Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи не му ги оспоруеш квалитетите, а на ФАКТОТ дека е меѓу најзаслужните за трите титули по ред и ЛШ трофејот ти ми кажуеш дека сум кажал најголем виц. Пред само еден пост го напиша тоа и одма го заборави. А тоа шо не можеш да го поднесеш е твое право, но не мора да значи дека е исправно нели? :)
Заслужен е како не, како и секој играч на Јунајтед(бидејќи како што знам фудбалот е тимска игра) и Ван дер Сар кој го одбрани последниот пенал:vozbud:
Виц е затоа што тој не е најзаслужен што сме егал со Лузерпул туку повеќе се Гигс, Бекам, Сколс кој имаат освоено повеќе титули со Јунајтед од него:toe:

Заслужен е како не, како и секој играч на Јунајтед(бидејќи како што знам фудбалот е тимска игра) и Ван дер Сар кој го одбрани последниот пенал:vozbud:
Виц е затоа што тој не е најзаслужен што сме егал со Лузерпул туку повеќе се Гигс, Бекам, Сколс кој имаат освоено повеќе титули со Јунајтед од него:toe:
Значи прочитај повторно.
Значи не му ги оспоруеш квалитетите, а на ФАКТОТ дека е меѓу најзаслужните за трите титули по ред и ЛШ трофејот ти ми кажуеш дека сум кажал најголем виц.

Вака сега, гледам се отворила дискусија околу играњето, заслугите во клубот и заминувањето на Роналдо... според тоа што го прочитав не ми се допаѓа карањето помеѓу одредени членови кој заедно навиваат за ист клуб... но мора да има и некој со различни мислења, нели? Кога станува збор за Роналдо... ќе кажам дека беше еден од најдобрите играчи во Јунајтед во историјата на клубот... неможам да го споредувам со Кантона, Гигс, Бекам... но Роналдо ќе биде запишан во историјата на Манчестер со златни букви... на 90% од натпреварите што ги играше за Јунајтед, играше со Срце, а како што кажа Deno^ само тој играше за да победи во финалето оваа година... даде можеби најголем придонес за 3 титули во ПЛ и двете успешни поминати години во ЛШ... постигна највеќе голови за еден играч од средниот ред во историјата на ПЛ, едноставно беше незадржлив за сите светски играчи... и уште безброј добри работи за клубот, кој јас како навивач никогаш нема да ги заборавам и бидејќи имам дрес од него, нема да престанам да го носам како заслуга за тоа што го направи за Јунајтед... постојат два типа на светски играчи... играчи кој сакаат цел живот да поминат во клубот каде настапуваат (Гигс, Дел Пјеро, Тоти, Жерард...) и играчи кој сакаат нови предизвици во кариерата (Роналдо, Кака)... па кога можеа Зидан, Фиго, Марадона (едни од најдобрите играчи во историјата на фудбалот) да сменат неколку клубови во кариерите со цел за нови предизвици, зошто да не и Роналдо?... затоа уште еднаш тука на форумот ќе му заблагодарам за се' што направи за Јунајтед и што со неговите голови, асистенции му помогнаа на Јунајтед да биде најдоминантен клуб во последните неколку години во Европа... :helou:

Вака сега, гледам се отворила дискусија околу играњето, заслугите во клубот и заминувањето на Роналдо... според тоа што го прочитав не ми се допаѓа карањето помеѓу одредени членови кој заедно навиваат за ист клуб... но мора да има и некој со различни мислења, нели? Кога станува збор за Роналдо... ќе кажам дека беше еден од најдобрите играчи во Јунајтед во историјата на клубот... неможам да го споредувам со Кантона, Гигс, Бекам... но Роналдо ќе биде запишан во историјата на Манчестер со златни букви... на 90% од натпреварите што ги играше за Јунајтед, играше со Срце, а како што кажа Deno^ само тој играше за да победи во финалето оваа година... даде можеби најголем придонес за 3 титули во ПЛ и двете успешни поминати години во ЛШ... постигна највеќе голови за еден играч од средниот ред во историјата на ПЛ, едноставно беше незадржлив за сите светски играчи... и уште безброј добри работи за клубот, кој јас како навивач никогаш нема да ги заборавам и бидејќи имам дрес од него, нема да престанам да го носам како заслуга за тоа што го направи за Јунајтед... постојат два типа на светски играчи... играчи кој сакаат цел живот да поминат во клубот каде настапуваат (Гигс, Дел Пјеро, Тоти, Жерард...) и играчи кој сакаат нови предизвици во кариерата (Роналдо, Кака)... па кога можеа Зидан, Фиго, Марадона (едни од најдобрите играчи во историјата на фудбалот) да сменат неколку клубови во кариерите со цел за нови предизвици, зошто да не и Роналдо?... затоа уште еднаш тука на форумот ќе му заблагодарам за се' што направи за Јунајтед и што со неговите голови, асистенции му помогнаа на Јунајтед да биде најдоминантен клуб во последните неколку години во Европа... :helou:
Убаво кажано, му благодариме за се но не треба и понатаму да дркате на него, тој е минато!

p.s. или пак дркајте, еднаш се живее!

6248_1194597103256_1178295932_30570930_5279185_n.jpg

ЦЦЦЦЦЦ уше шо не изнаслушав боже мили стварно овде на форумов има педери...:tapp:

Убаво кажано, му благодариме за се но не треба и понатаму да дркате на него, тој е минато!

p.s. или пак дркајте, еднаш се живее!

6248_1194597103256_1178295932_30570930_5279185_n.jpg

Чомбе бе човек, не ти личи на годините со такви изрази да се изразуваш... колку за информација овде на форумот има и од женскиот пол, така да полека малку со изразувањето... не дека мене ме повреди или навреди со ова, туку само си ја покажуваш културата, која очигледно е под нулата :toe:

еј дечки...ајде peace-treaty.... ONE LOVE! ONE UNITED!
тука сме сите заедно...да дискутираме,да се радуваме на победите, да жалиме за загубените натпревари, да се нервираме на промашувања, да славиме титули...ама не и да се караме...Чомбе тука не треба да се критикуваат постарите играчи,барем да не ги пцуеме,не личи убаво,шо мислиш ти фанови на Лузерпул,Шити и Арсе-анал не сакаа да го имаат како нивен играч?сакаа, ама бидејќи беше со нас го плукаа и мразеа, и сеа уште да видат дека и ние го плукаме, а многу има направено за Јунајтед,тоа е непобитен факт...а Дено кога некој си искажува свое мислење, воздржи се, тоа е негово право, нема што да се карате, секој си има свое мислење...

Ајмо сеа подруштвено и посмирено:smir:

Хаха....нејкам да дојдеме до недоразбирање но така е : До вчера кога играше во манутд беше цар а во Реал геј..:icon_lol:

Чомбе, најстар си но немора да бидаш толку тврдоглав:)
Неможеме на човекот , кој не носесе 3-4 години сега одма да му завртиме грб.Ако сакавме да го задржеме ќе го задржевме, како тоа му успеа на Ферги минатото лето?Едноставно понудата ни се виде предобра и го продадовме.Играчите кој не се од академијата на некој клуб , си играат за сопствена слава тоа сватете го веќе.Тој секогаш ќе остане запаметен на Олд Трафорд , зошто направи многу за овој клуб.
Ајде поздрав:)

Честито петарда одлицна игра и се разбира одличен резултат. Фостеродбрани неколку тески удари а видич царувасе во одбраната. Нани даде прекрасенгол а оњен влага во посакуваната форма а руни се знае он е водач на екипата а бербатов му потпомага и он добро изигра поз

Море колку муабет... :)

Се изнамачив да прочитам се...

Читав бидејќи и Чомбе и Дено се членови кои уживаат респект на форумов,пишуваат добри постови, а плус се и од мојата т.е. нашата постара генерација навивачи на форумов...и мошне слично како мене го доживуваат клубот - ПРЕД И ПОСЛЕ СЕ , останува САМО ЈУНАЈТЕД !

Сепак ќе речам дека секој член на форумов , секој навивач на Јунајтед ИМА СВОЕ ПРАВО ДА ГРАДИ СОПСТВЕН СТАВ КОН ОДРЕДЕН ИГРАЧ !

Затоа во случајов ќе застанам на страната на Чомбе - кој има право да одреден играч нарекува како сака , и има право да за него има позитивен или негативен став...... бидејќи сите овие играчи со клубот остануваат 4 ,5,6 па и 10 и 15 години - а НИЕ СО КЛУБОТ СМЕ ЦЕЛИОТ ЖИВОТ !!!

Абе доста расправање за Роналдо дој е веќе минато,туку како прво нека ни е со среќа победата и само со ваква игра се освојува Премиер Лигата и Лигата на шампионите,само со тимска игра се постигунуваат пет гола во едно полувреме,и сега е следен Арсена еден од фаворитите за титулата ,овај натпревар мора да го добиеме и да докажеме кој е кој во Премиер Лигата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom