Врска со фраерчиња..

• Креатор на темата Креатор на темата Babylove
  • Време на започнување Време на започнување
Напишано од маарко
Фраер (машко) = Курва (женско)
Само што кај машкото достоинството не му е загрозено толку како кај женското
Достоинство на Фраер = Достоинство на Курва
Бар јас со такви очи ги гледам:smir:

Обично тој што го бараат за да дупи го викаат јебо и тешко дека така му го загрозуваат достоинството :smir:

ОК, ама сепак машко кога во вечер ќе помине 3-4 типки му салутираат со "Тооо пер растури денес" или "Види го јебово, ебе се пред него", а женско кога ќе помине 3-4 машки во една вечер ќе биде "Kaко можеше ма, нели ти е срам" или "види ја дрољава, сифилис може да фатиш од неа". Мислам ме сфаќаш за што зборам. Ај да не го отварам пак муабетов, и онака никогаш нема да откријам зошто е така.

Мислам дека насловот кажува се:pos2:
Дали би се фатиле со некој што е голем фраер и кој секој викенд е со друга? Дали би му верувале каде оди и што прави?

-Јас искрено не би му верувала,би држела око на него..

:smir:
Некој што го изорал пола град, во мојот речник е далеку од фраер.

Енивеј, категорИчно НЕ.
Да знам дека секој викенд е со друга, а сепак да “бидам“ со него... сам го себе убијал работава. :toe:

pa zavisi, ako mi e onaka samo radi provod bi se fatila i ne bi mi bilo gajle i ne bi se zamarala

Само што сакав да пишам.

Значи ако вистински фраер не признава дека е фраер, тогаш тој е фраер, значи ако е фраер значи не е фраер и испаѓа пак дека е фраер што тоа го прави не-фраер па затоа вика дека е фраер а у суштина не е фраер што автоматски испаѓа дека е фраер. Сфати?

Ај да не бидам оф топик...

Фраер (машко) = Курва (женско)
Само што кај машкото достоинството не му е загрозено толку како кај женското.

Нема врска бе, и ти на пример не си фраер како мене..
Нефраери сме (:..

Ontopik: Мањечко ми ги чита мислите -.- а на крај краева, нема нишо мангупско да вртиш 3 пички за викенд, баш е лејм, ај ако можеш издржи со една поише од 1 година? Е тоа е фраер!

ОК, ама сепак машко кога во вечер ќе помине 3-4 типки му салутираат со "Тооо пер растури денес" или "Види го јебово, ебе се пред него", а женско кога ќе помине 3-4 машки во една вечер ќе биде "Kaко можеше ма, нели ти е срам" или "види ја дрољава, сифилис може да фатиш од неа". Мислам ме сфаќаш за што зборам. Ај да не го отварам пак муабетов, и онака никогаш нема да откријам зошто е така.
А од машкото нема да фатиш сифилис?
Истото е:smir:

Не би била во врска со фраерче кое менува девојки секоја вечер,зошто тој не знае за врска.Тој знае за врска без врска,а јас би била само уште една на неговиот "список".Врска со вакво фраерче :nenene::nenene:

Јас сум била во врска со 'фраер'.Уште ко влегвев во врската знаев дека така ќе завршит.
Знаев дека немат да ми е верен ама ете....И во право бев!Ме изневери.
Ум за друг пат...:toe:

Женскар

Сите жени фантазираат за тоа да најдат фраер и да биде само нивни и посветен на нив. Но женскарот не се ни обидувајте да го промените. Тој имено, може да биде секси и одличен во кревет(иако е полн вирусно полови болести што ги закачил по пат), но својата способност ја покажува веројатно и во неколку други спални соби. Тој е хроничен неженет кој обожава се што оди и има заоблен задник и гради. Можеби ви влетал во животот како ураган, но исто така брзо и ќе излета. Овој тип е само за забава, чувствата заборавете ги.:kafe:

Незнам која би сакала таква врска да има, т.е. тоа не е воопшто врска...
како може да си со некој во врска шо секој втор ден те изневерува.
Под врска(барем јас) подразбирам да бидеш со некој што ќе биде со тебе, што знаеш дека има доверба во тебе исто колку ти него, што ќе е со тебе и такви све ствари.
Се друго е само мување кога ќе му текне, односно кога ќе му е досадно и ај ќе ја побарам,а инаку може да биде со секоја друга во кое сака време.
Некои пак тоа го сфаќаат како врска и воопшто не ги интересира дали ги изневерувал или не, важно тие се со најакиот фраер во градот и сите можат да и завидуваат. Глупости во боја!
Е,сега има случаи кога тој "фраерот" најпрво кога оди со некоја ајде ја изневерува и сето тоа, но потоа ќе се заљуби во неа и не ни помислува на друга и наеднаш ќе се промени од фраер во лојална личност.

Тешко дека е воа вака. Достоинството на фраерот е повеќе над курвата, оти ако некој оди со две наеднаш е штик, звер, мафијаш, а ако некоја оди со двајца наеднаш тогаш е најголема курва во градов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom