Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
и јас очекувам победа со голема разилка против виган 2-3 гола да им дадеме
а и да пазиме да не ни дадат голови еве моја формација за натперавот

фостер
осеј -видич невил евра
валансија - керик - андерсон-нани
руни бербатов

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Денес не ни помислувам на друго освен на победа. Мора да победиме за враќање на самодовербата, ма да ќе биде тешко, не знам само дали сè уште ја темпираме формата или сме послаби од лани, ќе видиме со тек на време.
И очекувам гол од Валенсија, тој најдобро ги знае Виган.

Glory, Glory Man.United! :devil:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Денеска ќе победиме!

Нема да тактизираме , нема да се пазиме , ќе напаѓаме со сите сили и преку сите страни...можда ќе примиме и гол во таа цела збрка..ама во секој случај победуваме!

Мислам дека редно е да покажат играчите и тимот дека незаслужни се сиве овие сомневања во нивните способности кои одделни членови ги истурија после слабиот реализаторски натпревар со Барнли...

“Балканскиот убиец“ се враќа во одбраната...
Руни сфати што се очекува од него !
Тимот мислам дека е созреан....за победа!

Време е !

Match Facts

Head-to-head

• Man Utd have won all nine league and cup matches they have played against Wigan.

• On four previous visits to Wigan, United have scored nine goals to Wigan's three.

Wigan

• Wigan have not lost back-to-back Premier League home games in 2009.

• It is 17 games since Wigan's last score draw (1-1 v Liverpool on 28 January).

• Michael Brown has made 399 career league appearances.

Man Utd

• Wayne Rooney has scored 99 goals for the Old Trafford club.

• Nemanja Vidic has made 99 Premier League starts for Man Utd.

• Antonio Valencia returns to his former club for the first time since his £16m switch to Old Trafford.

Match Officials

Referee: Howard Webb
Assistant referees: Darren Cann, Peter Kirkup
Fourth official: Stuart Attwell

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
и јас очекувам победа со голема разилка против виган 2-3 гола да им дадеме
а и да пазиме да не ни дадат голови еве моја формација за натперавот

фостер
осеј -видич невил евра
валансија - керик - андерсон-нани
руни бербатов
Кој е тој? :raz:

Едит: Сеа ми текна, мислеше на О`Шеј :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Мислам дека и денес ќе биде тешко...Но со тешки маки очекувам победа..

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Evans will need operation
Jonny Evans has revealed he will probably need an operation to solve an ankle problem that has plagued him since Christmas.

"At some point my ankle will need surgery,'' said the 22-year-old.

"It is a problem that has been bothering me since Christmas.

"We thought it might have gone away over the summer but it is still there.

However, the return of Vidic after he suffered a calf injury prior to a pre-season game in Munich, plus the availability of Wes Brown, means the Belfast-born defender may not be required against Wigan at the DW Stadium tomorrow.

Значи веројатно е дека Браун ќе игра заедно со Видич,или евентуално О'Шеј,ако Фабио или Гери играат како десен бек.

Рекламата на Руни :icon_lol:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Хајлајтс од Ленкшаер купот и голот на Македа

Адем Љајиќ дал гол за Партизан :pipi:

Ауу затнување :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Прво нека му е честит Роденденот на Македа,да дочека уште многу титули и да се изнадава многу голови..

Е сеа сакам да кажам дека , според мене , натпреварот би можел да биде тежок , но мислам дека ако се потрудиме можеме и без проблем да ги совладиме Виган..

И нормално посакувам Руни да го постигне 100-тиот гол во светиот дрес..:vozbud:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Кој играч во тимот на Манчестер Јунајтед ги има сите овие квалитети и како тој би се истакнал?
Другар, и јас се питаах кој ќе биде новиот Роналдо, и бех пишал нешто околу тва... Мислам оти Руни има најголеми квалитети ама га нема таа фаца за да биде " петело " у екипата, лесно се провоцира...
Нани има добар стил на игра=сличен на Роналдо, ама га нема таа сигурност коо е у него топката.
Валенсија ми се гледа как најдобар заменик, само му требат оште утакмици, енос 3 има изиграано со тај тим ...
А можно е Видич да биде кучето во екипата а сите други да го слушат него, да играт од нога до нога и да ги полнат мрежите, сите играче да дават голове...
Верувам му на Ферги и знам оти се ќе биде најдобро за нас на крајо од сезоната :smir:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
А што толку го коментирате Адем Љајик? Не сум во тек со настаните деновиве...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
И покрај поразот од Барнли и малата криза која ги зафати, на Јунајтед сепак му лежи Виган како противник (како на домашен, така и на гостински терен) така да очекувам победа денес .. Можеби нема да биде убедлива, ќе биде со само 1 гол разлика, но важно вторите 3 бода ќе се впишат на контото .. :wink:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
А што толку го коментирате Адем Љајик? Не сум во тек со настаните деновиве...
Во Јануари пристигнува на Олд Трафорд. Ова не е ново, договорено е уште кога дојде Тошич...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
И покрај поразот од Барнли и малата криза која ги зафати, на Јунајтед сепак му лежи Виган како противник (како на домашен, така и на гостински терен) така да очекувам победа денес .. Можеби нема да биде убедлива, ќе биде со само 1 гол разлика, но важно вторите 3 бода ќе се впишат на контото .. :wink:
Кога ќе ми текни кога Чимбонда си го спука сам во 90+ за наша победа и Керик минатата сезона...колку имам викано по дома тогаш:vozbud:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Кога ќе ми текни кога Чимбонда си го спука сам во 90+ за наша победа и Керик минатата сезона...колку имам викано по дома тогаш:vozbud:
Да да .. И мене тие 2 победи ми беа едни од најслатките тие 2 сезони, бидејќи и двете завршија со по 1-2 за Јунајтед и тоа по направени пресврти во самиот финиш ... :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom