2100 евра за вода!

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Сеа шо ке пишам е глупа али ај..Можно е некој некогаш коа не е дома да си направи една дупка да си ја поврзе со твојата цевка и да си троши на твоја сметка
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Г

Грејвдигер

Гостин
Сеа шо ке пишам е глупа али ај..Можно е некој некогаш коа не е дома да си направи една дупка да си ја поврзе со твојата цевка и да си троши на твоја сметка
Му хакнале водоводот :pos2:

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Водовод Хакер. :icon_cool

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Добро де,само го пишав моето мислење

А

Ајсшутер

Гостин
Изгледа највеќе на Велешани им пукаат цевки/користат нивна вода, кога им опнаа сега по 100.000+ денари сите така викаат, пола улица кајмене само за тоа зборуваат.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Кога веќе си потпишал, ќе мора да исплаќаш ратите во спротивно ќе ти дигнат пцто од каде што пишуваш? :toe:

J

JOEY JORDISON

Гостин
Кога веќе си потпишал, ќе мора да исплаќаш ратите во спротивно ќе ти дигнат пцто од каде што пишуваш? :toe:

не размисли на фактот дека може ова коа го пишал бил у интернет кафе...:uvo:

J

JOEY JORDISON

Гостин
Не размисли на фактот дека има грам мозок повеќе од тинејџ мом4енце? :uvo:
wewe stwarno:back:...Па тоа е оргинално решеније за неговата состојба ....ама ајде нема гајле ...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
wewe stwarno:back:...Па тоа е оргинално решеније за неговата состојба ....ама ајде нема гајле ...

Wewe, da. Јас како поголем фан на сарказам и хумор те сфаќам, ама имa и време и место. Не гледаш дека членот очигледно е повозрасен и не му е до читање осмо оделенски досетки инспирирани од itallian job?
Eдинствено решение му е кога потпишал да си плаќа, да не му соберат куќата извршители.

J

JOEY JORDISON

Гостин
Wewe, da. Јас како поголем фан на сарказам и хумор те сфаќам, ама имa и време и место. Не гледаш дека членот очигледно е повозрасен и не му е до читање осмо оделенски досетки инспирирани од itallian job?
Eдинствено решение му е кога потпишал да си плаќа, да не му соберат куќата извршители.
Секој од било каде може да се стави на форумов и да пише дека има проблем бла бла(ќе си направи интересна сторија и ќе ја бапне тука)...може мојата идеја ств ќе го инспирира и ќе појде во првата банка и ќе направи Бум ......:toe: а itallian job е прикаска посебна за себе ....

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Ајде,темава ја наполнивте со глупости,дај помогнете му на човекот

Kajgana Shop

На врв Bottom