23 факти кои девојките не ги знаат за машките

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
22. Кога машките си го жртвуваат сонот и здравјето само за да бите со тебе, то значи дека те сака многу, повеќе отколку што можеш да замислиш, и сака времето да го поминува со тебе што повеќе.:)
Синко немој вакви цитати.
то значи дека те сака многу, повеќе отколку што можеш да замислиш, и сака времето да го поминува со тебе што повеќе.===
=== ПРЕВОД-ОЧАЕН СУМ! ДАЈМИ ДА ТЕ ЕБАМ!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
За мене се точни скоро сите , покрај 21ото ... Немам скокот , не го прикривам .. :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
(Ова се однесува за девојките, главно)

1. Машките се по емотивни отколку што мислите. Ако те сакале еднаш, ке им треба многу повеќе време да те заборават отколку што мислиш.

2. Можеби машките флертуваат по цел ден, ама пред да идат на спиење, секогаш мислат на девојката за која вистински се грижат.

3. Машките полудуваат кога гледаат како девојката што им се свиѓа, се смее.

4. Машките ке направат се, само за девојките да ги забележат.

5. Дечко кој што те сака, сака да биде единствениот со којшто зборуваш.

6. На машките не им е гајле колку си убава - if you're a bitch --- Goodbye.

7. Девојките им се слабост на машките.

8. Машките се многу отворени кога се работи за нив.

9. Машкте ги сакаат девојчињата повеќе, отколку што девојчињата ги сакаат нив.

10. Не е битно колку машките зборуваат за задници и гради, однесувањето е клучот.

11. Ако момче направи глупава работа пред девојката, тој ке се копка и ке мисли за тоа во следните неколку дена, или додека не се сретне со девојката повторно.

12. Кога момче кажува дека е луд по девојката, тој тогаш стварно е. Момчињата ретко го кажуваат тоа.

13. Ако тој почне да збори сериозно, слушај го. Тоа не се случува често, па знаеш дека има нешто ново.

14. Кога момчето ти вика дека си убава и секси, не кажувај дека не си. Тоа ги прави да не ти кажуваат такви работи повеќе, бидејчќи нејќат да не се сложуваш со нив.

15. Кога момчето те гледа повеќе од една секунда, тој дефинитивно мисли нешто.

16. Машките имаат повеќе проблеми отколку што можеш да забележиш.

17. Машките зборуваат повеќе за девојчиња, отколку што девојчињата зборуваат за машките.

18. Машките би дале се, барем само за еден ден да ти ги читаат мислите.

19. Не се сите машки "гомна". Ако е еден, тоа не значи дека сите се.

20. Машките сакаат кога девојчињата зборуваат за нивните гради.

21. Дури и да негираат, сите машки имаат скокот.

22. Кога машките си го жртвуваат сонот и здравјето само за да бите со тебе, то значи дека те сака многу, повеќе отколку што можеш да замислиш, и сака времето да го поминува со тебе што повеќе.

23. Ако си го откачила пред месец дена и ако те сакал, најверојатно уште те сака, многу, и единствена желба му е да му се вратиш во неговиот живот.

:)
ако е девојчето 10 годишно нормално дека нема да ги знае овие факти....а инаку слободно може да оди у канта!!!

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
(Ова се однесува за девојките, главно)

1. Машките се по емотивни отколку што мислите. Ако те сакале еднаш, ке им треба многу повеќе време да те заборават отколку што мислиш.

2. Можеби машките флертуваат по цел ден, ама пред да идат на спиење, секогаш мислат на девојката за која вистински се грижат.

16. Машките имаат повеќе проблеми отколку што можеш да забележиш.

17. Машките зборуваат повеќе за девојчиња, отколку што девојчињата зборуваат за машките.

19. Не се сите машки "гомна". Ако е еден, тоа не значи дека сите се.

22. Кога машките си го жртвуваат сонот и здравјето само за да бите со тебе, то значи дека те сака многу, повеќе отколку што можеш да замислиш, и сака времето да го поминува со тебе што повеќе.

Абе како не.Ај точно да не е ова?:nesum::pos2::pos2::pos2:
Се изнасмеав убаво и ќе си знам за понатака.:pos::pos::pos::pos:

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Најискрено кажано ич не ми се верува...Мило ми е што го прочитав ова на некој начин:toe:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
аааааааај......скоро се точно е,ама скоро се.:smir::helou:

Член од
6 април 2009
Мислења