Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Ццц гревче сам си е крив,кој го тераше да замине бе:uvo:имаше шанси да остане а сепак си замина за да му се одмазди на стариот лисец, е ете се што кажа му се врати како бумеранг.Ке ми биде жал доколку го стори тоа,сепак се работеше за извонреден фудбалер...ете како велат:Не ја предизвикувај судбината...мислам дека 25 години имаше.

Видиќ е среќен во Јунајтед, не планира да замине од Олд Трафорд
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=428c78a6-9034-461b-88c5-6303eb86ccb7&ln=3&typeBack=default

:pipi: :back:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Мал апдејт за резервите и академијата

Натпреварот со Стоук кој што требаше да играат играчите од академијата е презакажен поради големите врнежи што ја направиле тревата на стадионот на младиот тим на Стоук,неповолна за играње.

Исто и за Резервите, натпреварот од Manchester Senior купот против Stockport County
кој требаше да изигра во понеделник, е презакажан за 17ти Декември по барање на Стокпорт.Со одложувањето на овој натпревар, ќе бидат веќе 3 недели со неиграње на резервите а следниот натпревар ќе им биде со Хал на гости на 24ти Ноември.

Денес исто беше и ждрепката за FA Youth Cup во кој учествуваат и нашите U18's и првиот натпревар ќе го играат против Бирмингем дома.Натпреварот ќе треба да се изигра до 12ти Декември.

Џошуа Кинг вчера го имаше дебито за тимот на Норвешка под 19 години против Казакстан,каде што изигра 50 минути и беше заменет.Кеткарт,Кори Еванс,Оливер Норвуд и Даџен стартуваа за тимот на Северна Ирска под 21 година против Германија, кадешто Норвуд ко даде израмнувачкиот гол во 94тата минута од слободен удар.Кико не беше повикан за репрезентацијата на Италија, се шпекулира дека е поради мала повреда.Клеверли изигра цели 90 минута на натпреварот против Португалија, со селекцијата на Англија по 21 година кој заврши 1-0 за Англија.

Иначе, пред малку Нани направи асистенција за водечкиот гол на Португалија против Босна во баражот :)

Исто, прочитајте ја статијава, тие што имаат повеќе време и разбираат англиски

Henry Winter: what Sir Alex Ferguson has done for English football deserves respect

The FA seems to have been swayed by a union man stamping his feet and spouting off on the airwaves. Football would be better place if a wise owl such as Ferguson, for all his acerbic outbursts, was advising the FA and its hordes of amateurs on how to run the game.
:icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Дали тоа месечаров наш одбранил пенал или претерав со пивото? :icon_lol:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ај да се пофалам, ми стигна дресот од Јунајтед па да постирам некоја фотографија :helou:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.928
Честитки со здравје да си го носиш. А иначе од кај го купи и на кој начин плати?

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Го имам истиот дрес, само домашен. Оригинал е, се гледа по натписот позади, го има и на сликите од официјалниот фан шоп.
Во Скопје во ФанШоп го има, 2100ден.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честитки со здравје да си го носиш. А иначе од кај го купи и на кој начин плати?
Го имам истиот дрес, само домашен. Оригинал е, се гледа по натписот позади, го има и на сликите од официјалниот фан шоп.
Во Скопје во ФанШоп го има, 2100ден.
2100 ден е, мн е квалитетен, зошто имам само црвени реков да земам ваков и стварно добро стои :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Директоре со здравје да си го носиш!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
2100 ден е, мн е квалитетен, зошто имам само црвени реков да земам ваков и стварно добро стои :)
Шефе, од кој играч зеде или универзалка е?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Шефе, од кој играч зеде или универзалка е?
Универзалка, без име и број. Од фан шоп ми рекоа дека кај Тобако 2(Аеродром) имало некоја печатница каде квалитетно ставале гумирани број и име по желба така да можно е таму да си ставам броjче :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Со здравје да си носиш дресот Чомбе..Јас ќе почекам до следната сезона,па тогаш ќе си купам со новиот спонзор :)

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Абе овие 24фудбал како си измислуваат ... сеа запримети вечер ќе излезе статија : Раководството на Баер негира дека Манчестер е заинтересиран за Лам . :))

Иначе Чомбе ајт со здравје да си го носиш дресчето :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom