Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Се гледа меѓусебниот дуел, така да ЦСКА нема никакви шанси за прво место.Abe da ve prasam nesto.Vikaa deka Mancester e 100% siguren.Vo slucaj da izgubi od Wolfsburg i CSKA da tepa vo Turcija se pravi krug.Kako ste so gol razlika znam deka Wolfsburg e najdobar![]()
Голот не беше вина на Фостер...го закачи Рафаел мислам и му избега топката од домет...прекус беше да ја фати:smir:Од една страна е подобро втори, ама па тука може да ни се паднат пензионерите маме им еем....или па први и да играме на пример против јуве, е тоа го сакам годинава...ради другар што ми се цепа деќа ќе освоеле се, како што еден друг ми вика за арсенал...па да ги умрам после![]()
Glory Glory
Btw Читам сабајле на гол.ком Ферги си го брани Фостер :/ да не ја ебе мајка му тој или вонбрачно дете да не му е, што го брани толку?
Голот не беше вина на Фостер...го закачи Рафаел мислам и му избега топката од домет...прекус беше да ја фати:smir:
, а при тоа заборави дека натпреварот не беше од Карлинг купот. И не е само голот. Цело време леташе лево-десно во негов стил. А ние не примивме уште голови само заради тоа што Бешикташ не успеаја пак да го погодат голот
. ..... Па уште на крајот мангупот отиде кај противникот во шеснаесетник тој да постигни гол! :pos2::pos2::pos2:
Да си прашам само..оти сеа малце златко ме збуни..Значи ако загубиме со Волфсбург,а тепа ЦСКА ќе имаме 3 екипи по 10 поени..Е сеа ЦСКА има послаб меѓусебен дуел и од нас и од Волфсбург..Дали тоа ќе значи дека испаѓа?? Или ќе се глеа гол-разликата??
Мада мислам дека нерешено ќе играме со Германците,и на нив и на нас ни одговара![]()
Abe od takvi navivaci ko tebe mi se gadi.....a dur davase po 30 gola vo sezona za man,i duri sam vi nosese tituli,ne beshe peder???Тоа е тоа.Изгубивме али следна ќе тепаме и идеме даље.Баш сакам да се паднеме со реал,да го згазиме роналдо педерчето.