Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Па ти нема врска сликата со тоа што го пишав, ама ако, толку сте виделе вие од челзи! За жалење:)

Вистинско дерби се игра само 1 во секоја лига! Англија тоа е Манчестер - Ливерпул! Челзи е слична екипа на Сити, ве врати абрамовиќ со силна инвестиција во живот.........
Епа го попивте и во вистинското и во невистинското дерби :smir:
Фала, чао, пријатно...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Епа го попивте и во вистинското и во невистинското дерби :smir:
Фала, чао, пријатно...
Тоа не ве прави член во најдобрите 2 тима во ПЛ!
па ок, тери нас титула ЛШ, ние нему 3 поена у ПЛ! Пропорционално кој колку заслужува............

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
дечки досаден но цврст фудбал, посреќн беше Челзи, потег ситуација на Тери и победа.

сакам да ве подржам со успешни игри понатамо во дербите од големата 4-ка зашто воедно со тоа играте сега и во корист на Челзи.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Па сам се побиваш бе... ц ц ц... јас можеби сум згрешил во бројките ама сум бил во право дека повише шутеви во и надвор од голот и корнери има Јунајтед... само сум згрешил во поседот кој и не е премногу голем... бидејќи сепак се играше на Стемфорд Бриџ :helou:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Тоа е провокација, I think.
Чек да пријавам.
Не е провокација, не плачи одма кај модераторите :smir:

Некој рече дека вистинското дерби било Манчестер-Ливерпул, а Челзи била вештачка невистинска екипа.
Епа нека е Челзи вештачка, вие изгубивте и од вистинската и од вештачката, незнам кај глеаш провокација овде :toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Не е провокација, не плачи одма кај модераторите :smir:

Некој рече дека вистинското дерби било Манчестер-Ливерпул, а Челзи била вештачка невистинска екипа.
Епа нека е Челзи вештачка, вие изгубивте и од вистинската и од вештачката, незнам кај глеаш провокација овде :toe:
Кога губите вие, пишам јас во ваш фан клуб дека сте го попиле бе збле?

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Меѓусебен дуел е, не е забрането да пишуваме во вашиот, а и вие во нашит фан клуб. Така да, нема провокација...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Пиши, нема да згрешиш :toe:
Никој не ги негира поразите:smir:

Твојата провокација за тоа дека Челзи е вештачка екипа е многу поголема и подолна од мојата (ако може мојата да се нарече провокација)

Биди поздравен, да не ја должиме многу.

Не заврши сезоната, допрва ќе се игра допрва ќе се освојуваат и губат бодови.:smir:

П.С. Внимавај шо придавки ми прикачуваш, треба леб да јадиш за на мене да ми викаш збле. мочко ;)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Твојата провокација за тоа дека Челзи е вештачка екипа е многу поголема и подолна од мојата (ако може мојата да се нарече провокација)
Моја беше изреката! Болело или не, да небеше Абрамович ќе се рамњавте со хул таму негде околу средината! Ви требаат уште најмалце 15 години да станете екипа од ранкот на Ливерпул и Манчестер! Тоа е болната (за некого) реалност......

Член од
5 јули 2008
Мислења
418
Поени од реакции
11
Па сам се побиваш бе... ц ц ц... јас можеби сум згрешил во бројките ама сум бил во право дека повише шутеви во и надвор од голот и корнери има Јунајтед... само сум згрешил во поседот кој и не е премногу голем... бидејќи сепак се играше на Стемфорд Бриџ :helou:

Па добро ако сметаш ти дека шут во 14 ред од трибината е шанса за гол тогаш то е твое право

N

navivacka

Гостин
Добро бе изгубивме изгубивме,вештачка,природна екипа не е битно...Челзи го искористи тоа што ние не го искористивме и победија,тоа е фудбалот...само сакам да ги видам стручњачињата на форумот кои велеа дека ке загубиме со голема разлика а Челзи едвај дадоа гол.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Моја беше изреката! Болело или не, да небеше Абрамович ќе се рамњавте со хул таму негде околу средината! Ви требаат уште најмалце 15 години да станете екипа од ранкот на Ливерпул и Манчестер! Тоа е болната (за некого) реалност......
Нема зошто да ме боли... Не навивам за титули. А, на колку од тие титули си се радувал ти? На 5? Јас на 2 од мојот тим, па во скоро време ќе бидам исто ко тебе. А на фановите на Ливерпул што се маваат во гради, можам да им кажам дека не се радувале на ниту една титула...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Глејзер anyone ?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Пиши, нема да згрешиш :toe:
Никој не ги негира поразите:smir:

Биди поздравен, да не ја должиме многу.

Не заврши сезоната, допрва ќе се игра допрва ќе се освојуваат и губат бодови.:smir:
Многу нормално, дерби во Англија е и да има ситење на секој пораз меѓу ривалите, незнам само зашто некои членови не го сакаат тоа.Нема да е интересно ако нема провокации ако се биде по правила и слично.Не тепавте, колку заслужено незнам, важно интересна утакмица глеавме со рамноправна игра.Се гледаме на Олд Трафорд кај шо ќе биде многу поинтересно да се гледа, зависно од разликата на поените,табелата и сл.:smir:

“I don’t think it was [one of our best performances] this season,” he said. “Stoke City, Tottenham and Wigan were all excellent away performances. We didn’t win today. We did play well and were by far the better team, but Chelsea have gone five points clear and if we had won we’d have gone top.”

“That goal should not have been allowed, but we dominated the goal should not have been allowed, but we dominated the game and had some chances to win the match,” he added. “We had great opportunities in terms of the football we played to get to the edge of the box, and some good chances in and around the box. But we should be finishing it off. We only have ourselves to blame in that respect. Sometimes you need a bit of a break, and we never got the break we needed.”

Неам време да ја преведам, изјавата е на Ферги иначе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom