Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И после НАНИ НЕ ГО БИВАЛО! Ме изненадува еј, кој ЅВЕР!!! Уф, кое ебење!
Само да не се опуштиме во второ и да не им дадеме шанса да ни шибнат гол, после би било стварно заебано. Нека растат комплексите на АФРОНАЛЦИВЕ!

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Руни & Нани - ФАНТАЗИЈА!

Него, некако ми е многу ризична одбранава. Се плашам дека нема со недопрена мрежа да го завршиме мечов. Ех, Немања и Рио...

БТЊ, што е повредата на Немања и кога се враќа?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Нани ме изненадува во овој натпревар.Супер игра и во нападот и во средината.
Го чекаме Канал да прокоментира за играта на Нани.:tv:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И после НАНИ НЕ ГО БИВАЛО! Ме изненадува еј, кој ЅВЕР!!! Уф, кое ебење!
Само да не се опуштиме во второ и да не им дадеме шанса да ни шибнат гол, после би било стварно заебано. Нека растат комплексите на АФРОНАЛЦИВЕ!
шо на пример има да те изненадува? он си е одамна добар :kesa: ц ц ц

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нани ЅВЕР денеска, арно кажа Хелц, каде е цела сезона да игра како денеска? Изгледа има големо влијание седењето до Фергусон на клупата и нивниот "муабет" :)... Го игра најдобриот натпревар додека е во Манчестер Јунајтед... Ремек дело и за првиот и за вториот гол, немам зборови, ова е фудбал, ова е Манчестер Јунајтед... која контра човече, скроз иста како на ланскиот полуфинален натпревар... :vozbud:

Ајде сега второ полувреме да се отвори Арсенал и да тргне накај нашиот гол и од контра-напади да им дадеме уште 1-2 Ајдеееееееееее :vozbud:

П.С. Малку одбраната е разнишана, Аршавин си поминува како сака, но за среќа ништо опасно :toe:

UNITEEEEEEDDDD :vozbud:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Леле отварање Нани :vozbud::vozbud:

Кај беше целa сезона бе, пичка ти матер :D

Не е готово ништо, 1 гол мења се.45 минути ни остануваат, Аршавин мора да се чува убаво, Рафаел да седи во одбрана повеќе, и Парк да искочи што побрзо.
Как може само на зајнат да се говоре бе брат? Парк вонка? попрво би го извадил Евра.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ај мирни имаме уште цели 45 +/- 4 минути за игра, не трошете радости сеа.. чувајте за петардата на крај :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Как може само на зајнат да се говоре бе брат? Парк вонка? попрво би го извадил Евра.
Немој не ме радуј:smir:

Да не е Евра позади Парк колку топки ќе поминеа од десна страна...Мора да се внимава што повеќе. Уште еден погодок на Нани и да ја завршиме приказнава викам јас:helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Изгуби најмалце 5 топки, ги успорува акциите, само трча низ терен ко мува без глава.Бербатов 2, само со накосени очи и шо Митко не трча воопшто :icon_lol:

Исто и Евра игра лошо, изгуби доста топки, нестабилен е.По левата страна сме катастрофа, еден Гигси да влезе накај 60та минута и да водиме уште 0-2 и се ќе биде добро.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Само Браун ме плаши, во дуелите кога е топката кај Аршавин.
Два гола разлика, ќе ја задржиме предноста, не сме од вчера.
Нани и Руни :eek:lee:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
А, гледам никој не го спомнува недосудениот пенал... ама ајде мора и малку надеж за второто полувреме на Арсенал, иначе нема да биде интересно... :wink:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
РАСТУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУРРРРР!!! ТОООО МОМЦИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!
КДНТГСФДЛКТГНСРКЛАГНДРСАГХАЕРНЧ ЅЈТДСХЛЧЈ ЕНТСР
ЅЌХСЕРТХ :alee::alee::alee::alee::alee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom