Дали СДСМ си потпиша КЛИНИЧКА СМРТ - Б.Ц. Вајстина се врати

Дали СДСМ си потпиша КЛИНИЧКА СМРТ - Б.Ц. Вајстина се врати

• ДА

Гласови: 44 66,7%
  • НЕ

Гласови: 22 33,3%

• Вкупно гласачи
    66

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
pa sto znam dali e isvirena violina..vmorvcite ne go trgaat od usta :)
Поправка:

Македонците не го тргаат од уста, што толку штета и направи на Македонија заради лични економски интереси.

А Вмровците не можеш ни на прес да ги видиш, нормално кога 90% од медиумите се Грчки инвестиции:vozbud:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Нека му ја мислат во СДСМ за Бранко што се враќа...
Инаку, досадно е веќе што се замарате со него. Оддамна исвирена виолина и ништо повеќе.

Секој треба да се замара со таков манипулатор како нега и да се пази да не ти се прибилижи неговиот глас до човекот затоа што повекето луге ги гледам некако Хипнозитирани кога пишува или зборува за него!:toe:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ако е толку слаб,ако е истрошен,ако народот знае дека е гомно чоек,ако СДС си потпишува клиничка смрт со еговото враќање,ако едноставно не го бива повеќе... што олку го спомињате? Страв нива чува....

Член од
7 март 2009
Мислења
247
Поени од реакции
32
Ако е толку слаб,ако е истрошен,ако народот знае дека е гомно чоек,ако СДС си потпишува клиничка смрт со еговото враќање,ако едноставно не го бива повеќе... што олку го спомињате? Страв нива чува....
Не го вадат од уста затоа што им е страв на голем дел од луѓето. И ти да слушнеш дека Луцифер се враќа нема да престанеш да збориш за тоа.:vozbud:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
НЕ...

Ако беше СДС способна ќе се реформираше до сега и немаше да чекат да им се врати Бране...

Значи според мене оваа партија моментално е мртва и се чека БАКНЕЖОТ на ПРИНЦОТ...

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
НЕ...

Ако беше СДС способна ќе се реформираше до сега и немаше да чекат да им се врати Бране...

Значи според мене оваа партија моментално е мртва и се чека БАКНЕЖОТ на ПРИНЦОТ...
Знаеме за СДС де,За Бранче збориме сеа.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Знаеме за СДС де,За Бранче збориме сеа.
Да де тогаш треба насловот на темата да се промени...

Мртовец неможе да и потпише клиничка смрт...

Оваа партија спасот го бара во Џан Франко Бранко...

Ако беа способни денес Бране ќе пишуваше мемоари и ќе и направеше голема услуга на Македонија ...
ВАка , чорба македонче...

M

MKEUpatriot

Гостин
Не можам да сфатам кога приврзанициве на СДСБЦ велат:1) Што го коментирате Бранко ако е толку слаб? 2) Што ве интересира вас кој ке го води СДСМ. Со ред 1) Ме интересира кој го води СДСМ бидејки тоа е втора партија во Македониај без разлика колку е слаба и како таков ми го нуди Бранко за премиер во 2012.Тој е човек е идејно и морално истрошен.Но тоа не значи по автоматизам дека и нема одреден мок.Го контролира Уставнио суд за новинари веке да не збориме контролира Генералштаб преку Мирослав Стојановски Народна Банка преку Петар Гошев ССМ-Муратовски се се тоа битни чинители на ова општество.Таа личност со своите потези ја упропасти СДСМ од 2004-2009.Сметам дека СДСМ на чело со него и понатака ке биде слаба а тоа не е добро за општество таква слаба опозиција и силна власт.Понатака да го гледаме СДСМ Бранко како исфрустрирана тукушто оставена жена.Тоа води кона агресивност.Ке прави непристојни предлози до албанците до странскиот фактор наводно демек ако тој дојде на власт ке се реши спорот за името.Неговите сплеткарски способности се добро познати.Мене како граганин особено ме интересира која ке ја води опозицијата.Бидејки се плашам дека опцијата во која ја верувам немајки спроти себе достоинствен противник да не почне сама да си бара опозицијата кај себе.Се можешеда се одбегне као СДСМ по поразот 2006 се реформираше и со програма се спротиставаше на ВМРО.Никој ми нема одговорено што ако Бранко не успее да ја срди СДСМ макар со 1% шанса.Имате ли план Б.Така да Бранко е идејно слаб но се плашам што и како ке игра со албанците о странскиот факотор.И како граганин битно ми е дали СДСМ и понатаму ке биде мртва апатична и спремна за најлошото!

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Во Македонија нема борба на суети помеѓу политичките противници и партии, туку борба помеѓу ставови и различни концепти.
Затоа не гледам голема варијација во тоа кој би бил на челното место во СДСМ.

M

MKEUpatriot

Гостин
Оќчигледно не си се потрудил да го анализираш погорниот пост за ликот традициите наделувањето и методите на делување на Б.Ц.Дај боже да имаше борба на десница и левица на тие концепти.Има еден концепт кој граганите го препознаа на изборите во 2005 2006 2008 2009.И друг концепт кој константо губи значи го нема и треба да се смени.Така помалку филозофски пристап обопштеност туку конктретн а анализа

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Абе како не му е срам на човеков да вика дека потезите што ги прави се исправни само ние неможеме да приметиме, демек после 20 години ќе сме виделе дека е во право.
Море во право е човекот, при очи слепи све :pos:.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Има еден концепт кој граганите го препознаа на изборите во 2005 2006 2008 2009.
Кочи малку пријателе. Бомо видјели дали овој концепт ќе се покаже како успешен или погубен.

Чекај прво свадбата па после тапани :)
И друг концепт кој константо губи значи го нема и треба да се смени.Така помалку филозофски пристап обопштеност туку конктретна анализа
Три години се во прашање MKEUpatriot...три. Не триесет за да паничиш дека ќе останеш без опозиција.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Кочи малку пријателе. Бомо видјели дали овој концепт ќе се покаже како успешен или погубен.

Чекај прво свадбата па после тапани :)
Три години се во прашање MKEUpatriot...три. Не триесет за да паничиш дека ќе останеш без опозиција.

Проблем е што опозицијата ги слави поразите...

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
takov kakov sto ti nikogas nema da go sonuvas ;)

Boze sachuvaj! Prati gi ovie od sds kako se palat na b.c. Masovna sds halucinacija.
Zamisli kolku shupak treba da si (ushte) da veruvas deka neshtata ke trgnat kon podobro za Makedonija so kopile kako b.c. na chelo !?
A supaci se site onie koj veruvat deka nesposobnoto dete grujo moze nesto da naopravi.Covekot e iskompleksirano gomno, koj go sakat iskomplesirani unazadeni retrogradni luge koj uste ziveat vo kameno vreme.A i partijata mu e zbirstina od isfrustrirani patriot.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
takov kakov sto ti nikogas nema da go sonuvas ;)

A supaci se site onie koj veruvat deka nesposobnoto dete grujo moze nesto da naopravi.Covekot e iskompleksirano gomno, koj go sakat iskomplesirani unazadeni retrogradni luge koj uste ziveat vo kameno vreme.A i partijata mu e zbirstina od isfrustrirani patriot.
:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom