Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обично тој што го бараат за да дупи го викаат јебо и тешко дека така му го загрозуваат достоинството :smir:Достоинство на Фраер = Достоинство на Курва
Бар јас со такви очи ги гледам:smir:
ОК, ама сепак машко кога во вечер ќе помине 3-4 типки му салутираат со "Тооо пер растури денес" или "Види го јебово, ебе се пред него", а женско кога ќе помине 3-4 машки во една вечер ќе биде "Kaко можеше ма, нели ти е срам" или "види ја дрољава, сифилис може да фатиш од неа". Мислам ме сфаќаш за што зборам. Ај да не го отварам пак муабетов, и онака никогаш нема да откријам зошто е така.Достоинство на Фраер = Достоинство на Курва
Некој што го изорал пола град, во мојот речник е далеку од фраер.Мислам дека насловот кажува се:pos2:
Дали би се фатиле со некој што е голем фраер и кој секој викенд е со друга? Дали би му верувале каде оди и што прави?
-Јас искрено не би му верувала,би држела око на него..
:smir:
Само што сакав да пишам.
Значи ако вистински фраер не признава дека е фраер, тогаш тој е фраер, значи ако е фраер значи не е фраер и испаѓа пак дека е фраер што тоа го прави не-фраер па затоа вика дека е фраер а у суштина не е фраер што автоматски испаѓа дека е фраер. Сфати?
Ај да не бидам оф топик...
Фраер (машко) = Курва (женско)
Само што кај машкото достоинството не му е загрозено толку како кај женското.
А од машкото нема да фатиш сифилис?ОК, ама сепак машко кога во вечер ќе помине 3-4 типки му салутираат со "Тооо пер растури денес" или "Види го јебово, ебе се пред него", а женско кога ќе помине 3-4 машки во една вечер ќе биде "Kaко можеше ма, нели ти е срам" или "види ја дрољава, сифилис може да фатиш од неа". Мислам ме сфаќаш за што зборам. Ај да не го отварам пак муабетов, и онака никогаш нема да откријам зошто е така.
Да знам дека секој викенд е со друга, а сепак да “бидам“ со него... сам го себе убијал работава.
Озбилно?!
Достоинство на Фраер = Достоинство на Курва