Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Чист фаул е над Фостер, нека постои некој видео па ќе видете.:tapp:

Член од
21 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
4
Без гигс манчестер нисто неправи многу се слаби без него многу им фали во играта

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
СЕ ИЗВАДИВМЕ!!!

СУДИЈАТА СУДЕШЕ ЗА НАС!!!

Задоволни??

Ај сеа не замарајте!

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
абе да се разбериме јас моето шо го напишав не беше провокација... пишав ливче 1 за Јунајтед и се зафркнав....

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
катастрофална игра :vozbud: поготово во првото полувреме една убава шанса не направивме.
не ми се коментира катастрофа :(

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Колку што е крив Фостер што не реагираше побрзо и посигурно...

МНОГУ покрив е и дегенот...аутриктер кој не го виде чистиот фаул од тоа црнечкото копиље...

Ме нервира и тоа што не ни досудија очигледен пенал ,при играта на Рид со рака..

Несакам оправдувања да барам за слабата игра...ама и овие од ФА се жими К*ров...

АЈДЕ ЈУНАЈТЕД ОДИМЕ НАПРЕД !!!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Абе сите прифаќам што ќе речат се спасивме неколку пати 90+, само неможам да сфатам кога некој од Челзи ќе го рече тоа, па толку не ви текнува лани што правевте секој натпревар ... И ако не се лажам и годинава се имате извадено така ...

И што има врска дали дал некој гол 80 или 90+, фудбалот се игра до последниот свиреж на судијата.:helou:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Вие утре К.. што ќе се спасите!
Живи били па видели....

BDW
Честита бодов.... каков таков си го освоивте и ваш е :toe: Наравоучение од натпреваров - нема оваа сезона фаворити(има само глупави голмани и излитени одбрани), секој секого може да победи!
Незнам кој погоре постираше дека сте примиле повеќе голови отколку цели претходни сезони - и не сте едини у тој поглед !!! Сите с(М)е решето :salut:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Се согласувам...на забавената снимка добро се гледа дека Фостер ја допира топката,Џоунс го мава тело во тело,и фостер паѓа и му бега топката преку него у гол...Судијава ќорав ли е ќорав ли се праи,поради него не земавме 2 поена +!!!!

-Знае ли некој кога се враќа ВДС???

В

Вори

Гостин
Ajде уште 100 други нека пишат дека сме се извадиле. Кога играат вашите тимови и судијата досуди судиско продолжение, вашиве разменуваат дресови или уште трчаат? Е сега ако не успеваат да погодат тогаш, тоа е нивни проблем. :toe:
Има едно нешто и се вика игнор!
Кажано е дека фудбал се игра до крај,кој како ќе го свати ова.
Слабо игравте,но се дешава на секому.
Иначе голот од бугарот беше фантазија,заради такви потези ми се гледа фудбал..:smir:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Немаше фаул таму,туку Фостер каснеше како и при првиот гол.

На крај некако стигнавме до бод,ама на натпревари со тимови од типот на Сандерленд не се дозволени киксови.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
После овој кикс,ако сакаме да останеме у трка за титулата..мора да победиме за едно од следните 2 гостувања..

Иначе не ми е јасно..Имајќи ги Керик,Андерсон,Гигс,Валенсија..Ферги го стави Велбек да игра..А Нани првиот дел неможев да го глеам..:uvo:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Добро бе на мајкаму, биваше ли за она да му дае втор жолт на Ричардсон ?:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom