bitushanec
Борец за човекови права
- Член од
- 17 јануари 2006
- Мислења
- 3.741
- Поени од реакции
- 815
ко прво тој вишок е од иселениците и не се само умрени од страна на албанците туку и од кај македонците како второ дефинирај кога тоа претходно
Прв круг локални е 41 %
второ ти збореше за втор круг локални и освоени места на советничка листа процентуално и притоа како секој вљубеник на заговори и мислата дека околу македонија се врти светот одма се фати за тоа а заборави да провери излезност што целата теорија ти паѓа во вода
како прво никад не сум рекла дека грција е во право ,туку дека претерано плачипичкосувате и дека во политиката не се работи така и редно време е да пораснете
како второ ако вие сметате дека вмро е врвна светост на македонија и е македонија тогаш да ми се антимакедонски ставовите ,немојте да мсилите дека сум за сдсм(и нив ги плукав)
Второ ако сметате дека тоа што ви посочувам дека повеќето се параноични ,и во сериозна заблуда со врска груевски и неговата демагогија која излага полека на видело
Како трето секој кој критикува и се противи на целава оваа еуфорија и ве потсеќа дека ние сме мала мултиетничка држава со многу проблеми и дека сите останати проблеми ги забораваем ради името? е автоматски грчки платеник ?!И ако некој ви посочува дека смрди нешто во вмро е антимакедонец ?
Вие си имате сериозен проблем со прифаќане критика и аргументирано да дебатирате аа не со платеници
Се криете позади етикети и етикетирања ,еве да речем дека сум платеник ....што имаш да ми кажеш на аргументите?Кои аргументи гии имате?
Како четврто нашол битуше да ми лепи етикета кога истиот тој има книшка и најверојатно прима пари за да дроби на форуми а знаеш тие личности како се нарекуваат нели?
сеа кои ви се аргументите ?

Вишокот на избирачи е заснован на неисправниот попис од 2002 г.
Како може кога има контрола да ги нема гласачите, а кога нема контрола да има 90% излезеност?!
А кој рече дека и Македонците не излегле 45% во Тетово?!
Од кај таа логика кај тебе, секогаш Македонците за нешто да ги обвинуваш? Караманлис повеќе не` сака нас Македонците, отколку ти!
Битуше нема никаква книшка од ниту една партија, ниту пак некогаш добил некакви пари од било која партија.
Ако си научена на плаќања на грчко или косовско лоби, не значи дека сите се такви...
vaca