Атина-ново бојно поле

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
кој тепа муслимани ?
шо наметнуеш невистини ...
ти поима немаш шо се дешава у Македонија ... само незнам шо мрчиш наоколу ...

Алекс67, еве ти уште еден кловн. Одете на кафе, напрајте си муабет, форумов ќе биде пресреќен!
Како само двајцата сте сигурни дека не знам што се случува во МКД, тоа е неверојатно слатко, морам да кажам. Сродни души, еби му мајката! „Шо наметнуеш“?! Лол, колку Бранко, баче, Црвенковски муабет ти е ова!:) симпатично.
А сега да се вратам на мојата симпатија, Алекс:) Сонце, пак те апа тебе нешто, а? Кај сум, со кој сум и што рпавам во моментов има врска со патриотизам? Да нема нејаснотии - дали по тебе сите кои се во странство се неМакедонци???

едит:

Бугарката-македонски патриот кој живее во Лион продава патриотизам,не е по мој вкус ама на конкретната тема мислам дека е малце во право.

Сфаќаш колку е неинтелигентно да речеш „патриот кој продава патриотизам“, нели маше? Затоа не се секирам што не сум ти по вкусот... Ќе ми беше навреда ако бев!

Бугарката-македонски патриот кој живее во Лион продава патриотизам,не е по мој вкус ама на конкретната тема мислам дека е малце во право.
pa da,malce e vo pravo,i jas kazav vo sto.

Сфаќаш колку е неинтелигентно да речеш „патриот кој продава патриотизам“, нели маше? Затоа не се секирам што не сум ти по вкусот... Ќе ми беше навреда ако бев!

Епа ајде пронајди ја иронијата во реченицата ако си толку интелегентна :helou: и можи ќе сфатиш шо сакав да кажам.

Епа ајде пронајди ја иронијата во реченицата ако си толку интелегентна :helou: и можи ќе сфатиш шо сакав да кажам.

Нах, ти кажав. Немам намера да ти се вклепам во вкусот. Многу подраго ми е кога им се допаѓам на луѓето кои ги почитувам.

Туку, ти не си забавен. Чекам Алекс да ми одговори со некоја од неговите мада'фака'-мислења:)

Нах, ти кажав. Немам намера да ти се вклепам во вкусот. Многу подраго ми е кога им се допаѓам на луѓето кои ги почитувам.

Туку, ти не си забавен. Чекам Алекс да ми одговори со некоја од неговите мада'фака'-мислења:)

Немораш да ми си по вкусот,не сум пребирлив :pipi:

Алекс67, еве ти уште еден кловн. Одете на кафе, напрајте си муабет, форумов ќе биде пресреќен!
Како само двајцата сте сигурни дека не знам што се случува во МКД, тоа е неверојатно слатко, морам да кажам. Сродни души, еби му мајката! „Шо наметнуеш“?! Лол, колку Бранко, баче, Црвенковски муабет ти е ова!:) симпатично.
А сега да се вратам на мојата симпатија, Алекс:) Сонце, пак те апа тебе нешто, а? Кај сум, со кој сум и што рпавам во моментов има врска со патриотизам? Да нема нејаснотии - дали по тебе сите кои се во странство се неМакедонци???

едит:

o gospogica GICA,ne site ,samo tie kako tebe sto sirat lazen patriotizam po forumi.ne saka da studira vo RM,ne saka da raboti vo RM i ne saka da zivee vo RM,ama zatoa e najgolem patriot:tapp:kade be so toj pamet.

o gospogica GICA,ne site ,samo tie kako tebe sto sirat lazen patriotizam po forumi.ne saka da studira vo RM,ne saka da raboti vo RM i ne saka da zivee vo RM,ama zatoa e najgolem patriot:tapp:kade be so toj pamet.

Лол, а ти си детекторот за лажен патриотизам, нели така сонце? Па и за планови во животот!:) Златен тој...

неам право за негативна репутација. ама кој му даде црвенко, ќе го частам нескафе!!!:))))

Лол, а ти си детекторот за лажен патриотизам, нели така сонце? Па и за планови во животот!:) Златен тој...

неам право за негативна репутација. ама кој му даде црвенко, ќе го частам нескафе!!!:))))
za lazni patrioti i za takvi iskompleksirani licnosti kako sto si ti sum doktor. hheheheheheh studirala,a istovremeno i rabotela za da si go finansira studiranjeto.a i pokraj site tie obvrski ona e non-stop na forum i vo sekoj moment e spremna da tropa gluposti i od daleku da se pravi najgolema patriotka.
a zasto kako najgolem patriot ne se skoluva vo RM,zasto ne zivee vo RM i zasto ne ni planira da zivee i da raboti vo RM?mnogu e jasno,ja zabole nea za RM.

za lazni patrioti i za takvi iskompleksirani licnosti kako sto si ti sum doktor. hheheheheheh studirala,a istovremeno i rabotela za da si go finansira studiranjeto.a i pokraj site tie obvrski ona e non-stop na forum i vo sekoj moment e spremna da tropa gluposti i od daleku da se pravi najgolema patriotka.
a zasto kako najgolem patriot ne se skoluva vo RM,zasto ne zivee vo RM i zasto ne ni planira da zivee i da raboti vo RM?mnogu e jasno,ja zabole nea za RM.

еве ти петка, сосе пчеличка. Сеа седи мирен и не напињај.

еве ти петка, сосе пчеличка. Сеа седи мирен и не напињај.

а кој напиња ...
да не те погоди муабетот кој ти го направи ..
патем ти си таа која напиња цело време ..
ама вистината боли нели :toe:

а кој напиња ...
да не те погоди муабетот кој ти го направи ..
патем ти си таа која напиња цело време ..
ама вистината боли нели :toe:

А ти проба поетичен да си? Затоа во 4 реда?:) Да сонце, боли многу... Премногу.
Алекс ми го врти истиов муабет секогаш кога случајно ќе му реплицирам на некое ретардирано мислење (нагласив и на почетокот на темава, си го презедов ризикот), не е ништо ново, креативно ни силно. Ама овој пат си го заслужи местото кај емне во потпис:)

Смири малце егото, никој не е должен пред тебе или некој друг да се правда како живее.
Патриотското чувство треба секој да си го носи, каде и да оди, Македонците кои живеат/престојуваат во странство ја репрезентираат Македонија и тие се директниот контакт кој им овозможува подобро запознавање со Македонците -културата, размислувањата, менталитетот, па впечатокот на нивните native citizens во голема мера се гради на контактот со нас и тоа е најдобар начин да придобиеш пријатели меѓу странците, да ги наканиш да дојдат во Македонија на одмор, за бизнис и сл.

Ти не престануваш да бидеш Македонец од како ќе ја поминеш границата, ниту живеењето во Македонија не те прави по дефолт достоен, чесен и родољубив Македонец.

И Милчо Манчевски студирал и живеел во странство па тоа го прави помалку Македонец? Да не го спомнувам оперскиот пејач Трајанов, пијанистот Трпчески, спортистите кои не претставуваат играјќи за странските клубови и ред други уметници, деловни луѓе, иселеници..

Скоро 90% од Македонската интелигенција која учествувала во подготвувањето на револуцијата, востанијата, целите и барањето права за Македонците делувале од странство.

Дали Мисирков, дали Сарафов, Солунските атентатори, Сандански... и куп други помалце ги болело за Македонија?

Преиспитај се малце кога се обидуваш некого да потцениш, немаш право да дискриминираш ниту можеш да претставуваш некој авторитет кој ќе дава сертификати за патриоти.

Ако неможеш интелигентно, џентлментски да се соочиш со една девојка, не користи подли коментари бидејќи самиот се срамотиш.

А ти проба поетичен да си? Затоа во 4 реда?:) Да сонце, боли многу... Премногу.
Алекс ми го врти истиов муабет секогаш кога случајно ќе му реплицирам на некое ретардирано мислење (нагласив и на почетокот на темава, си го презедов ризикот), не е ништо ново, креативно ни силно. Ама овој пат си го заслужи местото кај емне во потпис:)
i nikogas ne odgovori na prasanjeto,i na toj muabet sto(spored tebe)non-stop ti go vrtam.
a jasno e i zasto,zatoa sto samo znae da postuva retardirani mislenja i preku tie retardirani mislenja da se pravi patriotka,:pos2::pos2::pos2:Anastazija patriotka:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:tesko na ovaa nasa zemja so vakvi patrioti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom