Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Najdobra firma vo Makedonija vo momentot e (vmro grujo i semejstvoto d.o.o.e.l ),so nejziniot upravitel gujo i osnovacite Mijalkovi Kamcev .
Oni zaposluvat ,oni vodat biznis, se vo imeto na partijata.
Drugoto neka zema clenski ako saka da zivee.
Sekoja druga sporedba e nevozmozna denes vo Makedonija.

Pa zemete site kniski i togas ke nema nevraboteni vo Makedonija.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Рогот испадна од врека, значи ви смета конкуренцијата :pos2::pos2:
Celo vreme se povikuvate na narod.E pa vo Strumica vi se sluci narod.
Toj ist narod ne ja prifati vasata kordinatorka za gradonacalnik na Strumica.
Toa sto bi se ofajdil ti ako bese ona gradonacalnik toa e druga rabota.
Zato nemoj da kritikuvas sposobni luge kako zaev bidejki toa go kaza narodot i EU so diplomata za najdobar gradonacalnik vo R.Makeodnija.
Zaev ne koristi pari od drzavata bidejki vlastodrzecot za koj glasas, na gradonacalnici od opozicija ne dava pari .
Toj ke dade sekade kade ima vmro gradonacalnici .
Takva mu bese i kampanjata.Ako sakate vasiot grad da dobie pari ,glasajte za gradonacalnicite vmrovci ,ako ne nema pari.
Sepak site luge ne se na isto nivo na svest.Strumicani pokazaa deka ne moze nekoj diktator da gi kupi .
Ne ste svesnui deka nekoj i bez pomos od drzavata gradi ,a do sega lazevte deka gradite nesto samo vie.
A za izborite nemoj da kazuvas za pritisoci na opozicijata.
Cela partija policija vi bese na teren ,i so zakani gi dobivte.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Celo vreme se povikuvate na narod.E pa vo Strumica vi se sluci narod.
Toj ist narod ne ja prifati vasata kordinatorka za gradonacalnik na Strumica.
Toa sto bi se ofajdil ti ako bese ona gradonacalnik toa e druga rabota.
Zato nemoj da kritikuvas sposobni luge kako zaev bidejki toa go kaza narodot i EU so diplomata za najdobar gradonacalnik vo R.Makeodnija.
Zaev ne koristi pari od drzavata bidejki vlastodrzecot za koj glasas, na gradonacalnici od opozicija ne dava pari .
Toj ke dade sekade kade ima vmro gradonacalnici .
Takva mu bese i kampanjata.Ako sakate vasiot grad da dobie pari ,glasajte za gradonacalnicite vmrovci ,ako ne nema pari.
Sepak site luge ne se na isto nivo na svest.Strumicani pokazaa deka ne moze nekoj diktator da gi kupi .
Ne ste svesnui deka nekoj i bez pomos od drzavata gradi ,a do sega lazevte deka gradite nesto samo vie.
A za izborite nemoj da kazuvas za pritisoci na opozicijata.
Cela partija policija vi bese na teren ,i so zakani gi dobivte.
Бла, бла, бла....

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Ми смета непотизмот. А, мене лично не ми е воопшто конкуренција.
Кажи каде гледаш непотизам и каде нема, сакаш да кажеш дека во ВМРО цените по, знање, звање, диплома, истручност непостои непотизам кај вас, туку има лепотизам,а конкуренцијата не ја посочив кон тебе туку кон твоето ВМРО..........

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
So toa ja ja dokazuvam bliskosta na vmrovcinjata so poranesniot sistem koj vladeese vo Makedonija.
:pos2:

Неможам ејј... хаха би прашал кој бил во тој поранешен систем..ама ајде...

Подобро остави ги да дробат, контрадикторни се во секој пост.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Najdobra firma vo Makedonija vo momentot e (vmro grujo i semejstvoto d.o.o.e.l ),so nejziniot upravitel gujo i osnovacite Mijalkovi Kamcev .
Oni zaposluvat ,oni vodat biznis, se vo imeto na partijata.
Drugoto neka zema clenski ako saka da zivee.
Sekoja druga sporedba e nevozmozna denes vo Makedonija.
Исто беше и кога сдсм беше на власт. :toe:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Demokratskiot kapacitet na vmrovcinjata ne dozvoluva drugo mislenje.
So toa ja ja dokazuvam bliskosta na vmrovcinjata so poranesniot sistem koj vladeese vo Makedonija.
Sepak lugeto vo vmro nemaat demokratski kapacitet.
Eve nesto od K-15.
VMRO KUMUNISTICKA
Моето мислење е такво какво што е, т.е. мое лично убедување, бидејќи следев што се се случуваше по Струмица за време на изборите.
Демократски капацитет немаат оние твоите од СДСМ, бидејќи, како што гледаме си го дочекаа БЦ да се врати, а во меѓувреме чекајки го, од пусти страв некој да не стане БЦ втор дел ја уништија партијата.
Кај е бе демократијата во Струмица? А кажеш нешто за Градоначалникот веднаш да се закануваат разни ебиветри партиски? Ај гит таму!
Кажи каде гледаш непотизам и каде нема, сакаш да кажеш дека во ВМРО цените по, знање, звање, диплома, истручност непостои непотизам кај вас, туку има лепотизам,а конкуренцијата не ја посочив кон тебе туку кон твоето ВМРО..........
Хахахаха...моето ВМРО?
Незнам како во ВМРО-то ценат, не се мотам таму, т.е. не се мотам никаде, ама доволно ми е да го погледнам таблото од струмичката гимназија...или да влезам во Општина Струмица (а таму често одам) и се ми е јасно.
Рака на срце, чест гостин сум и по институциите раководени од централната власт, и гледам сосем мал број нови лица...или такви воопшто нема (во Струмица)

Исто беше и кога сдсм беше на власт. :toe:
Така и ќе биде уште многу долго време.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Demokratskiot kapacitet na vmrovcinjata ne dozvoluva drugo mislenje.
Sepak lugeto vo vmro nemaat demokratski kapacitet.
Eve nesto od K-15.
VMRO KUMUNISTICKA
Сдсм Вмровска. :vozbud:

Како? Викаш луѓето во Вмро немаат демократски капацитет, а наведуваш Вмро комунистичка.

Kajgana Shop

На врв Bottom