Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам за Тевез дека е класа шпиц и го почитувам многу како играч и сакав да останит во Манчестер, ама факт е дека Фергусон не му даваше шанса да добие. Во цела сезона 5 голови постигна, а за играч од негов калибар е вистински малку, а сето тоа е поради тоа што нема добиено доволно шанса во сезоната. За играч што седи на клупа да рокаш по 100.000 фунти неделно не е нормално, нели?Затоа Овен, можеби го следат малерозни повреди, но сепак има искуство во Премиерлигата и подобро би се снашол со Руни во нападот. Мислам ме разбираш што сакам да кажам...
Те разбирам, ама Боље Бербатов да си одеше нго ли ТЕвез. Ама јбг, и тој се излажа по пари... Да не ќе земаше толку кеш во Аргентина, или во Вест Хем пред да го земете на позајмица....

Те разбирам, ама Боље Бербатов да си одеше нго ли ТЕвез. Ама јбг, и тој се излажа по пари... Да не ќе земаше толку кеш во Аргентина, или во Вест Хем пред да го земете на позајмица....

Така е, тотално се сложувам. Повеќе го оставаше срцето на теренот за разлика од Берба, али тоа е сега...

Уфффф страшен голгетер земаме за беспари... Нема причини за незадоволство според мене подобро овен него ли бербатов коњот што не сака трча:tapp:
САФ си ја знае работата стар и итар лисец е па сигурен сум дека ибра,агуеро,хунтелар или виља еден од овие четворица ќе биде следното засилување на ѓаволите:vozbud:

може ли да даде некој линк за понудата до Агуеро?
-леле ако биде,ќе бидеме цареви(повторно) :)
-тројната круна не ни бега :)

Овен успешно ги поминал 3 часовните лекарски прегледи во Манчестер и бил виден како излегува со насмевка од прегледот. Трансферот е пред самиот крај уште само некои формалности ( принтање на договорот :smir:). Најверојатно трансферот ќе биде официјализиран вечерва или најдоцна утре.

http://goal.com/en/news/9/england/2...-michael-owen-completes-medical-as-manchester

Opinion has been divided amongst both Liverpool and Manchester United fans about the deal, but it looks certain now that the striker will soon be wearing a red shirt again, albeit one with a devil and not a liver bird on it.
Јако :ojea:

HeLL'z GuArDiAn напиша:
Честито нека ни е

Manchester United is delighted to announce that it has signed Michael Owen on a two year contract. The striker was out of contract, so no transfer fee is involved.
Со среќа да си го служиме. :)

Ајде нека ни е честито. Добар играч со големо искуство во Премиерлигата. Очекувам од 10 до 15 погодоци од него оваа сезона.:helou:

Bravo za fergi konecno nesto dobro da se sluci oven e dobea opcija i plus bez pari go zedovme samo da nema problemi so povredite i se ke bide ok

Во веста на официјалната страна се вели дека договорот е на две години а не на една како што се шпекулираше. Е сега официјално WELCOME MICHAEL :smir:

Ајде нека ни е честито и да ни се најде,се надевам дека нема постојано да се повредува и да се покаже достојно во дресот на Jунајтед:)кој е следен?

Честито нека ни е

Manchester United is delighted to announce that it has signed Michael Owen on a two year contract. The striker was out of contract, so no transfer fee is involved.
Добро е,добро ни тргна со трансфериве..2 за 3 дена :)...Ајт со среќа нека му е на Овен у најдобриот тим на светов и нека се изнадава голови :)...

ај нека ни е честито новиот играч и од мене,очекувам 20-до25 голови оваа сезона.да да убаво прочитавте 25 :vozbud: :smir:

Незнам дали има некој пишано, но Комјунити Шилд со Челзи го играме на 9 Август.
Времето уште не е одредено.

Ajde neka ni e cestito zedovme odlicen napagac za bespari.
Se nadevam deka ke se iznadavaat na golovi vo tandem so runi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom