realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Goran, не ми е јасно од каде твојата констатација за тоа дека реален се чувствувал подобро во времето на претходните влади, бидејќи (како што пишуваш) наводно имал некој бенифит од некоја партија ?Реален , твоите побуди ми се познати...во времето на претходните влади ти се чувствуваше подобро и живееше поудобно! Јасно ми е тоа и жалам за сите кои не напреднале во својот живот, ама се надевам дека ќе дојде ден кога сите ќе сватите дека „партијството“ колку е добро, дупло е полошо !
Доколку не ти се јасни некои работи со задоволство прашај за да ти ја разоткријам мистеријата.
Ниту некогаш сум бил политички активен, ниту некогаш мислам да бидам. Политизирам само и само на Кајгана. Никогаш во животот не сум побарал било каква бенифиција или услуга од некоја политичка партија, ниту пак мислам во иднина да побарам.
Политичките ставови кои ги изнесувам на форумов, се исклучиво плод на моите индивидуални размислувања, што и немора да значи дека секогаш сум во право.
Доколку имаш уште некоја недоумица, слободно пиши ми овде, на профил или преку ПП.
Со задоволство ќе ја те удостојам со одговор.
Сега мислам дека може да продолжиме со темата :smir: