Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
запнале сите по Мурињо, ако му треба на некој нека си го земе нас добар ни е Анчелоти ... (подобар здравје)

запнале сите по Мурињо, ако му треба на некој нека си го земе нас добар ни е Анчелоти ... (подобар здравје)
100% si vo pravo.
p.s. Bavarec, lani "starcite" go napraija Baern bas taa tvoja bavarija osmara, nemas pravo ni "a" da reces za Milan.

Ne e do Anceloti toa se igracite so da pravi.......Dida pod povreda branese, a plus pak go "povredija" , Berlu e kriv neka dajt pari da se kupi nesto asalno pa ke se vidi kako raboti Anceloti!!!

Де де изгубиле една утакнциа и одма вакви онакви, јес да се стари веќе ама има у нив уште сила

Тие што не се фанови на Милан и што даоѓаат да провоцираат овде има многу такви нека си го чуваат мислњето за себе , а за Милан има кој да мисли ...
tacno ...
ajde momci nema problem i taka ke se plasirame ponataka vo grupi nema veze edna utakmica... FAKT e deka loso im ide no ke dade gospod podobri denovi pa ke ja osvoime LS i ovaa sezona :wink:

И лазар му рече на Берлускони купи си напаѓач а јас и Нада го советувавме да му бапне клоца на Анчелоти и да си купи порториканец како Мурињо :)[/quot

Ти ма секираш бе синко ако му поверува Берлускони на Лазар кажи како ке молиш онде кај Админите за мењање на јузер тоа си размислил лиsdsd
Шо има да се секирам од админите не ми можат ништо додека не навредувам никого и не ги прекршувам правилата:toe:.ако се навредивте од постов простете ама мислев само да се нашалам ама изгледа ние Интерашите сме големи во победите а уште поголеми во поразите.Ако вашиот тим губи немора да се истурате на некој што дошол само да понуди критика,by the way многу ваши Фанови на подфорумот Милан пишуваат провокации во подфорумот ИНТЕР.

И, кој е појак сеа? Милан или Интер?

Шо има да се секирам од админите не ми можат ништо додека не навредувам никого и не ги прекршувам правилата:toe:.ако се навредивте од постов простете ама мислев само да се нашалам ама изгледа ние Интерашите сме големи во победите а уште поголеми во поразите.Ако вашиот тим губи немора да се истурате на некој што дошол само да понуди критика,by the way многу ваши Фанови на подфорумот Милан пишуваат провокации во подфорумот ИНТЕР.

Не бе пријателе не се разбравме....ти викаш дека на Милан им треба напаѓач а Адриано е слободен и нервозе што дава шанси да прејде во Милан е за тоа се мислам како ке мењаш јузер после не за нешто друго:smir:

Адриано фнуче тежок е муабето за тебе зато нема ни да пробам да објаснам шо сакаше да кажи итар пејо.

Серпико зависи која ти е мерката за појак. Ако гледаш низ целата историја Интер малку заостанува зад Милан, ако гледаш последните 20 години Интер беше екипа за потсмевање, а Милан најдоминантниот тим во Европа со повеќе од двојно титули во ЛШ од било која екипа. Ако гледаш резултатски во меѓусебни дуели низ историјата се потполно изедначени, ако гледаш во најбитните дуели Милан на двапати газел преку Интер во ЛШ. Ако гледаш во изминатиот месец Милан е послаб тим и од Катанија и нема логика да се споредва.

А пошто знам дека не гледаш и се дупиш, МИЛАН е најак на сфето сите други смрдат. И да, ќе се расправаме ко идиоти. и да, никој на никој ништо нема да му докажи. И да, врска немаме зошто, знајме дека си вреѓаме интелегенција, ама ова е болест жими детство. Само шо нејќам да се излечам.

видовте на крај навиач на Селтик влезе во терен и го удри да не речам погали Дида а овој незнае да одглуми првин трча па паѓа ... :pos:

Da odglumese podobro mozi ce ja zemevme sluzbeno ama drvono ne znae ni da brani ni da glumi:toe:

Во право си. :)

Нема лечење... и јас со Барселонгитис сум инфициран. Знам како е.

Само, без колење. Ајлавјуол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom