Нов конгрес на СДСМ?

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Немој Стево...него одма Мирка и остала багра ќе го поврзат со наводниот атентат на поранешниот Претседател.
Ах, остај ги тие што се палат на Мирка. Сепак мислам дека малку ќе си го поправеа имиџот со него.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Зошо не ја играат Маринела?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Само Чак Норис им ја спасува партијата...
t.e. Branko choekot od koj najmnogu frustracii lechite i kje lechite doprva.Vo ochekuvanje sme da se napolnat zatvorite vo Idrizovo i Shutka so vmrovchinjata i grujovchinjata po narednite parlamentarni izbori.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Оп, еве го и новиот портпарол:

Претседателот на Владата и лидер на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска изјави дека веќе функционира неформална коалиција меѓу СДСМ, ВМРО-НП, Обединети за Македонија (ОМ) и ДПА. Одговарајќи на новинарско прашање во врска со тоа дали е можно прегрупирање во опозицијата и соработка меѓу Црвенковски, Георгиевски, Бошкоски и Тачи, Груевски рече дека таа коалиција, условно кажано, и неформално веќе функционира. - Тие се среќаваат и се координираат. Ако не тие лично, тогаш нивните соработници, а некогаш и тие лично. Тоа функционира неформално, а дали ќе се оофицијализира не знам. Тоа, пред се, ќе зависи од Црвенковски. Ако ги прашате другите тие веднаш би прифатиле, изјави лидерот на владејачката партија.

Па ова подобро неможеше да го изведе ни Емијијан :tv:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
И Бранко по рецептот на Грујо, си ги остави само послушниците.

Него Бошкоски и Георгиевски....:tapp:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Оп, еве го и новиот портпарол:

Претседателот на Владата и лидер на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска изјави дека веќе функционира неформална коалиција меѓу СДСМ, ВМРО-НП, Обединети за Македонија (ОМ) и ДПА. Одговарајќи на новинарско прашање во врска со тоа дали е можно прегрупирање во опозицијата и соработка меѓу Црвенковски, Георгиевски, Бошкоски и Тачи, Груевски рече дека таа коалиција, условно кажано, и неформално веќе функционира. - Тие се среќаваат и се координираат. Ако не тие лично, тогаш нивните соработници, а некогаш и тие лично. Тоа функционира неформално, а дали ќе се оофицијализира не знам. Тоа, пред се, ќе зависи од Црвенковски. Ако ги прашате другите тие веднаш би прифатиле, изјави лидерот на владејачката партија.

Па ова подобро неможеше да го изведе ни Емијијан :tv:
Ако е точно тоа, тогаш не е многу за фалење. Што ќе им се на СДСМ потрошени к..тони како Љубчо и Љубе. Да не мислат дека со нив ќе привлечат нови гласачи?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Minhauzen po parlamentarnite nema da bide nishto drugo osven nov portparol na dpmne.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Ако е точно тоа, тогаш не е многу за фалење. Што ќе им се на СДСМ потрошени к..тони како Љубчо и Љубе. Да не мислат дека со нив ќе привлечат нови гласачи?
A ti najde na koj da veruvash :)

M

MKEUpatriot

Гостин
Таа коалиција си функционира координирано од 2005 со ВМРО-НП.На Биучковски тоа му беше и забележано дека и премногу се зближил со народњаците.Сепак тоа не како некои што очекуваат дека јавно ке ја обзанат коалицијата така не се прави во политичките игри.И Бранко Љубчо и Љубе си имаат моментален интерес да го урнат Никола Груевски бидејки знаат дека е преголема опасност за нив и со здружени сили ке се обидат тоа да го урнат а потоа може пак да глумат непријатели,

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Izgleda se sprema i borba protiv Mijalkovi,vo iminjata imalo i 2 bezbednjaci.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Сакам да кажам дека премиерот само се обидува да ја дефокусира јавноста од неговото лично разочарување што во новото раководство на СДСМ ги нема Фрчко, Ќуркчиев, осудениот Бучко и остали кои на него и ДПМНЕ му одговараа да останат во раководството, за да нормално има по што да плука.

M

MKEUpatriot

Гостин
Minhauzen po parlamentarnite nema da bide nishto drugo osven nov portparol na dpmne.
Има голема разлика мегу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ.Во ВМРО-ДПМНЕ се наградуваат успешните а во СДСМ се наградуваат неуспешните.Бранко Црвенковски ја уништи СДСМ сега ке ја спасува.Факт е дека СДСМ си функционира како приватна фирма на еден човек

Kajgana Shop

На врв Bottom