Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Не е баш пубертетлија, на негови години Меси стана најдобар фудбалер на светот. Некако ме демантираа последните 2 натпревари што ги одигра, и неговиот "талент".
Го нареков така зошто избувнува често

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е баш пубертетлија, на негови години Меси стана најдобар фудбалер на светот. Некако ме демантираа последните 2 натпревари што ги одигра, и неговиот "талент".

Мала забуна, мислев дека зборуваш за Диуф, нема везаГо нареков така зошто избувнува честоОдлежа црвен картон а вчера ќе се степаше за топка, ич акал да се немало
![]()

Ако имате поволен резултат за понатам, нема зашо да се ризикуваНе верувам оти Руни нема да игра против Милан, па макар и 5мин.
А за Џо Кол, само нека ти текне пред 4год. ка ни ги измеша дефанзивците. Имаше повреди у серија и неможе да флезе у форма, а и нема стандардно место. Да реше да дојде кај нас ќе играа и за иста и за помаленка плата мош, таквите играче сакат revenge
Егидиии, как си ме насмејал, јеботе. :pos2: Зеленко :smir:

Ти ли ги праќаш поканиве?
However there are concerns United and England defender Wes Brown may have suffered a broken metatarsal in his left foot - which would put a question mark over his World Cup hopes.
Сите се исповредија баш сега, во најважниот период од сезоната, кога секој кикс може да биде фатален. Баш сега, кога се игра 1/8 финалињата и 1/4 финалињата.
Кој малер сме, еј! :pop:

:back:BenHibbs
Looking like having to wait till tomorrow for Wes Brown confirmation and update on Rooney fitness #mufc
I think Wes would have started v Milan, but can't see past Rafael now for right-back and round 2 with Ronaldinho #mufc
Rafael got a tough lesson at San Siro. But he's feisty and when I spoke to him last week he was keen for another shot at Ronaldinho #mufc
Нани не ми е за големи натпревари, детево е многу нервозно и сака да се докаже, шутира како лудо и се фрустрира по секој промашен удар. Нешто како мувата без глава што ја искоментирав страна поназад. Не дека Нани ќе остане ваков, но сега за сега е незрел според мене и треба да се смири најпрво.
Во врска со составот, и јас се согласувам со тој на ЃаволРулз, некако најблиску ми е до она со што располагаме во моментов. Да беше Овен здрав, ќе беше работата поинаква, сега ќе мора да се крпиме со црн пубертетлија, мува без глава и Жути. А Руни дека ќе влезе, 100 посто сум сигурна.

))