Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ќе му ибам швајцарецот, само ако се праи нешто паметен :back:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
@ManUtdChampions fala !:smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Повикани се навивачи на манчестер кај Филе?
Пошто има миланези што ке одиме па ако имаше некој од тука да си напраевме фина дружба таму...
Навивачите на Јунајтед не се во најдобри односи со Филе по минатогодишниот натпревар од ЛШ против Порто во Шенклис кога и самиот Филе беше во пабот. Тие што биле знаат како беше. Тешко дека наши навивачи ќе бидат гости кај Филе, иако не велам дека тоа не е можно.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Навивачите на Јунајтед не се во најдобри односи со Филе по минатогодишниот натпревар од ЛШ против Порто во Шенклис кога и самиот Филе беше во пабот. Тие што биле знаат како беше. Тешко дека наши навивачи ќе бидат гости кај Филе, иако не велам дека тоа не е можно.
Ке беше интересно да имаше форумџии фанови на утд таму..
А иначе што се десило?
Да не идеме многу офф пиши на профил

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
И кога ќе биде отворена новата тема... Прочитајте се убаво шо ќе пишува, не трчајте да спамирате, ќе има интересни работи што секој фан мора да ги знае, прочитајте ги убаво, не се мачат децата што ја прават темата за џабе. Гледајте да има повеќе квалитет на постовите, а помалку квантитет у новата тема. :wink:

И во чест на Шехерезад оваа тема е 1001 страна.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Дај раскажи на кратко што се десило и јас незнам за ова...:vozbud:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.653
Ја шо наслушнав како збореа на друга маса е дека дошол со Барса дрес и јадел гомна за тимот.Не сум сигурен ова, Рунис темпер знае поточно.

п.с Ливерпул :icon_lol: :icon_lol:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ја шо наслушнав како збореа на друга маса е дека дошол со Барса дрес и јадел гомна за тимот.Не сум сигурен ова, Рунис темпер знае поточно.

п.с Ливерпул :icon_lol: :icon_lol:
Му ебам букарката депилирана! :pusk:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Чеј не сфаќам, после 1000 страна се отворва нова тема???:smir:
Да, оваа е веќе трета тема, значи вкупно имаме испишано 3 000 страни.
Утре четвртата :):)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
1001 страна во главните улоги со тај, тај и тај, режија на МЈ, продуцент Ферги. :drk:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
За во Среда, ми е страв само од почетниот пртитисок на Милан, ако успеат да постигнат гол во првото полувреме, ќе бидат уште толку додатно мотивирани... како што беше дуелот со Рома кога победивме во Италија со 1-2 и кога на ОТ направија почетен притисок и добија пенал кој за наша среќа не го реазлизира Де Роси... да го реазлизираше, можеше се да се случи... така и за во Среда малку ми е страв од почетниот притисок на Милан... ама како што ќе бидат отворени, па преку една брза контра да им дадеме гол, е тогаш Адиос Амигос :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom