em donakiteno em donakingureno

• Креатор на темата Креатор на темата dedanoe
  • Време на започнување Време на започнување

dedanoe

As sum A ss um
Член од
3 ноември 2008
Мислења
312
Поени од реакции
7
Веб-сајт
sites.google.com
:tv:em lud em good
lud.jpg

И официјално јас сум најголем фан на Деданое. :vozbud:

Што е фората? :icon_conf

и ја не сфаќа,:kesa:
до мене е??

И што е со кукастиот крст у средина? :icon_bigg

ЕДИТ:

Сосем трето било. Ми објасни Џену Грл. :icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

Ова некој круг, шема на пријателства или шема на парови и тројки? :pos2:

Ја сфатив дека Марјан иде со Росе, Наташа со Татјана, Ане се лапка со Јовица, Ѓорѓи со Лилиан a Деда Ное е сингл. xD

Ја сфатив дека Марјан иде со Росе, Наташа со Татјана, Ане се лапка со Јовица, Ѓорѓи со Лилиан a Деда Ное е сингл. xD

Jaс па дека деданое си се загрева со Татјана :S

Jaс па дека деданое си се загрева со Татјана :S

Ама гледај, има стрелке/линие што ги поврзува Татјана - Деда Ное - Ѓорѓи. Има нека тајна везааа :D

Јас па мислам дека со стрелки се сите зашто сите се алтер-ега на Деданое. Од еден во друг карактер влага.

Јас...мислам дека разбирам. :icon_eek:
Почнуваме од надвор, кај производите. Множителите претставуваат јин и јанг на соодветните личности чии имиња се наоѓаат под нив. Најстабилен е Dedanoe, неговите јин и јанг се 1, додека кај другите едната страна е помоќна од другата. Тоа е и причината зошто името на Dedanoe е напишано право, а сите други се закривени. Соседните имиња се судбински парови, а Dedanoe западнал во судбинско-рамнотежен парадокс кој го става половина во судбинска врска со Наташа, а половина со Rose. Друго можно толкување е дека секој претходен пар се родители на еден од следниот пар, како што покажуваат стрелките. Бројките во внатрешниот круг се нешто како астероидно поле, чист хаос, остатокот од цврсто формираната рамнотежна 69-ка, енкапсулирана во шесткраката давидова ѕвезда која е всушност составена од два рамнострани рамнотежни триаголници преклопени во 69 рамнотежна позиција, како што може да се види од боите на краците.

Дарки, втор најголем фан си, јас имав и потпис Dedanoe fan. :)

Деданое, и официјално - сакам да те запознаам :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom