Што ве насмеа денес?

Ф

Фил Ајви

Гостин
Другарот што седи со мене на хемија, не е нормален еј :pos2:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
денеска само за глупости се смеам т.е. се ми е смешно :vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:затоа и два часа седев надвор да сум се соземел :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
12 април 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
Све и свашта..стомак ме боли више од смеење...Со другарка ми денес игравме пајдушко ан сред плоштад...ко ненормални сме се смееле...уф...солзи ми течат цел ден.:pos2:

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Мене ме насмеа една другарка. Седиме во кафич и девоjчето пие сок и во тоj момент се закашлува и на другарот до неа( Турчин) вика чуки ме чуки ме. Целата ситуациjа се случува во Бугариja каде зборот чука има друго значенjе.:pos2::pos2:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Друштвото нормално,па невините фаци што вчера беа лом у мементо и таквите прераскажувања на дешавките.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Тоа што со братучедми со веспа заглавивме во кал едвај се спасивме:nesum:

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Ме насмеа Ании..дефинитивно и беше малер ден :tapp:
Прво се мавна во еден стол обидувајќи се да фати топка,на голем одмор се тепаше со една другарка Марија за столче и Марија и го тргна столот,а Ании падна на земја пред 10тина луѓе.После сакаше да седне кај PokerFace во скут и им се препрчи столот,па PokerFace ме фати за рака додека паѓаа и ми падна јадењето на земја а само што го купив и цел јогурт ми се истури во фаца и по алишта..А на час по македонски Ании се обидуваше да и помогне на Tinna додека ја испрашуваа,али си настрада Aниито-ја фатија како кажува...
лол:pos2:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Ме насмеа Ании..дефинитивно и беше малер ден :tapp:
Прво се мавна во еден стол обидувајќи се да фати топка,на голем одмор се тепаше со една другарка Марија за столче и Марија и го тргна столот,а Ании падна на земја пред 10тина луѓе.После сакаше да седне кај PokerFace во скут и им се препрчи столот,па PokerFace ме фати за рака додека паѓаа и ми падна јадењето на земја а само што го купив и цел јогурт ми се истури во фаца и по алишта..А на час по македонски Ании се обидуваше да и помогне на Tinna додека ја испрашуваа,али си настрада Aниито-ја фатија како кажува...
лол:pos2:
Срц не ја фатија како ми кажува на мене,туку на Дацко како му кажува.:icon_lol: Иначе ме насмеа истото ова [мини земјотрес имаше додека паѓаа] и еден глуп виц :pos2::pos2::pos2::pos2: Си биле два лимона едниот го згазнал кола,а другиот се исцедил од смеење.:pos2:

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Срц не ја фатија како ми кажува на мене,туку на Дацко како му кажува.:icon_lol: Иначе ме насмеа истото ова [мини земјотрес имаше додека паѓаа] и еден глуп виц :pos2::pos2::pos2::pos2: Си биле два лимона едниот го згазнал кола,а другиот се исцедил од смеење.:pos2:
Ауу да да на Дацко :smir:
И мене ме насмеа вицот и уште неколку киксчиња:
*Ане имаш порака за кредит?
*Иста возраст се..овој е 1966,а оваа 1969
*Ќе ми ја лупнеше главата во глава(место вратата во глава)
:pos2:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177

Сликава :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Лелее :pos2::pos2::pos2::pos2: Марсовци нападају! :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom