Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чист фаул е над Фостер, нека постои некој видео па ќе видете.:tapp:

Без гигс манчестер нисто неправи многу се слаби без него многу им фали во играта

СЕ ИЗВАДИВМЕ!!!

СУДИЈАТА СУДЕШЕ ЗА НАС!!!

Задоволни??

Ај сеа не замарајте!

абе да се разбериме јас моето шо го напишав не беше провокација... пишав ливче 1 за Јунајтед и се зафркнав....

катастрофална игра :vozbud: поготово во првото полувреме една убава шанса не направивме.
не ми се коментира катастрофа :(

Колку што е крив Фостер што не реагираше побрзо и посигурно...

МНОГУ покрив е и дегенот...аутриктер кој не го виде чистиот фаул од тоа црнечкото копиље...

Ме нервира и тоа што не ни досудија очигледен пенал ,при играта на Рид со рака..

Несакам оправдувања да барам за слабата игра...ама и овие од ФА се жими К*ров...

АЈДЕ ЈУНАЈТЕД ОДИМЕ НАПРЕД !!!

Абе сите прифаќам што ќе речат се спасивме неколку пати 90+, само неможам да сфатам кога некој од Челзи ќе го рече тоа, па толку не ви текнува лани што правевте секој натпревар ... И ако не се лажам и годинава се имате извадено така ...

И што има врска дали дал некој гол 80 или 90+, фудбалот се игра до последниот свиреж на судијата.:helou:

Вие утре К.. што ќе се спасите!

Живи били па видели....

BDW
Честита бодов.... каков таков си го освоивте и ваш е :toe: Наравоучение од натпреваров - нема оваа сезона фаворити(има само глупави голмани и излитени одбрани), секој секого може да победи!
Незнам кој погоре постираше дека сте примиле повеќе голови отколку цели претходни сезони - и не сте едини у тој поглед !!! Сите с(М)е решето :salut:

Се согласувам...на забавената снимка добро се гледа дека Фостер ја допира топката,Џоунс го мава тело во тело,и фостер паѓа и му бега топката преку него у гол...Судијава ќорав ли е ќорав ли се праи,поради него не земавме 2 поена +!!!!

-Знае ли некој кога се враќа ВДС???

Ajде уште 100 други нека пишат дека сме се извадиле. Кога играат вашите тимови и судијата досуди судиско продолжение, вашиве разменуваат дресови или уште трчаат? Е сега ако не успеваат да погодат тогаш, тоа е нивни проблем. :toe:

Има едно нешто и се вика игнор!
Кажано е дека фудбал се игра до крај,кој како ќе го свати ова.
Слабо игравте,но се дешава на секому.
Иначе голот од бугарот беше фантазија,заради такви потези ми се гледа фудбал..:smir:

Немаше фаул таму,туку Фостер каснеше како и при првиот гол.

На крај некако стигнавме до бод,ама на натпревари со тимови од типот на Сандерленд не се дозволени киксови.

После овој кикс,ако сакаме да останеме у трка за титулата..мора да победиме за едно од следните 2 гостувања..

Иначе не ми е јасно..Имајќи ги Керик,Андерсон,Гигс,Валенсија..Ферги го стави Велбек да игра..А Нани првиот дел неможев да го глеам..:uvo:

Фостер Аут неможам веќе да го гледам
der94y.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom