Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега само ќе кажам, браво момци на одлично прикажаната игра, играа со срце и незаслужено изгубија од копиљињата со 3 освоени титули во ПЛ и ниедна во ЛШ, ама тоа е тоа... после ќе кажам што и како од моја гледна точка, да се смирам малку оти овака нервозен не сум бил одамна...:nerv:

И ги замолувам сите хејтери да си заминат од темава уште пред да влезат и да не провоцираат... а и ги замолувам навивачите на клубот РЕЛИГИЈА да не им враќаат на провокациите и да не го посетуваат фан клубот 2005

Добра игра денес, несреќно примен гол. Тоа е тоа... :toe: На наредната утакмица против Челзи на пролет, со Видиќ и Фердинанд во тимот нема да имаат шанси против нас.

То е то. Загубивме една битка, но војната не е изгубена.:smir:

Инаку израмнет натпревар во кој Челзи имаше малце повеќе среќа и то е. И што е така,така е ние немаме играчи за вакви дерби дуели.

Сосема незаслужен пораз!! тотално ги надигравме челси бевме по конкретни кон голот ама неможе да се даде гол со само еден шпиц. Гигс тотално индинспониран најсалба негоа утакмицаа оваа сезона нишо не напрај Ферги требаше мн порано да го извади ама тоа е тоа!! Поише срека наредниот натпревар!!

KOmentatorot na sitel sa mo bese pri raka ke go ubiev so goli race zosto navivase za celzi cel natprevar.Inace nezasluzeno izgubija i fergi zgresi so izmenite sto gi napravi mnogu docna.

Немаме игрчи за вакви натпревари кој сака што сака нека кажува тоа е вистината...

си кажа чоекот...многу фали таков играч,ама овој пораз не значи ништо,подобри беа Манчестер цело време ама Анчелоти знае да чува водство и игра многу дефанзивно.:toe:

Незаслужено. Сепак и судијата ја заеба работата - Лампард играше со рака али то је. Инаку најреално беше нерешен резултат ама сепак фудбалот е чудна игра. Долга е сезоната, на крај ќе се види кој е кој.

Чим губиме и на овој начин, немам коментар...
Направија сега солидна предност од 5 бода, но ништо не е готово.

Сепак, треба да се поправиме, вака ќе ни избега титулата.

Абе ајде овој пораз не значи дека сме ја загубиле битката со титулата...верувам во момците,стигале и поголема бодовна разлика...ке кажам дека сум горда што сум фан на Јунајтед...прикажаа одлична игра иако загубија.

Кога веќе играта им беше ЛАЈНО, моравме тоа да го искористивме, но како и секогаш, не се случи тоа.
Сепак среќата беше пресудна.

Чим губиме и на овој начин, немам коментар...
Направија сега солидна предност од 5 бода, но ништо не е готово.

Сепак, треба да се поправиме, вака ќе ни избега титулата.

Манчестер не загуби од Челзи затоа што беше немоќен и не можеше да развие игра. Манчестер покажа како се игра на вакви натпревари, ни фалеше среќа и само тоа. Задоволен сум од играта. Ако се радуваат фановите на Челзи на вакви победи, тогаш стварно ги жалам.
Како и да е, и да не ја освоиме титулата оваа сезона, ќе останеме верни фанови на клубот:helou:

Манчестер не загуби од Челзи затоа што беше немоќен и не можеше да развие игра. Манчестер покажа како се игра на вакви натпревари, ни фалеше среќа и само тоа. Задоволен сум од играта. Ако се радуваат фановите на Челзи на вакви победи, тогаш стварно ги жалам.
Како и да е, и да не ја освоиме титулата оваа сезона, ќе останеме верни фанови на клубот:helou:
А на што друго можат да се радуваат? :(

Најголем успех ќе им е цела сезона, што очекуваше?:)

Него, задоволен сум од играчите, сите изиграа на ниво, само стартот на Еванс не го оправдувам, другото се беше топ, браво за играчите.

си кажа чоекот...многу фали таков играч,ама овој пораз не значи ништо,подобри беа Манчестер цело време ама Анчелоти знае да чува водство и игра многу дефанзивно.:toe:

Сосема незаслужен пораз!! тотално ги надигравме челси бевме по конкретни кон голот ама неможе да се даде гол со само еден шпиц. Гигс тотално индинспониран најсалба негоа утакмицаа оваа сезона нишо не напрај Ферги требаше мн порано да го извади ама тоа е тоа!! Поише срека наредниот натпревар!!

Вие го гледавте ли натпреварот, искрено?
Манчестер играше дефанзивно 2/3 од натпреварот или Челзи?

Не надигравте? Со што? Со поголем посед на топката во период од 10минути?

Кој имаше повеќе шутеви во рамки на голот, и од каде тоа дека среќно беше постигнат голот на Тери?

Нијансите одлучија, а не среќата!
Имаше рака од Лампард, но после тоа шо го направи Еванс не заслуживте ништо повеќе на овој натпревар (ова не е провокација)

Споменав и претходно, кој ќе ја добие битката не значи дека ја добил и војната. Сезоната допрва ќе почне:smir::toe:

Спортски поздрав...

Најголем успех ќе им е цела сезона, што очекуваше?:)
За тоа ќе праиме подоцна муабет :smir:

Кај ќе ни беше крајот ако на почетокот слепците не го досудеа "офсајдот".....:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom