабе се што не ви оди во прилог имате дежурни кривци, а нај сигурен кривец ви е токму СДС, со нив си ја покривате сопствената не мок, навистина сте биле за жалење,ја поставивте склуптурата школка (ШОЛЈА) па осетивте дека некој ке ве дупи за тоа и оп СДС ни праи местенака, абре Бане не е министер за култура зарем нема кој да ви каже ..........................:pos2::pos2::pos2:

Treba da se vrati soljata ,taa najdobro ke ne potsetuva na VMRO .
Pusti voda neka si odat g....ta.
Sepak se gleda deka ne znaat sto pravat .

Ако е остранета,нека не ја фрлаат,и онака планирав да ја менувам шољата:smir:

Па требало да ја направат барем функционална,во недостаток на јавни тоалети низ Скопје.Ќе беше еден од најпосетуваните “споменици“.:toe:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Да беше женско ќе си помислев дека Фреди те мувал, ама (при)бидејќи си “Силен“, сигурна сум дека ти е идол.

Него, наместо шоља требале да стават едно огледало, и да го крстат “Уште едно гомно во шољата“. Да не си помисли некој дека е нешто поразличен, подобар или полош од другите.

Ти се препозна во идиотите :vozbud:.

Жалам злато ама да ставиш ВЦ шоља на јавно место со име на истакнат македонски револуционер учесник на АСНОМ и суден како македонски патриот МОРА да си или идиот или издајник.

Мене пародијата со шољата ми е најубав настан за годинава.Не требало да мешаат историја со неа,требало само да напишат Министерство за култура ,финансирано од буџетот на РМ,ништо повеќе се е јасно.

Ти се препозна во идиотите :vozbud:.

Жалам злато ама да ставиш ВЦ шоља на јавно место со име на истакнат македонски револуционер учесник на АСНОМ и суден како македонски патриот МОРА да си или идиот или издајник.

Викам ја огледало...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom