Филозофка
Amelie Poulain
- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 525
Ова го прават само несозреани средношколци, зошто да сакам некој што не ме сака пред се се сакам себеси, а башка што тоа има контраефект спрема тој што е бркан:smir: наместо да се заинтересира тој ќе се дига у облаци, во секој случај никој не вреди да се траќаш по него и да трчаш по него секогаш има друг воз.
.jas porano ze zatreskaf u eden fraer,i glupa na nekoj na4in tr4av po nego....ali jbg trkaloto se vrti.koa prekinaf da go sakam,on me zasaka ali kasno bese..:baeh:..a sea idam so eden..stv mn go sakam..ali na po4etokot koa se zapoznafme si igraf so nego..i seushte si igram,ali ne ko porano..zna4i tolku mnogu tr4ase po mene so ja bukvalno go blamiraf pred site,go varaf 3-4 pati a on sekad prostuvashe,za sve i seshto mu se deref..se izivljavaf so nego...prviot pat koa trebase da se muvame bukvalno na nekoj na4in mu aknaf korpa u faca..i se smuvavme tek narednata nedela..ali poradi toa shto beshe uporen,i shto tr4ase po mene go zasakaf..i so ako mu vikaa drugarite papu4ar,koa on dobi od mene mn poveke so oni dobile do sega...SEKAD PAPU4ARITE DOBIVAAT POVEKE..:smir::smir::smir::smir: