Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701

Леле нашиве ептем вербално нападнале...нема лабаво...

Мислам дека не треба толку да се замараме со Сити...новинариве сигурно провоцираат и поставуваат прашања, за да се набие дополнителна тензија....иначе неверувам дека нашиве ќе се замараат толку со Шити...

Едно е јасно во секој случај.....тензијатља е поголема од било кога во изминативе години.....а тоа е добар предзнак за напната игра и страшна борба за поени на теренот и честа во градот!!!

Еве едно мало потсетување на еден одличен натпревар од минатото....запазете ја акцијата при нашиот втор гол !

А еве и една изјава на Енди Кол.... (пошто гледам денеска сите само изјави постирате ) :) :)

“I have got two season tickets at Old Trafford and sit in the main stand in a normal seat,” said Cole. “I am a United fan and just mingle in, paying my money like everybody else – though United’s chief executive David Gill usually sees me. I saw him at halftime during the Arsenal game recently and he shouted: ‘Get your boots on, we need some goals.”

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Анализа на противникот: Манчестер Сити

Премиер Лига, 6то коло|Недела, 20 Септември 2009|Почеток: 14:30h

Стадион: Old Trafford, Manchester

По натпреварот во Лигата на Шампионите против Бешикташ, конечно дојде време и за градското дерби.Засега, сме во добра форма, победувајќи на последните 3 натпревари против Виган,Арсенал и Тотенхем.Сити се во уште подобра форма, победувајќи ги сите досегашни натпревари во Премиер лигата, но Јунајтед успеа да прекине 2 тима кои имаа 100% ефект, се надеваме на хет трик :).Истотака Сити ќе бидат многу ослабнати, со тоа што ќе им фалат играчи како Адебајор,Тевез,Робињо,Санта Круз,Компани за кои платија 102 милиони фунти.
Последниот пат кога игравме против Сити, головите ги дадоа нашите поранешни играчи, Роналдо и Тевез, за победа од 2-0.Јунајтед ќе имаат многу тежок распоред почнувајќи од сега, со тоа што ќе треба да изиграат 5 натпревари за 13 дена!3 во Премиер лигата, 1 во Карлинг купот и 1 во Лигата на Шампионите и тоа против германските шампиони Волфсбург, на Олд Трафорд.
И ние имаме неколку повредени играчи како Рафаел,Харгривс,Обертан и ВДС, а Сколс е казнет за денешниот натпревар поради црвениот картон.Сер Алекс ги одмори Рио,Гигс и Флечер во натпреварот во Турција, и најверојатно сите ќе играат во првиот тим, освен Рио за кој сеуште не се знае дали ќе биде фит да игра.

Можните состави:

Исто занимлив е фактот дека ако Сити изгубат, тоа ќе им биде 200та победа во Премиер лигата.Па да им го честитаме јубилејот :).

Моја прогноза
Јунајтед 2-1 Сити
Руни,Флечер - Ајрленд

N

navivacka

Гостин
Jaс заканата и не ја гледам баш во лузерите туку во Челзи последниве неколку години,штом лани Ливерпул беа толку блиску до титулата а не ја освоија така да и не се некои сериозни ривали(секако тоа е мое мислење)

Еве неколку изјави пред натпреварот

Тевез нема да го имитира Адебајор доколку постигне погодок

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=e10a35ab-8a5c-4ad6-8df9-e13d2306713f&ln=3&typeBack=Последни Вести

Туре:Сер Алекс Фергусон е загрижен

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=9d103a9b-d912-4b14-b4b3-65444244c50c&ln=3&typeBack=Последни Вести

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.942
Поени од реакции
23.088
Нтпреварот ќе биде супер за гледање..Манчестер секогаш бил и ќе биде подобар од Сити..Тоа ќе им го покажеме утре..

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
P

pepito*

Гостин
И да играше Тевез,не верувам дека тоа би можело да се случи,сепак навивачите со Тевез имаа одлични односи,за разлика од Адебајор со навивачите на Арсенал

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Teвез нема да игра, повреден е, неможе да постигне гол. :)ќ
Не е 100% сигурно дека нема да игра ...

@ Navivacka
Иначе мислам дека Фердинанд збори за ривалство во однос на титулите ... така да ливерул е најголем ривал на манчестер години уназад ... :toe:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
.....................Foster.................

O'Shea......Rio(Evans)....Vidic.....Evra

Valencia......Fletcher.....Giggs.....Nani

..........Rooney.........Berbatov.........

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Одиме на победа
Фала богу дека одиме на победа..Супер роденденски поклон за мене ќе биде победа против Градските Ривали..:):)

Добро е што се мн ослабени во нападот..Мал хендикеп е за нас што нема да игра Рио,но сепак Еванс може да прижи супер партија..Утре Гигс би сакал да го видам од стартот исто така и Мајкл Овен би можел да стартува..И нормално..очекувам гол е Вејн..:pipi:

Поздрав!

N

navivacka

Гостин
Koлеги...поздрав до сите,се надевам утре на победа иако ке биде тешка...ова е може последен пост од мене на фан-клубот а воедно и на форумот поради некои причини...се надевам на многу победи и титули на нашиот Манчестер Јунајтед...секако дека нема да престанам да ве читам а и да се радувам на титулите,во тоа не се сомневајте зашто Јунајтед секогаш ке го носам во срцето:pipi:

Long Live United

:helou:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Поздрав navivacka ... Да не бришиш профил..или така нема да бидеш у можност да пишуваш??

Како и да е ќе ни фалиш..

N

navivacka

Гостин
Поздрав navivacka ... Да не бришиш профил..или така нема да бидеш у можност да пишуваш??

Незнам,најверојатно не кога тогаш ке напишам ако сум во можност,ама сега имам одредени причини за тоа,многу проблеми кои ме болат:uvo:

Он:Oдиме утре на победа:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom