Ф
Фил Ајви
Гостин
Другарот што седи со мене на хемија, не е нормален еј :pos2:
Доста старо, ама .. http://208.98.41.245/media/kajgana.com-aleksandar.mp3 .. со солзи се смеев, и еве уште на рипит ми е. Хахаха, цел Божји ден го слушам.
Срц не ја фатија како ми кажува на мене,туку на Дацко како му кажува. Иначе ме насмеа истото ова [мини земјотрес имаше додека паѓаа] и еден глуп виц :pos2::pos2::pos2::pos2: Си биле два лимона едниот го згазнал кола,а другиот се исцедил од смеење.:pos2:Ме насмеа Ании..дефинитивно и беше малер ден
Прво се мавна во еден стол обидувајќи се да фати топка,на голем одмор се тепаше со една другарка Марија за столче и Марија и го тргна столот,а Ании падна на земја пред 10тина луѓе.После сакаше да седне кај PokerFace во скут и им се препрчи столот,па PokerFace ме фати за рака додека паѓаа и ми падна јадењето на земја а само што го купив и цел јогурт ми се истури во фаца и по алишта..А на час по македонски Ании се обидуваше да и помогне на Tinna додека ја испрашуваа,али си настрада Aниито-ја фатија како кажува...
лол:pos2:
Ауу да да на Дацко :smir:Срц не ја фатија како ми кажува на мене,туку на Дацко како му кажува. Иначе ме насмеа истото ова [мини земјотрес имаше додека паѓаа] и еден глуп виц :pos2::pos2::pos2::pos2: Си биле два лимона едниот го згазнал кола,а другиот се исцедил од смеење.:pos2: