GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.872
- Поени од реакции
- 11.983
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
http://videos.sapo.pt/fwJvb0nrYwdTb7hcZ4GZAбе ова е од Виган .. Со Барнли ти реков
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://videos.sapo.pt/fwJvb0nrYwdTb7hcZ4GZAбе ова е од Виган .. Со Барнли ти реков
Добро бе Дено мајка му стара, не си сега ти овде за мене да ми држиш лекции што треба и како треба!Општо во дискусијата сакам да кажам дека треба почит да имаш кон сите поранешни играчи, макар и да сакале да си одат. А вака само си обичен лицемер, сакај го кога игра за нас, мрази го оти си отиде. И тоа пази оти му било сон да игра за Реал, а уствари Манчестер добива 80 мил фунти и руши трансфер рекорд. Сфати дека на играчите кои потекнуваат надвор од Англија потешко им е да седат во ист клуб цела кариера. Јас очекувам и Андерсон и Нани кога тогаш да ги продаат, дали по висока цена дали по ниска не знам. Како наеднаш семоќниот Роналдо стана Гејналдо не ми е јасно.
Ти сакал или не Роналдо си замина од Јунајтед како легенда, барем ако си вистински навивач на клубот. Слободно читни по форумиве во Англија да видиш дека сеуште го ценат момакот. И како да не го цениш? Покрај тоа шо си отиде на педерски начин, ни донесе три титули, ЛШ, и едно финале во кое според мене беше единствениот што сакаше да победи. А да ке забораев, 80 мил не се малце.
Добро бе Дено мајка му стара, не си сега ти овде за мене да ми држиш лекции што треба и како треба!
Дали јас некој играч ќе ценам или не тоа е мој сопствен избор, за ГЕЈНАЛДО проценив дека не треба да го ценам повеќе па макар сум бил и лицемер и кукавица.
Зошто не сум рекол за некои други играчи нешто туку за него! Зошто Бекам не го баци амблемот на педерите или на ЛА Галакси кога тој навива само за Јунајтед!
Кажав и погоре, да не ти повторувам барем тебе дека имам свој начин на апсорбирање на работите околу Јунајтед и тоа е мое право.
Не ми пречи ти и ако дркаш на него, ако и сеуште спиеш со неговиот постер тоа е твој проблем, но не и мој!
Мене единствено ме интересира Манчестер Јунајтед, а тој тоа не го почитува со самиот потег што го направи(што го бакна лајното).
Така да можеш да им држиш лекции на некои помлади членови за тоа како треба да се навива и како треба да се сакаат педерски играчи кои за мене нема никогаш да го достигнат нивото на еден Кантона, Гигс, Кин, Бекам, Солскјаер и компанија.
И уште нешто, може да им речам FUCK OFF на сите што јадат гомна за Јунајтед! Манчестер Јунајтед бил, беше и ќе постои после ГЕЈНАЛДО и секогаш ќе е над играчите бидејќи е религија!
Добро бе човек како сум нејасен не знам стварно. И за мене Роналдо нема да го достигне нивото на Кантона, Бекам, Гигс и тн. нормално тоа, нема шанси ни да ги ставам на исто рамниште.Добро бе Дено мајка му стара, не си сега ти овде за мене да ми држиш лекции што треба и како треба!
Дали јас некој играч ќе ценам или не тоа е мој сопствен избор, за ГЕЈНАЛДО проценив дека не треба да го ценам повеќе па макар сум бил и лицемер и кукавица.
Зошто не сум рекол за некои други играчи нешто туку за него! Зошто Бекам не го баци амблемот на педерите или на ЛА Галакси кога тој навива само за Јунајтед!
Кажав и погоре, да не ти повторувам барем тебе дека имам свој начин на апсорбирање на работите околу Јунајтед и тоа е мое право.
Не ми пречи ти и ако дркаш на него, ако и сеуште спиеш со неговиот постер тоа е твој проблем, но не и мој!
Мене единствено ме интересира Манчестер Јунајтед, а тој тоа не го почитува со самиот потег што го направи(што го бакна лајното).
Така да можеш да им држиш лекции на некои помлади членови за тоа како треба да се навива и како треба да се сакаат педерски играчи кои за мене нема никогаш да го достигнат нивото на еден Кантона, Гигс, Кин, Бекам, Солскјаер и компанија.
И уште нешто, може да им речам FUCK OFF на сите што јадат гомна за Јунајтед! Манчестер Јунајтед бил, беше и ќе постои после ГЕЈНАЛДО и секогаш ќе е над играчите бидејќи е религија!
Е.....Ја се кладам дека Нани, Андерсон, Фабио, Рафаел ке не напуштат во одреден период од нивната кариера и ја нема да ги плукам туку ке им се заблагодарам за се што направиле за Man Utd.
Више од стручњаци ми е преку кур, искрено.Можеби ќе не напуштат, можеби не, но битно е КАКО ќе не напуштат. Дали ќе си одат како легенди или ќе се плука и за нив. Ова е само еден од аргументите кој Роналдо го прави помал од неговата големина. И Бекам не напушти...... .Ако мислиш дека оној кој е од друга држава мора да те напушти, кажи ми зошто Ван Дер Сар ќе се пензионира од Јунајтед? Сигурно знаеш дека Солскиер не е англичанец, ама сеуште работи во Јунајтед.
Лепев јас постери и дркав на играчи ама пред многу години, кога бев помлад ама никогаш не дркав на педери:tv:А да и ке забораев, не значи дека ако ти си дркал на Роналдо и си имал постер, дека и сите треба тоа да го праат.![]()
Више од стручњаци ми е преку кур, искрено.......
............
али да не бидеме подоле од сите тие што го мразеа додека беше во Јунајтед. Мислам не личи за фанови на најдобриот клуб во светот.
Ох бре боже, па ја како шо знам според Думан кога не издуваа Порто ти не си испаѓал од соба, тоа не е хардкор навивач бачко туку човек кој е несигурен во себе и нејке да го заебаваат.Лепев јас постери и дркав на играчи ама пред многу години, кога бев помлад ама никогаш не дркав на педери:tv:
Ти си тој што никако не може да се помири што си замина Роналдо:pos2:
Јас исто како тебе, кога замина Бекам ми се сруши светот, не јадев, не пиев не спиев, само на него мислев:pos2:
Можеби ќе не напуштат, можеби не, но битно е КАКО ќе не напуштат. Дали ќе си одат како легенди или ќе се плука и за нив. Ова е само еден од аргументите кој Роналдо го прави помал од неговата големина. И Бекам не напушти...... .Ако мислиш дека оној кој е од друга држава мора да те напушти, кажи ми зошто Ван Дер Сар ќе се пензионира од Јунајтед? Сигурно знаеш дека Солскиер не е англичанец, ама сеуште работи во Јунајтед.