C
Crazy Diamond
Гостин
мозила зошто ја копистам долго време,а и некако ми е најтоп 

Safari од и за Mac мислам дека е најдоброЈас чекам Chrome за Mac OS X![]()
јас само Mozilla Firefox користам а за безбеден или не ,некористам никаква безбедност пошто секоја недела си преинсталирвам виндоусMozilla Firefox иначе Internet Explorer е по безбеден од сите
Хром е одличен многу помалце користи рам и процесор. Само што навиката за Мозила си го прави своето :helou:абе сите вие сте се навикнале на мозила... пробајте гугл хром каков е... нјбоље... а плус тоа е и најбрз... пробав со опера да работам ден-два... ми пукна и пак на хром сум...операта ми кочеше у пм... а со хромот иде безпрекорно...
Аууу многу јака работа...сеа го инсталирав...лета..за разлика од последната 3.1...Колку што сега видов, 3.5 е излезена, бета верзија.
![]()
- This beta is now available in 70 languages - get your local version.
- Improved tools for controlling your private data, including a Private Browsing Mode.
- Better performance and stability with the new TraceMonkey JavaScript engine.
- The ability to provide Location Aware Browsing using web standards for geolocation.
- Support for native JSON, and web worker threads.
- Improvements to the Gecko layout engine, including speculative parsing for faster content rendering.
- Support for new web technologies such as: HTML5 <video> and <audio> elements, downloadable fonts and other new CSS properties, JavaScript query selectors, HTML5 offline data storage for applications, and SVG transforms.
Зошто едноставно не користиш ctrl+t ?Аууу многу јака работа...сеа го инсталирав...лета..за разлика од последната 3.1...
Исто многу мерак ми напраи тоа што го има +(плусот) за newtab....бомбона![]()