Дали ВМРО го остварува ветеното ?

Дали ВМРО го остварува ветеното ?

• Да

Гласови: 69 52,3%
  • Не

Гласови: 63 47,7%

• Вкупно гласачи
    132

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Очигледно дека малце имаш голема грешка тука.
Моите сознанија за христијанството и исламот ми кажуваат дека немам воопшто грешка.:toe:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
не е битно шо е безработица сиромаштија жива беда и физичка ии духовна
важно и нас коа ќе не нема
коа ќе поцркаме од глад или од секирации
статуите, црквите и спомениците ќе сведочат кои биле тие!
Па што те секира што ќе испоцркаме. Нели си нихилиста....:helou:

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Vo pogolem del,da.

Ima recesija i svetska kriza,nikoj kompletno ne go ostvaruva vetenoto.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Со оглед дека невработеноста не бележи пад очигледно е дека и оваа влада за кур не ја бива.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Експертите дискутираат...:pos2::pos2:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
А ти мислеше дека ја бива?
Па, субвенција лево, компјутер десно, бев оптимист.

Но што вели една позната изрека

Џабе крава да ти пушти 20 литра млеко кога после ќе го истури.

Исто и со Грујо и компнија, еден куп милиони дадоа за рекламирање и дојде само Џам комерц, сега ќе ги дупат земјоделциве со цена на пченица бидејќи годинава се очекуваат рекордни приноси. Комппјутерите по школите жив промашај, кампањата за високо образование лицемерие на годината, од една страна ги мотивираат децата да студираат од друга страна запослуваат партиски војничиња со 8 мо одделение а во завод за вработување киснат високообразувани кадри.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па, субвенција лево, компјутер десно, бев оптимист.

Но што вели една позната изрека

Џабе крава да ти пушти 20 литра млеко кога после ќе го истури.

Исто и со Грујо и компнија, еден куп милиони дадоа за рекламирање и дојде само Џам комерц, сега ќе ги дупат земјоделциве со цена на пченица бидејќи годинава се очекуваат рекордни приноси. Комппјутерите по школите жив промашај, кампањата за високо образование лицемерие на годината, од една страна ги мотивираат децата да студираат од друга страна запослуваат партиски војничиња со 8 мо одделение а во завод за вработување киснат високообразувани кадри.
Значи беше оптимист дека ќе ја бива барем за к.р?:smir:

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
И да и не.Сеуште има време за да се докажат дека ќе се исполни ветеното...:)

Z

Zona Pelucida

Гостин
И да и не.Сеуште има време за да се докажат дека ќе се исполни ветеното...:)
Па шо знам веќе векови се на власт а ја не глеам некоја разлика,све попусто и попусто.

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
najtaze informacii za toa sto ostvaruva vladata na dpmne mozese da se slusnat vo souto na milenko nedelkovski vo petokot na 22.5.2009 god.,od vice premierot vo vladata zoran stavrevski (strucno gi kaza ) i milenko (strucno gi objasni za da sme svatele tocno kako sto treba,a ne kako sto nie sme sakale da svatime )

I JAS SVATIV,KAJ NAS SE E SUPER I SE SE OSTVARUVA!!!!!!!!!!!!!!!

najmnogu mi ostavi vpecatok ovoj del od emisijata

milenko :gledam po forumot moj a i po drugi forumi prasuvaat zosto vladata ne gradi fabriki i slicni objekti ,i da vrabotuva vo niv ?
stavrevski : vidi vaka,od porano se znae deka drzavata odnosno vladata ne gi rabotese dobro firmite sto bea drzavni,sosema e druga rabotata ako nekoj privatnik si izgradi fabrika i si vraboti rabotnici..znaes milenko koga ke izgradi so svoi pari privatnikot fabrika toj si gi ceni sredstvata sto gi vlozil i zatoa podobro i poodgovorno si ja raboti fabrikata,i si go razviva biznisot ,a drzavata treba da gradi so pari od graganite mislam od budzetski pari ,i bidejki toa ne se nivni licni sredstva ne se zasegnati kako ke raboti fabrikata i dali biznisot ke odi napred.pa plus na ova ako dodademe i del od popularno kako gi narekuvaat partiski vrabotuvanja ,izleguva deka drzavata e los stopanstvenik.zatoa ovaa vlada i ovaa garnitura na vlast se odluci da odi vo podobruvanje na uslovite za vrabotuvanje na toj nacin sto ke obezbedi uslovi,vo smisla izgradba na infra struktura pat,voda struja sto bi rekol ti so svojot sportski recnik vladata go ramni terenot bukvalno kako tepsija i potoa moze sekoj da napravi sto saka ,dali fabrika dali bakalnica toa e negovo,dali ke vraboti 300 ili 2-3 luge toj sam si odlucuva.
OVA E SAMO MAL DEL OD EMISIJATA,NO DOVOLNO GOLEM ZA SEKOJ DA MOZE DA SVATI DEKA VLADATA SO VAKOV VICEPREMIER NAVISTINA M N O G U OSTVARUVA

Kajgana Shop

На врв Bottom