- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 27
Pa on cita,ama kolku razbira.. Ili kolku mu dozvoluva vemeroto da razbereПа почни веќе еднаш да читаш што пишува во репликите за да не вадиш заклучок напамет.
Pa on cita,ama kolku razbira.. Ili kolku mu dozvoluva vemeroto da razbereПа почни веќе еднаш да читаш што пишува во репликите за да не вадиш заклучок напамет.
Прочитај си го постот и види дали си репер за разум.Pa on cita,ama kolku razbira.. Ili kolku mu dozvoluva vemeroto da razbere
Ako za vas Branko e krmak za mene Nikola e Higiena.
Da ne sakate da go oslovuvam kako pastir ili ovcar.
Kazete kako .
Zarem diskusija e vaseto so sekakvi navredi.
Koga vas ve vregate odma kaj moderatorot.
Ne placete
Да, да, твојот став за ова прашање е многу јасен.Па почни веќе еднаш да читаш што пишува во репликите за да не вадиш заклучок напамет.
Сто посто....особено коа ќе види какви кретени и фашисоидни створења му ја водат државата.Сигурно се превртува во гробот Шатев, кога има вакви наследници на ова македонско тло...
Баш ми е мило што конечно се разбравмеДа, да, твојот став за ова прашање е многу јасен.
Ti izgleda se zaljubi vo mene ..Прочитај си го постот и види дали си репер за разум.
Мислев на тебе...Сто посто....особено коа ќе види какви кретени и фашисоидни створења му ја водат државата.
Браво, браво, така те учи дечко ти да пишуваш за доброто на Македонија. Знаеш ли ти воопшто кој е Павел Шатев?Еве ја и сликата
![]()
Еве го и линкот.
И еве ја и фејсбук групата за враќање на склуптурата.
Зачленувајте се![]()
Ја па мислев на на оној со чива слика свршуваш по форумов....а многу веројатно и дома у wc.Мислев на тебе...
И на жена ти подолу...:pos2:
Е па, толку ти сече...Ја па мислев на на оној со чива слика свршуваш по форумов....а многу веројатно и дома у wc.
Neka ne se krijaat probugarite i bugarite zad imeto VMRO i Pavel Shatev.Chudno shto nishto ne ste nauchile od istorijata.Еве ти да прочиташ кој е Павел Шатев полуписмено новинарче.
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB_%D0%A8%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B2
Многу добро знам кој е Павел Шатев а многу добро знаеш и ти тоа полуписмено новинарче за кој Павел Шатев станува збор...Браво, браво, така те учи дечко ти да пишуваш за доброто на Македонија. Знаеш ли ти воопшто кој е Павел Шатев?
Смртна казна за креаторот на ова дело е малку. Еве ти да прочиташ кој е Павел Шатев полуписмено новинарче.
http://mk.wikipedia.org/wiki/Павел_Шатев
Добро, ако дознаам кој ја ставил ќе му речам следниот пат и адреса и телефонски број да стави од институтот.И? Таму пишуваше институт Павел Шатев или само Павел Шатев?
Тие не размислиле, ама ти ја бараш шољата назад? :uvo:Добро, ако дознаам кој ја ставил ќе му речам следниот пат и адреса и телефонски број да стави од институтот.
Многу е јасно на шо се однесува, можеби требале да размислат и за овој аспект но ете не размислиле...