Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Ај мало освежување:

и сликата (истата) но со зборови кои ме пленија... малава е наша :vozbud:

Секоја чест за девојката. Незнам која е, но знам дека е вистински фан на Манчестер Јунајтед која верува во Манчестер Јунајтед. Поздрав до Апокалипто за оваа интересна слика со интересен текст, би сакал да ја поздравам и навивачка. Незнам од каде го најде текстот за Рајан Гигс но уживав додека го читав. Вакви информции треба што повеќе да се постираат во фан клубот. И на крај да прокоментирам и за Овен. Гледам дека цел ден го напаѓате затоа што се повредил. Па добро бе луѓе не ви е јасно дека е и Овен е човек од крв и месо и дека не е од малтер или камен па да нема гајле од повреди. Кој е тој што не се повредува? Знам има и такви, а тоа се оние кои не играат фудбал на теренот. Немојте така, Oвен е класа од фудбалер, а бидејќи го зедовме без пари тој ни е како "бинго" :). Како и секој повреден фудбалер, така и тој ќе се опорави и пак ќе му помогнува на клубот. Дајте малку разумно да пишуваме а не како деца. Не можи да велиме дека е супер кога ќе постигне гол, а да го напаѓаме кога ќе се повреди или промаши. Нема идеален фудбалер, општо познато природно правило, а Овен нормално дека не е исклучок на природните закони. Јас му посакувам само што побрзо да се опорави, затоа што ни треба новата седумка која по традиција е посебна, привилегирана и однапред "осудена". на успех.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не го гледав натпреварот бидејќи ниедна телевизија не го даваа Манчестер , затоа ги даваа дебилите Милан..Според тоа што го видов на снимка Волсбург не ни е дораснат противник сме имале неколку 100% шанси сме биле подобри ..Едноставно немам зборови за дечкото Гигс игра како двајсет годишно момче.Секоја чест..Руни го ило на сите делови од теренот..И накрајот сосема заслужена победа..

А за Овен знаев уште на почетокот дека нема да биде ништо од него..
За тоа дека не е дораснат не се сложувам, во првите 20 минути како само Волзбург да играше на теренот, Манчестер никаде ги немаше. Послето веќе почнаа да играат и они и само се чекаше да се види кој ќе даде прв гол. А во второто полувреме манчестер имаа повеќе шанси посебно онаа на Руни ако влезеше ќе беше одличен гол.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
запазете 00:14 до 00:25. Само какви прогирувања:vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Секоја чест за девојката. Незнам која е, но знам дека е вистински фан на Манчестер Јунајтед која верува во Манчестер Јунајтед.
Луси Пиндер е девојката, а за вистински фан на Јунајтед, процени сам... :icon_lol:
Еве ти линк. :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Луси Пиндер е девојката, а за вистински фан на Јунајтед, процени сам... :icon_lol:
Сликата што јас ја ставив а и овие ја ставиле со галериите од другите е од интервју на манут.ком за време на фотсесијата :D наша е bolt:

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Добро луѓе со Габриел Обертан што стана го нема уште да дебитира??:smir:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Шо сторил тој бе пола сезона повреден
Имал некоја повреда што го мачела лани цела сезона, и сега ќе биде одстранета па ќе почне здрав и прав да се бори за место во тимот...

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Благодарам за информацијата, мене ми се допадна сликата, а посебно текстот на сликата. Реков дека не знам која е затоа така напишав. Сепак е девојка која верува во Манчестер Јианјтед, а тоа ми се допаѓа. :)

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6640697

Не е сериозна повредата на Owen се враќа за Bolton :smir::helou:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Инаку за потсетување само дека Руни ја очекува неговата прва принуда која треба да дојде на свет за 2-3 недели, па така може да отсуствува за мечот со ЦСКА од ЛШ, но сеуште не се знае точно датумот кога неговата сопруга Колин треба да се породи, во секој случај одлична вест за Руни :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom