Бугарската песна на Евровизија

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Скандал - со самото тоа што ја одбрале песната. Пејачот е средновековен “Рицар’’....а тие позади него што одат на “штаки’’ се баш за форум хумор: :pos2:

отишле овие бугарите:pos2::pos2::pos2:
ама пак ке заврши пред нас на евровизија:tapp:

Боже мој...

ТАТАРСКИ РЕТАРДИ...да им ебам тоа ретардите...СМРДЕШИ никакви небањати
ова ме потсеќа на она евтинкине песни од 90 тите шо се вртеле на британски пропаднати мусички канали... :nesum:

Пеењево... Глоријан не му е рамен :pos2:

ТАТАРСКИ РЕТАРДИ...да им ебам тоа ретардите...СМРДЕШИ никакви небањати
ова ме потсеќа на она евтинкине песни од 90 тите шо се вртеле на британски пропаднати мусички канали... :nesum:

Да беше таква и ја ќе гласав за нив, ама ова е као на Quantum leap. Само што во овој паралелен свет се бира најпесна која може да остави трауматски последици кај слушателот. Оваа песна на таков избор без конкуренција победува.
п.с. Уствари лажам, не сме ја слушнале песната на грците уште, ама сепак мислам дека со бугариве не можат.
п.с.с Од муабетов молам да се исфрли секаков политички призвук. (призвук, колку иронично :icon_lol: )

Perhaps if you steal another Macedonian song like you did last year, and you'll do better. ;-)))

Добри се и коментарите на видеово на youtube :vozbud:

хаха смешно ми е кога ја врти :) :pos2:

не е толку лоша песнава не го вреѓајте глоријан :pos2::pos2:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ :tapp::tapp::tapp::tapp:
:uvo::uvo::uvo::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

песнава вриштиииии! :S:S:S:S

Ете ти бугарска работа ни клипот неможе да ми се пушти ко што треба....:pos2:

Скандал - со самото тоа што ја одбрале песната. Пејачот е средновековен “Рицар’’....а тие позади него што одат на “штаки’’ се баш за форум хумор: :pos2:

Добра е бе.:):):pos2::pos2:

Добро е што и оваа песна не ни ја украле:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom