Навивачите на Јунајтед не се во најдобри односи со Филе по минатогодишниот натпревар од ЛШ против Порто во Шенклис кога и самиот Филе беше во пабот. Тие што биле знаат како беше. Тешко дека наши навивачи ќе бидат гости кај Филе, иако не велам дека тоа не е можно.Повикани се навивачи на манчестер кај Филе?
Пошто има миланези што ке одиме па ако имаше некој од тука да си напраевме фина дружба таму...
Ке беше интересно да имаше форумџии фанови на утд таму..Навивачите на Јунајтед не се во најдобри односи со Филе по минатогодишниот натпревар од ЛШ против Порто во Шенклис кога и самиот Филе беше во пабот. Тие што биле знаат како беше. Тешко дека наши навивачи ќе бидат гости кај Филе, иако не велам дека тоа не е можно.
Чеј не сфаќам, после 1000 страна се отворва нова тема???:smir:Абе кога ќе отворите нова тема? :smir:
Да бе,оваа се заклучува и се отвора новаЧеј не сфаќам, после 1000 страна се отворва нова тема???:smir:
Дај раскажи на кратко што се десило и јас незнам за ова...Навивачите на Јунајтед не се во најдобри односи со Филе по минатогодишниот натпревар од ЛШ против Порто во Шенклис кога и самиот Филе беше во пабот. Тие што биле знаат како беше. Тешко дека наши навивачи ќе бидат гости кај Филе, иако не велам дека тоа не е можно.
Дрес од Порто.Ја шо наслушнав како збореа на друга маса е дека дошол со Барса дрес и јадел гомна за тимот.Не сум сигурен ова, Рунис темпер знае поточно.
Му ебам букарката депилирана! :pusk:Ја шо наслушнав како збореа на друга маса е дека дошол со Барса дрес и јадел гомна за тимот.Не сум сигурен ова, Рунис темпер знае поточно.
п.с Ливерпул
Да, оваа е веќе трета тема, значи вкупно имаме испишано 3 000 страни.Чеј не сфаќам, после 1000 страна се отворва нова тема???:smir: