Врска со фраерчиња..

• Креатор на темата Креатор на темата Babylove
  • Време на започнување Време на започнување
ovde ima mnogu sto nemaat pojma sto zborvat, ima mnogu sto glumat fraeri ama mnogu od niv se vistiski klosari, imav eden drugar koj glumese fraer ali na krajot kako se prodade mi sram duri da opisam a i koga go gledam denes ne mozam da povervam deka e istiot tip, veruvajte nevidena mizerija.

Каков фраер бе не ми треба уопште таков.Сакам примерен дечко,воспитан,што ќе ме сака,а не некој што ќе ме вара со секоја втора.Тоа воопшто не е ни врска,зошто колку што јас знам за да бидеш во врска со некој треба да го сакаш,а овде во овој случај не е баш така.Ако те сака ќе се смени и ќе биде само со тебе,а ако не...Подобро е да се прекине се,а не да бидеш предмет на исмејување меѓу луѓето.:toe:

Takvi "fraeri" ne mozam vo drustvo da gi podnesam a ne pa da imam nesto so niv:uvo:

Зш да не?
Само единствено нешо тука би било да се трудиш да не се затресквиш туку онака да си си кежуал со него и да си ојш само убо да си поминиш. Да не очеквиш од него никакво друго разбирање, сериозен муабет итн. Дефинитивно со таков некој типац мојш преубо да си поминиш и да си го памтиш то ко онака убо искуство.

Кога ќе видите, што има врска ако е фраер и врти секој ден нова типка. Автоматски му се дава слика на безчувствителен тип што никогаш нема да може да се вљуби. Можеби ќе се најде некоја типка што ќе го скроти и фраер4ето ќе падне на нејзиното срце. Имам видено и во живо ваква работа повеќе пати, имам такви другари што ги менуваат женските како чорапи ама сега нешто ги гледам вљубени и во врски веќе до 2-3 години.

AmA za taa da mozi da go skroti mora i ta da bidi nekoja so pojce iskuztvo t.e. da bidi i taa ko nego.
Abe mozemi e interesno so takvo fraerce da odis,ama nemoj posle oti vaka oti taka...:jaj:

Таквите фраери секогаш ми биле одбивни... не се мој тип де.

Да бе да,на сите од жениве им се одбивни,одвратни пу пу скраја да е со таков,а секогаш трчате по такви........дај да не се лажеме.

:tv:

Да бе да,на сите од жениве им се одбивни,одвратни пу пу скраја да е со таков,а секогаш трчате по такви........дај да не се лажеме.

:tv:

Па се одбивни... Има профил на девојки кои сакаат такви типови, има профил на девојки кои не сакаат такви типови. Јас мазохист не сум, па да бидам во врска кај што знам дека ме вара со секоја втора, да не кажам и дека често со такви и нема баш што муабет да се праи.
Кој си ги сака, дома нека си ги носи...
Затоа постојат различни типови машки и женски, за да за секој/а има по некој/а...

Таквите фраери секогаш ми биле одбивни... не се мој тип де.

Ова демек не се палиш на нив а? Фраер си е фраер, никогаш не искача од мода.Подобро некој таков отколку некој на кого ке му ги вадиш зборовите од уста...А нормален кој се наоѓа некаде помеѓу овие работи тешко да најдеш...обично тежнеат малце повеќе кон едната или другата страна

Ова демек не се палиш на нив а? Фраер си е фраер, никогаш не искача од мода.Подобро некој таков отколку некој на кого ке му ги вадиш зборовите од уста...А нормален кој се наоѓа некаде помеѓу овие работи тешко да најдеш...обично тежнеат малце повеќе кон едната или другата страна

Има милион нормални момци и девојки... некогаш и помеѓу двајца “нормални“ нема да успее, тоа нема врска со однесувањето.
И по што е подобро фраер од некој на кој ќе му се вадат зборовите од уста?
Подобро да ќути и кога ќе каже нешто да го каже и да е асално, отколку да тропа цело време глупости. Количината на изнесените зборови не е релевантна ама вооопшто,

Има милион нормални момци и девојки... некогаш и помеѓу двајца “нормални“ нема да успее, тоа нема врска со однесувањето.
И по што е подобро фраер од некој на кој ќе му се вадат зборовите од уста?
Подобро да ќути и кога ќе каже нешто да го каже и да е асално, отколку да тропа цело време глупости. Количината на изнесените зборови не е релевантна ама вооопшто,

Јас не подразбирам под фраер тип кој ке зборува само и ке треска глупости мнооооогу.Количински многу.Тоа е сељак.Фраер е тип што ке те расположи, што му е у крв да знае како да те изненади и да те направи да се чуствуваш посебно( тоа може секој кога е заљубен али фраер си да знаеш така со било која)...Да знае како да ти зборува, да те забавува цело време, да е снаодлив со тебе и да не се мисли или да тропа глупости, туку спремен тип кој те ти овозможи забава и ке те насмее.Не само тоа.Понекогаш и молчењето значи многу.Да знае кога да премолчи и да те гушне и да ти ги каже зборовите вистински во прав момент.И уште многу такви работи се дел од тоа ФРАЕР бар според мене.....

Јас не подразбирам под фраер тип кој ке зборува само и ке треска глупости мнооооогу.Количински многу.Тоа е сељак.Фраер е тип што ке те расположи, што му е у крв да знае како да те изненади и да те направи да се чуствуваш посебно( тоа може секој кога е заљубен али фраер си да знаеш така со било која)...Да знае како да ти зборува, да те забавува цело време, да е снаодлив со тебе и да не се мисли или да тропа глупости, туку спремен тип кој те ти овозможи забава и ке те насмее.Не само тоа.Понекогаш и молчењето значи многу.Да знае кога да премолчи и да те гушне и да ти ги каже зборовите вистински во прав момент.И уште многу такви работи се дел од тоа ФРАЕР бар според мене.....

Ок, да... погледни го моето прво мислење на темава, одамна напишано...

Фраер, по општо позната дефиниција, наведена во првиот пост (тип што е секој викенд со друга девојка) - не ми треба. Не сакам таков тип фраери, особено не за врска, да ми симнува ѕвезди, а по пола саат да отиде во дискотека и да ги измува пола девојки. Не, благодарам.
Сакам фраер во вистинска смисла на зборот. Добар, фин, шармантен дечко, кој знае како да постапува со девојка и на кој не му е потребно да ги мува сите женски во градот, туку јас ќе му бидам доволна. Тоа е за мене вистински фраер и таков сакам!

Ама, прочитај го воведниот пост, на каков фраер се мисли... :smir:

Мислам дека насловот кажува се:pos2:
Дали би се фатиле со некој што е голем фраер и кој секој викенд е со друга? Дали би му верувале каде оди и што прави?

-Јас искрено не би му верувала,би држела око на него..

:smir:

Ок, да... погледни го моето прво мислење на темава, одамна напишано...

Ама, прочитај го воведниот пост, на каков фраер се мисли... :smir:

Ок, сега се разбравме...секој си бара нешто за себе нели?Каков или каква му одговара и за што...неко сака само забава, некој бара и нешто друго.

Ок, сега се разбравме...секој си бара нешто за себе нели?Каков или каква му одговара и за што...неко сака само забава, некој бара и нешто друго.

Апсолутно, тоа е поентата. :) Затоа и кажав, има милион различни девојки и момци и секој може да си најде нешто што му одговара според она што му треба во моментот, ако не му одговара ќе продолжи со потрага по друг/а, што повеќе ќе му одговара. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom