Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Бидејќи си голем стручњак не можам да те побијам, што да правам, ју ар д мен, господар на вселенатаОх бре боже, па ја како шо знам според Думан кога не издуваа Порто ти не си испаѓал од соба, тоа не е хардкор навивач бачко туку човек кој е несигурен во себе и нејке да го заебаваат.
И јас бев забеган порано јбг коа ке ти влезе нешто во срце тешко трпиш пораз и тага, и бед ми беше за Бекам. Најомилениот играч ми замина од клубот за кој живеев, но времето се лечи нели. Белки со време ке ти помине разочарувањето што го бацил Роналдо амблемот на очајниот клуб и ке сфатиш дека без него сеуште ке бевме со само 2 титули во ЛШ и со 15 во ПЛ.
И едно прашање. Дали јас не сум помирен со заминувањето на Рони или ти кој ја користиш секоја прилика да го напраиш подоле од гомно-пази играчот од кој имаш дрес и пред само 3 месеци онанираше на него.
Тоа ти иде вака отприлика: ти си у случајов девојче кое е остаено од дечко и и замисли дечко и наеднаш стануе педер, клошар и тн. Тури му курот Чомбе, еднаш се живее.![]()

Ако продолжиме да дискутираме ќе кажеш и дека твојот идол е основач на фудбалскиот клуб Манчестер Јунајтед и дека без него Јунајтед сега ќе играше во Чампионшип

Траба да сватиш дека Јунајтед создава, а не некои посерковци!
И со 15 титули во Пл и 2 во ЛШ повторно ќе навивав за Јунајтед и немаше да ми биде никако бидејќи јас го сакам клубот на кое и да е место на табелата, а не да плачам ако си замине некој играч дека нема да направиме ништо и дека без него не ќе сме освоеле ништо и слично.
Личните навреди кон мене не ти личат, ем сум постар, ем имам повеќе од тебе видено така да олади малку, стабилизирај се и не пробај да ме преобразиш зошто не можеш