Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.643
Поени од реакции
6.476
јаја туре нема шанси да дојде,пред извесно време го продолжи договорот со барселона така да ако сака ферги да го доведе ке треба да издвои оголема сум на пари :toe:а инаку за овој обертен погледнав некој клип со него и не е лош,го има стилот на анри :tv:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еве нешто од него:

Првпат слушам за играчот, но по ова видео се гледа дека е брз и дека игра и по двете крилни страни, дека има одлична техника + фактот дека е млад... но од едно видео неможе да се оцени еден играч, но чим Ферги го бара тогаш сигурно дечкото има потенцијал... е сега како ќе се снајде во поголем клуб и појјака лига, ќе видиме... :smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.991
Поени од реакции
23.209

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.140
Поени од реакции
1.745
Не ми се верува дека не сте слушнале за Габриел Обертан,еден од најталентираните играчи во Франција.Па на 17 години играше стандардно прва постава во Бордо,а сега има 21 или 20 години не сум сигурен,го гледав на неколку натпревари и за Франција,многу е брз,има добар шут,супер дрибла и може да нафрлува. Дефинитивно би сакал да го видам во дрес од Јунајтед,браво за Ферги ако му успее.

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Не ми се верува дека не сте слушнале за Габриел Обертан,еден од најталентираните играчи во Франција.Па на 17 години играше стандардно прва постава во Бордо,а сега има 21 или 20 години не сум сигурен,го гледав на неколку натпревари и за Франција,многу е брз,има добар шут,супер дрибла и може да нафрлува. Дефинитивно би сакал да го видам во дрес од Јунајтед,браво за Ферги ако му успее.
20 години има и изгледа веќе е наш, само се чека на формалностите да се завршат.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.643
Поени од реакции
6.476
абе добар играч е само да не плати премногу за џаабе ферги.колку пари ке не чини обертен?и што се случи со даглас коста?,едно време многу го поврзуваа со нас но наеднаш престанаа сите гласини :uvo:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
абе добар играч е само да не плати премногу за џаабе ферги.колку пари ке не чини обертен?и што се случи со даглас коста?,едно време многу го поврзуваа со нас но наеднаш престанаа сите гласини :uvo:
Барат 20 милиони фунти оштета :wink:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Барат 20 милиони фунти оштета :wink:
стварно тоа на ништо не личи :( а инаку за Обретен уфффф тоа дете е вистински Спиди Гонзалез ..мн е брз,техничар,шутер а исто така може и да набацува !!! сигурен сум дека ќе го земеме али треба да навлечеме повеќе околу Агуеро :helou::helou:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.864
Поени од реакции
5.739
читам дека Атлетико Мадрид се заинтересирани за Нани. Ферги може да го искористи него како мамка за Агуеро....

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
читам дека Атлетико Мадрид се заинтересирани за Нани. Ферги може да го искористи него како мамка за Агуеро....
ауууффф јас да сум не го давам Нани мислам дека детево ќе стане еден од светските најпознати играчи (класа играч)......:helou:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Обертан е добар млад играч, баш каков што му е потребен на нашиот среден ред, би било добро доколку го земеме, но јас сепак повеќе би се насочил кон Јанг кој е проверен играч на кој не му е потребна адаптација во Премиер лигата и посилно да се тргне по Агуеро

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom