Bratot
Стоик и Машкртник!
Кога го читам насловот добивам впечаток дека се работи за избор на лепотица, каде Грците го избрале Александар за најгрд.
:pos2:
:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A da napravime i nie edna slicna,od nemakedoncite da izbereme najmakedonec i toa da go prezentirame javno preku nekoj od mediumite
Bi go predlozil rimskiot konzul L. Aemilius Paullus ,pobednikot nad Persej i okupatorot na Makedonija vo tretata rimsko makedonska vojna 168 pne.
A da napravime i nie edna slicna,od nemakedoncite da izbereme najmakedonec i toa da go prezentirame javno preku nekoj od mediumite
Bi go predlozil rimskiot konzul L. Aemilius Paullus ,pobednikot nad Persej i okupatorot na Makedonija vo tretata rimsko makedonska vojna 168 pne.
Море среќа што Б.Ц. или некој соросоид од бихачка не бил во конкуренција инаку ќе победеа :helou: :smir:
Aj сега ние за инает Аристотел да го изгласаме за најмакедонец...![]()
Коа сме веќе кај соросоидите и предавниците, време е да почнете да ја надоградувате вашата листа со нови членови.Море среќа што Б.Ц. или некој соросоид од бихачка не бил во конкуренција инаку ќе победеа :helou: :smir:
Коа сме веќе кај соросоидите и предавниците, време е да почнете да ја надоградувате вашата листа со нови членови.
Тоа може да го направите овде, или евентуално на линкот кој ми е на потпис.
Ne moze ke ja povredime Grcija ke se izolirame so bi rekol BaneAj сега ние за инает Аристотел да го изгласаме за најмакедонец...![]()
Море среќа што Б.Ц. или некој соросоид од бихачка не бил во конкуренција инаку ќе победеа :helou: :smir: