Скулптура со облик на ВЦ шоља: поставена па отстранета!

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Какви идиоти раѓа македонскава земја чудо едно :toe:.
Да беше женско ќе си помислев дека Фреди те мувал, ама (при)бидејќи си “Силен“, сигурна сум дека ти е идол.

Него, наместо шоља требале да стават едно огледало, и да го крстат “Уште едно гомно во шољата“. Да не си помисли некој дека е нешто поразличен, подобар или полош од другите.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Сигурно се превртува во гробот Шатев, кога има вакви наследници на ова македонско тло... ако му се наследници воопшто, комуњарите југо-сдс-овски.

Има кој да го памети Шатев, и да се гордее со него... Комуњарите не се и не можат да бидат негови наследници, и драго ми е што е така...

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Сигурно Бранко се крие зад ова....гарант.

АХ тој бранко немирно и палаво дериште само белји прави по маало ај кога ја наместил таа шолја да монтирал и казанче за вода па да биде се како што доликува на едно WC мајката,па после тоа да си ја запееме онаа од Бора Чорба.
Пусти пусти воду
нека говна оду

тамо доле испод шахте
плове моје брун јахте
Бане министер за култура ЦАР :vozbud::vozbud:

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Мене таа шоља ми личи на СДС. Како шољата ги собира сите лајна, така и СДС ги собира лајната...

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Мене таа шоља ми личи на СДС. Како шољата ги собира сите лајна, така и СДС ги собира лајната...

Дабе се што не ви оди во прилог имате дежурни кривци, а нај сигурен кривец ви е токму СДС, со нив си ја покривате сопствената не мок, навистина сте биле за жалење,ја поставивте склуптурата школка (ШОЛЈА) па осетивте дека некој ке ве дупи за тоа и оп СДС ни праи местенака, абре Бане не е министер за култура зарем нема кој да ви каже ..........................:pos2::pos2::pos2:

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Treba da se vrati soljata ,taa najdobro ke ne potsetuva na VMRO .
Pusti voda neka si odat g....ta.
Sepak se gleda deka ne znaat sto pravat .

F

FilipMacedon

Гостин
Ако е остранета,нека не ја фрлаат,и онака планирав да ја менувам шољата:smir:

R

RAYTHEON23

Гостин
Па требало да ја направат барем функционална,во недостаток на јавни тоалети низ Скопје.Ќе беше еден од најпосетуваните “споменици“.:toe:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Да беше женско ќе си помислев дека Фреди те мувал, ама (при)бидејќи си “Силен“, сигурна сум дека ти е идол.

Него, наместо шоља требале да стават едно огледало, и да го крстат “Уште едно гомно во шољата“. Да не си помисли некој дека е нешто поразличен, подобар или полош од другите.
Ти се препозна во идиотите :vozbud:.

Жалам злато ама да ставиш ВЦ шоља на јавно место со име на истакнат македонски револуционер учесник на АСНОМ и суден како македонски патриот МОРА да си или идиот или издајник.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мене пародијата со шољата ми е најубав настан за годинава.Не требало да мешаат историја со неа,требало само да напишат Министерство за култура ,финансирано од буџетот на РМ,ништо повеќе се е јасно.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Ти се препозна во идиотите :vozbud:.

Жалам злато ама да ставиш ВЦ шоља на јавно место со име на истакнат македонски револуционер учесник на АСНОМ и суден како македонски патриот МОРА да си или идиот или издајник.

Викам ја огледало...

Kajgana Shop

На врв Bottom