Како се ослободувате од негативната енергија?

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Не треба да се ослободуваш од негативна енергија.
И не можеш и да сакаш , али затоа можеш да ја трансформираш.
Кога ке почнеш да ги контролираш енергиите страшна работа се случува со човекот.

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
На многу начини ...трчам покрај езеро и си шмекам типчиња што исто така моментално трчаат :)) некогаш се ослободував мавајки во празна перница применувајки некои подзаборавени карате техники, .....друг начин ке се поднапијам малку петок и сабота и супер ми е не давам критики ни за музика ни за ништо...:) тогаш другите јадат за мене.:Р

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Порано ги лупав перниците од ѕид. Сега слушам музика, пишувам текстови (не дека се Бог знае што, ама ми помагаат да ја исфрлам негативната енергија) или излагам сама од дома си се шетам и си седнувам сама на кафе. И на крај краева си плачам. Тоа секогаш помага.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Зависи. Некад сум даун, некад kick the cat syndrome.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
со цепење дрва... пробајте помага..

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.549
Одам на утакмица,таму се извикам,издерам едно убаво.И после како ништо да не се десило,како нов сум

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не треба да се ослободуваш од негативна енергија.
И не можеш и да сакаш , али затоа можеш да ја трансформираш.
Кога ке почнеш да ги контролираш енергиите страшна работа се случува со човекот.
Ај кажи ја магијава...

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Не знам да се ослободам од негативната енергија, само си ја таложам во себе додека еден ден не пукнам....

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Најчесто земам пенкало и тетратка и пишувам, без посебно да размислувам шо ќе напишам... Едноставно ја трансформирам негативната енергија во зборови... И ми олеснува :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
најчесто боксерската вреќа крка многу ќотек....

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Најчесто земам пенкало и тетратка и пишувам, без посебно да размислувам шо ќе напишам... Едноставно ја трансформирам негативната енергија во зборови... И ми олеснува :)
некогаш и тоа ... не само што ја исфрлаш твојата негативна енергија туку се раѓа и ново дело.:smir:

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
некогаш и тоа ... не само што ја исфрлаш твојата негативна енергија туку се раѓа и ново дело.:smir:
точно :) продуктивно користење на негативната енергија :smir: Замислете колку би бил поразличен светот кога негативната енергија не би ја употребувале за правење уште поголеми лошотии. Треба да се пронајде начин да се канализира во добри и позитивни нешта :D
Малце звучам како хипик :pipi:

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Музика, вежбање, трчање, пишување, истурање на погрешна личност :)) и така

Kajgana Shop

На врв Bottom