Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
лошо лошоо многу голови примаме ...одбраната не ни е стабилна
Во премиер лига се гледа гол разликата не мегусебен дуел мора
нешто да се прави помалце голови да примаме

инаку победа си е победа 3 бода...али само за кратко бевме на врвот челзи пак се врати

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Грешките на Фостер и Фердинанд и кризата што го фати малце Јунајтед по отварањето на резултатот го направи интересно ова градско дерби. Доколку нашиве беа малце поконцентрирани и посмирени во завршниците (особено Бербатов) на овие 6-7 комада не им бегаа. Искрено кажано, Сити се што направи и се што Јунајтед му поклони - си искористи. А играчки потпираа само во првиот дел, а во продолжението целосно ги снема и беа потполно надиграни, а пак успеаа да дадат 2 гола, што е доста жално и иронично, барем кога е во прашање тим како Ман.Јун. :toe:

Од играта не можам да се пожалам, ги надиграа на Граѓание во секој поглед, кои пак благодарение факторите среќа, грешки на Ман.Јун. и Шеј Гивен сосема оправдано се надеваа на реми, а можеби и победа. Бидејќи нивниот Гивен на голот во неколку наврати ги фрлаше домаќините во очај, а Сити беа свесни дека на спротивната страна стои КАТАСТРОФАЛНИОТ денеска Фостер, така да притајно тие имаа планови и за 3 бода. Но за среќа тоа не се случи, бидејќи конечно среќата застана на страната на Јунајтед во таа последна мин. кога Гигс одлично го проигра Овен, а овој покажа зошто тој е новата седмица на Олд Трафорд.

Сепак одбраната не ме грее. И Фердинанд почна да му се приклучува на Фостер во лошите партии. Мора да се стабилизираат повеќе .. :nesum:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
лошо лошоо многу голови примаме ...одбраната не ни е стабилна
Во премиер лига се гледа гол разликата не мегусебен дуел мора
нешто да се прави помалце голови да примаме

инаку победа си е победа 3 бода...али само за кратко бевме на врвот челзи пак се врати
Ќе се поправи и одбраната,само Фостер е многу несигурен.
Сега имаме 3 полесни натпревари во ПЛ:Стоук,Сандерленд,Болтон,па редно е да се поправат.На крај,се додека даваме гол повеќе,не е толку битно.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
челзи мислам ке киксне на гостувањето кај лузерпул тука треба да ја чекаме нашата шанса и овие три натпревари без примен гол

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Sunderland. Еден од тимовите кои треба да се победат оваа сезона.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Денес на мојот аватар се вее знамето на Манчестер ЈУНАЈТЕД :pos2::pos2::pos2:
:toe::toe:Гигс е како од мајка роден :pos2: Гигс новиот роналдо во ЈУНАЈТЕД феноменален играч и он и флетчер а Ферги до сеа го немам видено толку да се радува секоја чест за играчине ги ставив на спортска сингл за 600 ден. :back:
Forever UNITED:smir:

В

Вори

Гостин
челзи мислам ке киксне на гостувањето кај лузерпул тука треба да ја чекаме нашата шанса и овие три натпревари без примен гол

Ја па баш мислев дека Челси ќе киксне денеска со Тотенхем,ама не се деси тоа.
А,мислам дека ќе ги тепаме Ливерпул..не знам зашто.
Единствено Челси годинава може да изгуби само од Манчестер..така да,па се си иде на моето дека ние ќе се јадеме со вас за титула.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Fans all over the place, especially City for obvious reasons, and Liverpool simply because they’re bitter, have been complaining that we cheated our way to victory today.
Let’s examine the injury time and see if we got lucky or not.
From re-winding the TV on Sky+, it’s clear to see that the referee got it spot on.
Craig Bellamy scored City’s 3rd on 89:55
The game does not restart until 91:01. One minute and six seconds have been wasted and will be added onto the original four minutes of added time, taking it to at least 95:06
Michael Carrick was brought on to replace Anderson. All substitutions add 30 seconds onto added time, taking it to 95: 36
Owen scored the winner on 95:28, meaning the game was still 8 seconds within added time.
So all the people out there saying Fergie bribed the ref and screaming “Conspiracy” can see plain and simple that we won the game fair and square.

Перфектно објаснување за тоа зошто имаше +6 минути продолжение, а Хјуз нека ја затне муцката и да престане да плаче, а да и MANCHESTER IS RED :vozbud:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Manchester United Vs Manchester City

Sky Sports 1

Full Match

Download Full Match

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

Или од тука

Highlights (12min)

Головите:

1-0 ROONEY
VIEW & DOWNLOAD

1-1 BARRY
VIEW & DOWNLOAD

2-1 FLETCHER
VIEW & DOWNLOAD

2-2 BELLAMY
VIEW & DOWNLOAD

3-2 FLETCHER
VIEW & DOWNLOAD

3-3 BELLAMY
VIEW & DOWNLOAD

4-3 OWEN
VIEW & DOWNLOAD

и за крај, транспарентот

EDIT:

Бекам даде гол и направи асистенција за победа на ЛА Галакси.Фортјун даде убав гол во десниот агол за Донкастер вчера и моментално Роналдо ги растура Ксерез и даде гол во прва минута.

EDIT 2:
Изјавата на Евра за Тевез:

"Off the pitch, he is one of my best friends from my time playing at United. This is why I was with him at half-time. It was hard when the fans booed him. I understand that he played here and then he joined City, but he is still one of my best friends."

- Patrice Evra

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Можам само да замислам како се чувствува Овен сега.Сигурно помалку сфаќа како е да се биде во Манчестер Јунајтед и да се доживуваат вакви моменти.Во прав момент дојде во правиот клуб за да си ја спаси кариерата и засега тоа добро го прави.Секоја чест!!! БРАВО МАЈСТОРЕ!!!

ОВЕН

:cuc::cuc::cuc:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честитки за големата победа... денес градот Манчестер е обоен во црвено.... дури играв натпревар и од еден дечко од страна го слушнав резултатот и престанав да мислам на натпреварот и со мислите се префрлив на градското дерби :wink:... ако знае некој дали ќе ја има снимка на Сител вечерва нека каже и ако може некој малку подетално да ми објасни како се одвивал текот на натпреварот... и уште една молба, да се постави клип од хајлајтсот од денешниот натпревар... со шансите и погодоците... фала однапред и уште еднаш честитки на големата победа... :vozbud:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Честитки за големата победа... денес градот Манчестер е обоен во црвено.... дури играв натпревар и од еден дечко од страна го слушнав резултатот и престанав да мислам на натпреварот и со мислите се префрлив на градското дерби :wink:... ако знае некој дали ќе ја има снимка на Сител вечерва нека каже и ако може некој малку подетално да ми објасни како се одвивал текот на натпреварот... и уште една молба, да се постави клип од хајлајтсот од денешниот натпревар... со шансите и погодоците... фала однапред и уште еднаш честитки на големата победа... :vozbud:
Мислам дека ќе има снимка од Челзи - Тотенхем.

Натпреварот го почнавме добро, со гол во втората минута на Руни. Потоа топката стално беше во нас, вршевме притисок (во меѓувреме Фостер направи еден кикс), се до 16та минута кога Фостер го направи и вториот и фатален кикс и Сити израмнија на 1-1. Подоцна играта ни опадна и мислам дека имавме само една шанса до полувремето, додека кај сити Тевез ја погоди стативата.
Второто полувреме повторно почна добро за нас, со гол на Флечер во 49та минута, но нели ние кога даваме мораме и да примаме, па така во 54 мислам Белами ни го бапна од 15-20 метра ако не се лажам. Потоа притискавме ненормално многу, ама Гивен мамето негово се фати.
Периодот од 70-90 минута не го гледав само знам дека било пеколно.
Флечер дал гол сличен на првиот, а нашата одбрана поточно Фердинанд пак направила кикс кој го казни Белами во 90та минута.
Судијата даде 4 минити продолжение, но го продолжи уште за 2.
Во 96 минута, по феномелната асистенција од Гигс, Овен го постигна голот за 4-3 и за огромна радост на навивачите на МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД.
Цел Олд Трафорд ечеше! :vozbuda:

П.С. Роналдо постигна уште еден гол за Реал, вкупно 2 денес.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Денес на мојот аватар се вее знамето на Манчестер ЈУНАЈТЕД :pos2::pos2::pos2:
:toe::toe:Гигс е како од мајка роден :pos2: Гигс новиот роналдо во ЈУНАЈТЕД феноменален играч и он и флетчер а Ферги до сеа го немам видено толку да се радува секоја чест за играчине ги ставив на спортска сингл за 600 ден. :back:
Forever UNITED:smir:
Немој вакви коментари ... ТЕ МОЛАМ :uvo::uvo::uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom